Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#3181 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 September 2019 - 08:15 AM

Vezi postareaany_annette, la 13 September 2019 - 07:09 PM, a spus:

Lori foarte fain ti le-a facut!

Am fost si eu azi dupa amiaza. Am schimbat forma si culoarea.
Apoi am intrebat de fibra asta. Deci e o semipermanenta cu fibra.

Atasament 20190913_184250.jpg

Am vrut sa incerc forma asta care cica e in trend in iarna asta, dar mie parca tot mai mult imi plac patrate cu colturile rotunjite.

Wow, au iesit atat de faine, Any!

Sweety, ale mele mie nu imi plac, dar recunosc ca am avut si mai aiurea...cele mai cele sunt alea de dinainte, facute in Bucuresti. Absolut perfecte, dupa gustul meu. Calitatea gelului la astea este slaba tare, este ca vospea din aia veche de dadeam usile si geamurile la tara...fata lucreaza cu Khodi...am inteles ca astea de la cupio sunt ceva mai scumpute, dar macar sunt de calitate. I-am spus fetei la care am fost de cupio, sa vedem. Si tipa din Bucuresti tot cu Cupio lucreaza, pai e diferenta de la cer la pamant. Sincer, as vrea sa mi le comand eu si sa ma duc la ea cu ele.

Stiti cum se simte pe unghie, de parca ai avea aluat lipit, ori nush cum sa spun. Si cand bat la tastatura se simte aiurea. E groasa unghia, e latareata...

Mino si Amina, dar ce baza si topcoat folositi, tot de la Cupio? As vrea sa mi le comand si sa ma duc eu cu ale mele. Nu stiu daca fata va face vreun rabat, asa mi s-ar parea normal. Pe langa asta, fata asta la care am fost ia cuticula cu freza aceea foarte fina, spune ca e mai bine, creste mai bine pielea dupa. Hm... cu frezuta aia insa frige de foarte multe ori. Daca prefer clasica, manichiura cu forfecuta , 10 euro in plus. Asa, doar cu freza, costa 20. Voi ce preturi aveti acolo, hai sa comparam putin.

In Bucuresti am platit 75 si 75, asadar vreo 32 euro. Totul clasic, nu am tresarit macar o data ca m-a piscat, o mana extraordinara, ce sa zic. O singura alta manichiurista si pedichiurista atat de profesionista am cunoscut candva, tot in Bucuresti , si am fost ani de zile clienta ei.

Amina, gasesc culoarea ta nude super super si aia roz si fuchsia ale Minodorei.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3182 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 September 2019 - 08:20 AM

Vezi postareaAmina, la 29 April 2019 - 03:46 PM, a spus:

Vezi postareaDoReMi, la 28 April 2019 - 11:12 AM, a spus:

Poti folosi acetona normala .

Vezi postareamino, la 28 April 2019 - 07:06 PM, a spus:

Merge spirtul, l-am testat eu!

Am luat langa mine acetona si spirt si m-am apucat de unghii. Am sters unghiile cu spirt la inceput dupa ce am pilit foarte usor unghiile. Se pare ca top coat-ul asta nu are strat de dispersie si nu e nevoie sa mai sterg cu nimic la final.
Asa au iesit, sunt foarte scurte. Nu au iesit perfect, dar eu sunt multumita de rezultat.

S-au comportat bine toate produsele, doar ca fiind prima data cand imi fac unghiile asa, m-a derutat stratul lipicios de pe base coat si oja, aveam senzatia ca nu se usuca suficient.

Amina, spune-mi, te rog, ce nuante sunt astea. Sunt foarte foarte faine!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3183 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992

Postat 14 September 2019 - 09:10 AM

Lori intr-adevar sunt groase, dar de rest mie imi plac.
Eu pe timpul verii am facut la maini si picioare, total 35 euro. Dar nu stiu cat o sa le mai fac la picioare, pe timpul iernii o sa le fac eu pedichiura normala, le las sa mai respire. Chiar sunt curioasa cat costa numai semipermanenta la maini.

