Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#2261 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 July 2013 - 02:56 PM

Moama Destiny ce misto-s alea galbene leopardate! :thumleft:

#2262 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,490
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 July 2013 - 11:13 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 July 2013 - 06:18 PM, a spus:

Cum am vazut inelul ala cum l-am cumparat ca mi-am dat seama ca se asorta perfect cu lila-ul asta.
Sorella mea, mi se pare ca tu ti-ai luat un top coat Essence efect gel? Ca m-am dat cu el peste oja asta si a facut basicute peste tot, nu se observa decit daca ma uit eu cu lupa da'orisicit. Aveti idee care poate fi motivul?

Am rezolvat problema, cum cele 2 rafturi sunt arhipline cind am pus sticluta cu Essence mov la loc top coat-ul in chestiune a zburat jos si s-a spart, in mare s-a imprastiat pe pardoseala :toothy6:

#2263 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 21 July 2013 - 12:03 AM

Vezi postareaAdriana, la 20 July 2013 - 11:13 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 15 July 2013 - 06:18 PM, a spus:

Cum am vazut inelul ala cum l-am cumparat ca mi-am dat seama ca se asorta perfect cu lila-ul asta.
Sorella mea, mi se pare ca tu ti-ai luat un top coat Essence efect gel? Ca m-am dat cu el peste oja asta si a facut basicute peste tot, nu se observa decit daca ma uit eu cu lupa da'orisicit. Aveti idee care poate fi motivul?

Am rezolvat problema, cum cele 2 rafturi sunt arhipline cind am pus sticluta cu Essence mov la loc top coat-ul in chestiune a zburat jos si s-a spart, in mare s-a imprastiat pe pardoseala :toothy6:

De aia eu le tin intr-o cutie Dior de satin impreuna cu sculele necesare. E cea mai buna locatie. Stiu mereu unde sint toate.
Imagine postata
Imagine postata

#2264 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 21 July 2013 - 01:56 PM

Am cumparat cutii in idea de a le pune in ele si a le gasi mai usor, ca asa tre sa golesc raftul ca sa le iau pe cele din spate, dar n-am unde sa pun cutiile, ar trebui sa le pun pe dulap deasupra si nu prea imi place.

#2265 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 24 July 2013 - 05:26 PM

Azi am rezistat eroic unui galben fluorescent dar care era destul de decent si chiar mi-a placut :)
Si cind o sa mai zicem ca avem multe oje sa ne uitam la ea ca sa ne dam seama ca suntem mici copiii :)
http://www.sat1regio...cke-120506.html

#2266 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 24 July 2013 - 07:38 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 July 2013 - 05:26 PM, a spus:

Azi am rezistat eroic unui galben fluorescent dar care era destul de decent si chiar mi-a placut :)
Si cind o sa mai zicem ca avem multe oje sa ne uitam la ea ca sa ne dam seama ca suntem mici copiii :)
http://www.sat1regio...cke-120506.html

Adriana stii ca asta cu "rezistatul eroic" se razbuna.Urmeaza razbunarea, ai sa vezi.

Mamma mia cate oje, ce invidie am!

#2267 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 24 July 2013 - 09:10 PM

Tot io'!

La maini n-am "oaja" ca-s muncitoreasca, dar la picioare am Kallos portocaliu cu confetti:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_07_2013/post-9-1374692928846.jpg

#2268 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 29 July 2013 - 04:16 PM

Cum ziceam am comandat ruj si a ajuns oja, e destul de draguta, pe site vad ca n-au numarul care e pe sticluta 150, pe site e 155 si ii zice bubble gum ;) sper sa reziste pina vineri desi nu's daca rezist eu, cre ca o sa ii aplic un sclipici Nubar deasupra peste vreo 2 zile ;)
Imagine atasata: monthly_07_2013/post-4-13751073652135.jpg

#2269 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 29 July 2013 - 05:29 PM

Ce frumos Adriana!!!!!!♡♡♡♡

#2270 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 02 August 2013 - 09:08 PM

Place culoarea, Adriana! Eu momentan le am scurte si nelacuite. Una rupta bine si astept s-o aduc în forma. La picioare am rosu :appl:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2271 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 02 August 2013 - 10:14 PM

Dupa citeva zile m-am obisnuit si eu cu ea dar azi e ciobita rau la inceputul unghiei.
La picioare am dark denimul de azi.

#2272 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 August 2013 - 11:56 PM

Mi-am luat setul asta de mani-pedi ( si o oja rosie... heeelp :hug: ). Sînt curioasa daca o sa-mi placa sa-l folosesc :hug:

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-5-13759989682499.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2273 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 August 2013 - 10:37 AM

Sa-l folosesti cu placere Maya. Eu mai degraba il folosesc la pedichiura, e foarte comod. La maini imi place cand vreau sa scurtez unghiile ca merge repede si marginea unghiei nu se mai exfoliaza asa usor, ramane fina. Oja rosie rulz, nu spun, doar voua, da-mi cumpar curand una ce mi-a placut.
Imagine postata

#2274 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 09 August 2013 - 02:15 PM

Vezi postareaCarmen L, la 09 August 2013 - 10:37 AM, a spus:

Sa-l folosesti cu placere Maya. Eu mai degraba il folosesc la pedichiura, e foarte comod. La maini imi place cand vreau sa scurtez unghiile ca merge repede si marginea unghiei nu se mai exfoliaza asa usor, ramane fina. Oja rosie rulz, nu spun, doar voua, da-mi cumpar curand una ce mi-a placut.

Carmen, pentru pedi am luat si eu initial setul asta, si azi dimineata l-am si pus în functiune. Într-adevar e suuuper comod pedichiuratul cu scula asta! Cu ani în urma am mai avut una de asta, dar nu mi-era comoda si am renuntat. Cu toate ca a fost mai scumpa scula, nu avea motor asa puternic ca asta si nici suprafata "pilelor" nu era asa buna.

Oja e asta, rosie of course, deci, da, ma declar plecata cu preshul! :-*

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-5-13760503285691.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2275 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 August 2013 - 02:24 PM

Asa e Maya, comoda tare scula asta :-* Si eu tot cu presul, sau poti sa-mi faci loc pe presul tau. Ne tinem companie, cumparam impreuna rosu si nu suntem singure orecum rusinate, cand dupa ce alegem 4 sticle de pe raft, le punem la loc pe cele care nu sunt rosii :-* Evident imi place oja ta.
Imagine postata

#2276 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 11 August 2013 - 03:26 PM

Eu fusei asa:

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-9-13762274990107.jpg

Culorile FCM-eului Bv. :-*

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-9-13762275522444.jpg

#2277 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 12 August 2013 - 12:10 AM

- Mami, unghia aia arata un pic asa, de parca te-ai lovit... Dar daca vrei sa arate ca te-ai lovit de-adevaratelea, ar trebui sa pui un pic de violet...
Asa mi-a zis fiu-meu azi dimineata, dupa ce am incercat una din ojele ce mi le-am cumparat ieri - un verde cred ca-i Revlon, poza n-am facut si pe urma mi-am dat-o jos. Revin cand imi "lovesc" toate unghiile...

#2278 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 13 August 2013 - 05:10 AM

Vezi postareaadi_edi, la 12 August 2013 - 12:10 AM, a spus:

- Mami, unghia aia arata un pic asa, de parca te-ai lovit... Dar daca vrei sa arate ca te-ai lovit de-adevaratelea, ar trebui sa pui un pic de violet...
Asa mi-a zis fiu-meu azi dimineata, dupa ce am incercat una din ojele ce mi le-am cumparat ieri - un verde cred ca-i Revlon, poza n-am facut si pe urma mi-am dat-o jos. Revin cand imi "lovesc" toate unghiile...

Am revenit...
Acuma seara m-a apucat lacuitul, zic hai sa ma inverzesc sa fiu asortata cu spanacul pe care tocmai l-am indesat in niste triunghiuri "spanakopitas" ;) . Fiica-mea, intotdeauna sa-mi dea o mana de ajutor, se ofera sa-mi mazgaleasca ea degetele, hai sa o las sa-si faca damblaua. Toata tremurand de emotie, cu chiu cu vai imi vopseste o unghie. Se declara multumita cu atata, zice si ea ca parca am spanac pe unghii ;) , si ma lasa pe mine sa-mi termin treaba. Mi se pare ca nu e uniforma oja si tot scutur la ea, o intorc pe toate partile si... surpriza! Pe fundul sticlutei zice: "open here for instructions". Noroc ca aveam ochelarii. Ce instructions dom'le - nu te dai cu oja si gata ;) ? Pai nu, ca tre sa folosesti si magnetu' :angryfire: !
Asta-i oja ;) , imi place tare mult, da' poze nu stiu sa fac la ora asta...
... si nu, nu aveam in plan sa-mi cumpar lacuri, da' ce pot sa fac daca mi-am bagat nasul p-aici :rolleyes: ! Si prima data cand folosesc alta culoare in afara de alb-roz-rosu ;) ...

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2013/post-192-13763630717421.jpg

#2279 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 August 2013 - 11:07 AM

... si nu, nu aveam in plan sa-mi cumpar lacuri, da' ce pot sa fac daca mi-am bagat nasul p-aici :angryfire: ! Si prima data cand folosesc alta culoare in afara de alb-roz-rosu :rolleyes: ...
[/quote]
adi_edi esti tare, bravo, eu inca raman la alb, roz, rosu, bej auriu ;) E foarte frumoasa oja pe unghiile tale, sa o porti cu placere.
Imagine postata

#2280 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 13 August 2013 - 12:58 PM

[quote name='Carmen L' date='13 August 2013 - 12:07 PM' timestamp='1376384843' post='204108']
... si nu, nu aveam in plan sa-mi cumpar lacuri, da' ce pot sa fac daca mi-am bagat nasul p-aici :rolleyes: ! Si prima data cand folosesc alta culoare in afara de alb-roz-rosu ;) ...
[/quote]
adi_edi esti tare, bravo, eu inca raman la alb, roz, rosu, bej auriu ;) E foarte frumoasa oja pe unghiile tale, sa o porti cu placere.
[/quote]
Carmenutzo poti incerca si un lila sau un bej sau gris frumos...iti zic eu ca sunt de formatiune clasica dar acum ....cu influienta fetelor noastre ma dau'in barci cu toate colorile'
vesele,distinse
Numai culori aprige ,reci,mortuareNUNUNU NICIODATA
Viatza e scurta!!
bag un dus si sa vad ce culori imi trag!!
:angryfire:

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic