any_annette, la 13 September 2019 - 07:09 PM, a spus:
Am fost si eu azi dupa amiaza. Am schimbat forma si culoarea.
Apoi am intrebat de fibra asta. Deci e o semipermanenta cu fibra.

Am vrut sa incerc forma asta care cica e in trend in iarna asta, dar mie parca tot mai mult imi plac patrate cu colturile rotunjite.
Wow, au iesit atat de faine, Any!
Sweety, ale mele mie nu imi plac, dar recunosc ca am avut si mai aiurea...cele mai cele sunt alea de dinainte, facute in Bucuresti. Absolut perfecte, dupa gustul meu. Calitatea gelului la astea este slaba tare, este ca vospea din aia veche de dadeam usile si geamurile la tara...fata lucreaza cu Khodi...am inteles ca astea de la cupio sunt ceva mai scumpute, dar macar sunt de calitate. I-am spus fetei la care am fost de cupio, sa vedem. Si tipa din Bucuresti tot cu Cupio lucreaza, pai e diferenta de la cer la pamant. Sincer, as vrea sa mi le comand eu si sa ma duc la ea cu ele.
Stiti cum se simte pe unghie, de parca ai avea aluat lipit, ori nush cum sa spun. Si cand bat la tastatura se simte aiurea. E groasa unghia, e latareata...
Mino si Amina, dar ce baza si topcoat folositi, tot de la Cupio? As vrea sa mi le comand si sa ma duc eu cu ale mele. Nu stiu daca fata va face vreun rabat, asa mi s-ar parea normal. Pe langa asta, fata asta la care am fost ia cuticula cu freza aceea foarte fina, spune ca e mai bine, creste mai bine pielea dupa. Hm... cu frezuta aia insa frige de foarte multe ori. Daca prefer clasica, manichiura cu forfecuta , 10 euro in plus. Asa, doar cu freza, costa 20. Voi ce preturi aveti acolo, hai sa comparam putin.
In Bucuresti am platit 75 si 75, asadar vreo 32 euro. Totul clasic, nu am tresarit macar o data ca m-a piscat, o mana extraordinara, ce sa zic. O singura alta manichiurista si pedichiurista atat de profesionista am cunoscut candva, tot in Bucuresti , si am fost ani de zile clienta ei.
Amina, gasesc culoarea ta nude super super si aia roz si fuchsia ale Minodorei.