Si mie imi ia cuticula cu freza aia fina sa stii.

Adriana si Lori ma bucur ca va plac. Data viitoare cred ca tot asa le fac.

#3184 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 September 2019 - 09:49 AM

Total doar 35 euro?!!? Wow!
Pai voi stiti ce preturi sunt in Germania?? Cel putin 25 la manichiura. Daca vrei semipermanenta, iti da cu freza de-ti ia juma de unghie,ma refer la suprafata unghiei, iti pune geluri de 3 lei, vrei sa ti le dai singura jos, aiurea! Tot la ei tre sa te duci, 10 euro costa sa ti le ia cu freza iar. Va jur ca serviciile de genul aici sunt absolut execrabile! Rar persoane sa fie profesioniste si sa lucreze ireprosabil si, daca dai pest eele, apai garantat sub 35 euro o manichiura nu exista...Vrei manichiura pedichiura , tot setul, pai iti golesti serios punguta pe acolo...

Vezi postareamino, la 21 May 2019 - 12:13 PM, a spus:

Putin mov, nuanta Eternity:

La soare si la umbra, desi in nici o poza nu este nuanta adevarata!

Mino, asta tot de la Cupio e?

Ups...de ce nu mai exista fotografiile in cititate? Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3185 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 September 2019 - 10:45 AM

Daca avem Dm si noi, avem Trend it up.

Imagine atasata: monthly_09_2019/post-9-0-35466300-1568450671.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2019/post-9-0-56378800-1568450693.jpg

#3186 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,019
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 14 September 2019 - 03:22 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 September 2019 - 08:15 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 13 September 2019 - 07:09 PM, a spus:

Lori foarte fain ti le-a facut!

Am fost si eu azi dupa amiaza. Am schimbat forma si culoarea.
Apoi am intrebat de fibra asta. Deci e o semipermanenta cu fibra.

Atasament 20190913_184250.jpg

Am vrut sa incerc forma asta care cica e in trend in iarna asta, dar mie parca tot mai mult imi plac patrate cu colturile rotunjite.

Wow, au iesit atat de faine, Any!

Sweety, ale mele mie nu imi plac, dar recunosc ca am avut si mai aiurea...cele mai cele sunt alea de dinainte, facute in Bucuresti. Absolut perfecte, dupa gustul meu. Calitatea gelului la astea este slaba tare, este ca vospea din aia veche de dadeam usile si geamurile la tara...fata lucreaza cu Khodi...am inteles ca astea de la cupio sunt ceva mai scumpute, dar macar sunt de calitate. I-am spus fetei la care am fost de cupio, sa vedem. Si tipa din Bucuresti tot cu Cupio lucreaza, pai e diferenta de la cer la pamant. Sincer, as vrea sa mi le comand eu si sa ma duc la ea cu ele.

Stiti cum se simte pe unghie, de parca ai avea aluat lipit, ori nush cum sa spun. Si cand bat la tastatura se simte aiurea. E groasa unghia, e latareata...

Mino si Amina, dar ce baza si topcoat folositi, tot de la Cupio? As vrea sa mi le comand si sa ma duc eu cu ale mele. Nu stiu daca fata va face vreun rabat, asa mi s-ar parea normal. Pe langa asta, fata asta la care am fost ia cuticula cu freza aceea foarte fina, spune ca e mai bine, creste mai bine pielea dupa. Hm... cu frezuta aia insa frige de foarte multe ori. Daca prefer clasica, manichiura cu forfecuta , 10 euro in plus. Asa, doar cu freza, costa 20. Voi ce preturi aveti acolo, hai sa comparam putin.

In Bucuresti am platit 75 si 75, asadar vreo 32 euro. Totul clasic, nu am tresarit macar o data ca m-a piscat, o mana extraordinara, ce sa zic. O singura alta manichiurista si pedichiurista atat de profesionista am cunoscut candva, tot in Bucuresti , si am fost ani de zile clienta ei.

Amina, gasesc culoarea ta nude super super si aia roz si fuchsia ale Minodorei.

Eu asta folosesc si mi se par super ok! Unghia iese naturala nu groasa!

https://www.cupio.ro/base-gel-lac-15ml
https://www.cupio.ro...at-gel-lac-15ml

In afara de baza obisnuita, mi-am luat o baza care o folosesc frecvent la french sau cand rup unghii accidental si atunci refac unghia cu aceasta baza care este mai groasa si mai elastica. Seamana cumva cu gelul dar nu este gel!

https://www.cupio.ro...n-flamingo-15ml

Aceasta postare a fost editata de mino: 14 September 2019 - 03:42 PM

#3187 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 14 September 2019 - 03:29 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 September 2019 - 09:49 AM, a spus:

Total doar 35 euro?!!? Wow!
Pai voi stiti ce preturi sunt in Germania?? Cel putin 25 la manichiura. Daca vrei semipermanenta, iti da cu freza de-ti ia juma de unghie,ma refer la suprafata unghiei, iti pune geluri de 3 lei, vrei sa ti le dai singura jos, aiurea! Tot la ei tre sa te duci, 10 euro costa sa ti le ia cu freza iar. Va jur ca serviciile de genul aici sunt absolut execrabile! Rar persoane sa fie profesioniste si sa lucreze ireprosabil si, daca dai pest eele, apai garantat sub 35 euro o manichiura nu exista...Vrei manichiura pedichiura , tot setul, pai iti golesti serios punguta pe acolo...

Cea mai mare prostie sa dea oja cu pila! Nu mai lasati pe nimeni sa faca asta! Oja se da jos in 10 minute cu remover pentru oja sau cu acetona pura!

Vezi postareamino, la 21 May 2019 - 12:13 PM, a spus:

Putin mov, nuanta Eternity:

La soare si la umbra, desi in nici o poza nu este nuanta adevarata!

Mino, asta tot de la Cupio e?

Ups...de ce nu mai exista fotografiile in cititate? Imagine postata

Tot ce folosesc eu este de la Cupio. Fac lista si cand este black friday dau comanda pentru un an :toothy9; . Atunci sunt cam cu 30% reduse tiate produsele. Cel putin asa a fost anul trecut!

Uite nuanta Eternity....in poza pare visiniu, in fapt este o nuanta superba, dar spre mov nu spre visiniu.

https://www.cupio.ro...o-eternity-15ml

Aceasta postare a fost editata de mino: 14 September 2019 - 03:31 PM

#3188 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 14 September 2019 - 04:12 PM

Imi place mult culoarea Mino! Cel putin cum se vede in poza.

#3189 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 September 2019 - 07:06 PM

Da, se pare ca sunt mortale produsele! Si si nuantele! Am pus ochii pe vreo cateva si nu ma pot inregistra cu cont de aici...Eu am de gand sa lucrez cu Olga in continuare, dar sper sa o "aduc" pe calea cea buna Imagine postata
O sa le scriu astora de la Cupio sa ii intreb daca livreaza si aici.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3190 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,486
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 September 2019 - 08:03 PM

Cred aproape sigur că mi-am făcut cont doar că livrarea e pe teritoriul românesc of course. Acu sint pe telefon deci nu pot verifica. Dar căutînd siteul acum am avut marea și plăcuta surpriza să descopăr ca este un magazin la Palermo care vinde on line. Deci cum ajung acasă cum cumpăr😂
Mino o sa-ti cer sfaturi 😘

#3191 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 15 September 2019 - 07:12 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 September 2019 - 07:06 PM, a spus:

Da, se pare ca sunt mortale produsele! Si si nuantele! Am pus ochii pe vreo cateva si nu ma pot inregistra cu cont de aici...Eu am de gand sa lucrez cu Olga in continuare, dar sper sa o "aduc" pe calea cea buna Imagine postata
O sa le scriu astora de la Cupio sa ii intreb daca livreaza si aici.

Vezi postareaAdriana, la 14 September 2019 - 08:03 PM, a spus:

Cred aproape sigur că mi-am făcut cont doar că livrarea e pe teritoriul românesc of course. Acu sint pe telefon deci nu pot verifica. Dar căutînd siteul acum am avut marea și plăcuta surpriza să descopăr ca este un magazin la Palermo care vinde on line. Deci cum ajung acasă cum cumpăr😂

Dragele mele, va ajut cu mare drag. Am o amica in Franta care a comandat de acolo si a primit produsele, doar ca e transportul cam scump. Aici sunt cateva informatii de la ei. Adriana se poate intra si de pe telefon. Eu fac si comenzi de pe telefon la ei!

https://www.cupio.ro/plata-si-livrare

Aceasta postare a fost editata de mino: 15 September 2019 - 07:14 AM

#3192 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 September 2019 - 09:22 AM

Vezi postareaAdriana, la 14 September 2019 - 08:03 PM, a spus:

Aaaaaa, so not fair!

Si eu am incercat sa ma inregistrez, vad ca au inregistrari pentru toata lumea, a mers sa bag Germania, sa bag landul si s-a busit cand am vrut sa bag orasul...de acolo n-a mai mers Imagine postata Si vad ca nici modalitate de plata cu Paypal nu au ci doar modalitatile romanesti...

Lilly, ce faina e si culoarea ta! Si ce misto poti sa dai cu lac normal! Eu ma fac pana la coate...

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 15 September 2019 - 09:26 AM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3193 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 15 September 2019 - 10:23 PM

Vroiam sa zic că nu intru acum de pe tel pentru că nu-mi amintesc parola, pe computer le am salvate.
Dar oricum ala românesc nu mai preZintă interes pt mine că mi le cumpăr de pe cel italian.
Lori ne vorbim și cumpăr eu și ti le trimit, nu?

#3194 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2019 - 05:19 PM

Adi, multumesc mult de oferta! Daca e sa nu reactioneze astia din Romania, o sa vad daca merge asa. Te poti uita, te rog, pe ala de la Palermo si imi spune daca livreaza in Germania direct? Multumesc!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3195 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 16 September 2019 - 07:06 PM

Cînd mă întorc acasă 🙂

#3196 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 18 September 2019 - 09:37 AM

Vezi postareaHazel, la 07 September 2019 - 12:39 PM, a spus:

Unghiile / ojele sunt tare frumoase! Iar coada e superba :)

Multumesc, modelul meu lenes si pufos nu avea chef de pozat, abia mi-a intins o coada de ajutor!

Vezi postareaAdriana, la 07 September 2019 - 12:55 PM, a spus:

Frumoase, Amina
esti multumita de metoda asta?

Da, sunt foarte multumita! Atata doar ca mai am de lucrat la partea cu indepartatul ojei, merge foarte greu, o sa incerc alt remover.

Vezi postareamino, la 07 September 2019 - 04:12 PM, a spus:

Super unghiute, Amina! Ultimele sunt facute cu dantela sau stampila?

Stampilele de unde le iei? Eu am luat csteva de pe konad!

Dantela este un tatuaj pe baza de apa. Cu cat sunt mai mari cu atat se aplica mai greu, de aceea mi-am luat stampila
Oja pt. stampila am luat-o de aici, de unde unde am comandat si kitul pt. oja semi, iar matritele si stampila de aici. Inca nu am avut timp sa le folosesc, o sa revin cu rezultatul, daca iese ceva.

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 September 2019 - 02:27 PM, a spus:

Foarte faina! Eu o vad o fuchsia.

Mamaaa, si bejul acela nude al Aminei e foarte fain!

