Ce ati gatit astazi?
Postat 16 May 2017 - 10:39 PM
Ce a ramas din rulada cu fenel facut ca aici
http://artaculinara....post__p__241430
cum mi-a mai ramas in tigaie supa dupa ce i-am facut am aruncat i varzuca mica si la foc mare in 15 minute era gata, in ultimile 5 am pus deasupra si 2 cremvursti taiati in doua
http://artaculinara....post__p__241430
cum mi-a mai ramas in tigaie supa dupa ce i-am facut am aruncat i varzuca mica si la foc mare in 15 minute era gata, in ultimile 5 am pus deasupra si 2 cremvursti taiati in doua

Postat 18 May 2017 - 12:49 PM
Forta Italia!
Ce le mai gatiti.
Eu azi am trei bucati de carne ptr. gratarit. Dar in jurul carnii am pregatit o gramada, nu lucruri noi, dar sa ma laud
si eu.
o salata de fasole

de cartofi ala Peter

salata de Nudeln/pasta/taitei

salata de oua

Piesa de rezistenta insa este Bolo do caco
Dupa cum se dezvolta aluatul, cred ca va iesii ceva bun..

Sper numai sa ramina vremea cum e acum.
Peter
Ce le mai gatiti.

Eu azi am trei bucati de carne ptr. gratarit. Dar in jurul carnii am pregatit o gramada, nu lucruri noi, dar sa ma laud
si eu.

o salata de fasole

de cartofi ala Peter

salata de Nudeln/pasta/taitei

salata de oua

Piesa de rezistenta insa este Bolo do caco
Dupa cum se dezvolta aluatul, cred ca va iesii ceva bun..

Sper numai sa ramina vremea cum e acum.

Peter
Salutari din Bavaria

Postat 18 May 2017 - 09:37 PM
Postat 18 May 2017 - 11:07 PM
Burta in crema de dovleac

Chiftea dreptunghiulara din piept de pui

Chiftea dreptunghiulara din piept de pui

Postat 19 May 2017 - 09:03 AM
Salutari din Bavaria

Postat 26 May 2017 - 12:06 PM
Azi pastai proaspete(9 lei kg. luai de 6 lei)

Ardei la reducere
(cam paralitici' da buni)

Deci prajite cu usturoi ,cu ciocanele cu mujdei etc

Ardei la reducere

Deci prajite cu usturoi ,cu ciocanele cu mujdei etc

Postat 30 May 2017 - 03:45 PM
Geany, numa tu pe baricade ????, brava
Eu - salate/salate/salate, prea cald pentru altceva
Eu - salate/salate/salate, prea cald pentru altceva
fiica dacilor
Postat 30 May 2017 - 05:47 PM
La noi nu e inca ,chiar atat de cald,dar ma strange in spate cand ma gandesc,ca va veni si la noi canicula

Postat 31 May 2017 - 07:11 AM
Geany, la 30 May 2017 - 05:47 PM, a spus:
La noi nu e inca ,chiar atat de cald,dar ma strange in spate cand ma gandesc,ca va veni si la noi canicula 

si-atunci de ce strambi din nas c-a inceput ieri ploaia?
a fost f cald si la noi, cand am plecat la sala aseara la 6 erau 29C.
la noi omu' tine o dieta hiposodica si e f bine ptr toti, ca se mananca mai putin si usor.
salate cu urda sau cas proaspat, somon cu rosioare concase, rasol de vitel cu fasole verde, mazare noua cu mult marar, azi am scos un tenderloin si-l fac cu cartofi noi fierti, cu iaurt grecesc si usturoi verde.
Postat 31 May 2017 - 09:49 AM
Nu e vb. despre strambat din nas,doar spuneam ca la noi inca se sta bine,nu e inca,chiar atat de cald,asa ca pot bucatari in voie .
Domnu' Geany deabea asteapta sa-i pun la murat castraveciori de vara
cred ca deja s-a saturat de salate si ardei copti.
Domnu' Geany deabea asteapta sa-i pun la murat castraveciori de vara

Postat 05 June 2017 - 11:27 AM
Mincare care se face singura, cum se zice Peter, adica la cuptoras: piept de pui facut in prealabil in tigaie fara nici un condiment, pus in tava, dovlecei si rosioare deasupra, sare, piper si niste condimente plus putin ulei, simplu si bun si mai ales rapidulescu
In departare se vad niste masline pe care le-am adaugat eu in farfurie ca erau prea picante ca sa le maninc singurele

In departare se vad niste masline pe care le-am adaugat eu in farfurie ca erau prea picante ca sa le maninc singurele

Postat 05 June 2017 - 12:39 PM
Ce bine arata Adriana
Si la noi azi cam la fel
am facut o painita micuta la tava

Si cu painita calda am servit,chiftelute din dovlecel(ca-mi daduse mama )aluneca smantanica de pe el din cauza ca e calda chifteluta

Si mi-am achizitionat vasul asta din lut si l-am inaugurat la cuptor cu strat din sos de rosii cu oregano uscat de la plic,rondele din vinete,curatate pijama si prajite scos pe hartie absorbanta,in straturi cu rondele de ceapa rosie,ardei gras si rondele de rosii de alea bune gustoase crete,deasupra branze diverse sfaramate,fulgi de ardei iute piper putin vin alb etc si masline

Si balaceala cu paine calda

Si la noi azi cam la fel

Si cu painita calda am servit,chiftelute din dovlecel(ca-mi daduse mama )aluneca smantanica de pe el din cauza ca e calda chifteluta

Si mi-am achizitionat vasul asta din lut si l-am inaugurat la cuptor cu strat din sos de rosii cu oregano uscat de la plic,rondele din vinete,curatate pijama si prajite scos pe hartie absorbanta,in straturi cu rondele de ceapa rosie,ardei gras si rondele de rosii de alea bune gustoase crete,deasupra branze diverse sfaramate,fulgi de ardei iute piper putin vin alb etc si masline

Si balaceala cu paine calda