Asta este nuanta.
Baza, topul si primerul sunt marca SensoPro, au fost incluse in kit, foarte bune, le dau jos cu dalta, nu se ciobesc nici de nebune :) .
Mai folosesc Canni si Lila Rossa, care se comporta foarte bine, sunt oje de 18-20 lei, le gasesti peste tot si on-line si in magazine de profil. Eu le-am luat din magazin, dar nu mai iau pt. ca vanzatoarele deschid tot timpul sticlutele sa arate nuntele clientelor( difera cam mult de nuntele din catalog), ori asta scade din perioada de garantie, am inteles ca sunt valabile cam un an de la prima deschidere.

#3197 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 18 September 2019 - 03:10 PM

Vezi postareaAmina, la 18 September 2019 - 09:37 AM, a spus:

Vezi postareaHazel, la 07 September 2019 - 12:39 PM, a spus:

Unghiile / ojele sunt tare frumoase! Iar coada e superba :)

Multumesc, modelul meu lenes si pufos nu avea chef de pozat, abia mi-a intins o coada de ajutor!

Vezi postareaAdriana, la 07 September 2019 - 12:55 PM, a spus:

Frumoase, Amina
esti multumita de metoda asta?

Da, sunt foarte multumita! Atata doar ca mai am de lucrat la partea cu indepartatul ojei, merge foarte greu, o sa incerc alt remover.

Vezi postareamino, la 07 September 2019 - 04:12 PM, a spus:

Super unghiute, Amina! Ultimele sunt facute cu dantela sau stampila?

Stampilele de unde le iei? Eu am luat csteva de pe konad!

Dantela este un tatuaj pe baza de apa. Cu cat sunt mai mari cu atat se aplica mai greu, de aceea mi-am luat stampila
Oja pt. stampila am luat-o de aici, de unde unde am comandat si kitul pt. oja semi, iar matritele si stampila de aici. Inca nu am avut timp sa le folosesc, o sa revin cu rezultatul, daca iese ceva.

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 September 2019 - 02:27 PM, a spus:

Foarte faina! Eu o vad o fuchsia.

Mamaaa, si bejul acela nude al Aminei e foarte fain!

Asta este nuanta.
Baza, topul si primerul sunt marca SensoPro, au fost incluse in kit, foarte bune, le dau jos cu dalta, nu se ciobesc nici de nebune :) .
Mai folosesc Canni si Lila Rossa, care se comporta foarte bine, sunt oje de 18-20 lei, le gasesti peste tot si on-line si in magazine de profil. Eu le-am luat din magazin, dar nu mai iau pt. ca vanzatoarele deschid tot timpul sticlutele sa arate nuntele clientelor( difera cam mult de nuntele din catalog), ori asta scade din perioada de garantie, am inteles ca sunt valabile cam un an de la prima deschidere.

Dar nu sunt testere? Asa ar trebui... in mod normal/civilizat
Zic si io

Aceasta postare a fost editata de bristena: 18 September 2019 - 03:12 PM

fiica dacilor

#3198 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 18 September 2019 - 04:57 PM

Vezi postareabristena, la 18 September 2019 - 03:10 PM, a spus:

Zic si io

In magazinele online nu am văzut, poate in cele de prin mall-uri sa fie!

Aceasta postare a fost editata de mino: 18 September 2019 - 04:59 PM

#3199 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 18 September 2019 - 05:09 PM

Vezi postareamino, la 18 September 2019 - 04:57 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 18 September 2019 - 03:10 PM, a spus:

Zic si io

In magazinele online nu am văzut, poate in cele de prin mall-uri sa fie!

Ma refeream la magazine/mall, nu
on line, pentru ca Amina spunea de vanzatoarele care deschid sticlutele de oja ca sa arate clientelor culoarea, nu stiu cum sa explic
fiica dacilor

#3200 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 24 September 2019 - 10:38 PM

azi facuta rapid sub ultimele raze ale soarelui, nu prea imi place da' na tre' sa ma multumesc cu fotografu asta :rolleyes:
Imagine atasata: monthly_09_2019/post-4-0-52611900-1569357613.jpg

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic