Ce ati gatit astazi?
#10741
Postat 11 May 2017 - 09:09 AM
#10742
Postat 11 May 2017 - 09:43 AM


#10744
Postat 11 May 2017 - 02:58 PM

1 cutie iaurt 125 ml
3 oua
1 masura(cutia de iaurt) ulei
1 masura lapte
1 masura parmezan ras(provolone eu)
3 masuri faina
1 lingura praf copt
tumernic, piper, sare

#10745
Postat 11 May 2017 - 08:59 PM

#10747
Postat 11 May 2017 - 09:51 PM
și eu le aștept la cotitură pe cele locale, anul trecut le-am umplut cu anșoa și mozzarella și au fost wow!
#10748
Postat 11 May 2017 - 09:56 PM
Dexter, la 09 March 2017 - 10:11 PM, a spus:
Adevarul este ca grasimea are si ea rolul ei in nutritie. Nu numai ca e buna la gust daca are si chestii crocante in dansa dar, asa, ca idee. Si cine mananca fara grasime face o mare greseala. Nu intru acum in amanunte ca nu vreau sa deturnez topicul Dar poate ar fi interesant un topic dedicat grasimilor.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#10749
Postat 11 May 2017 - 09:57 PM
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#10750
Postat 11 May 2017 - 10:00 PM
Dexter, la 11 May 2017 - 09:51 PM, a spus:
și eu le aștept la cotitură pe cele locale, anul trecut le-am umplut cu anșoa și mozzarella și au fost wow!
Io nu m-am pus inca pe facut chestii d-astea. Am insamantat acum dovleac si sper sa iasa si sa faca multe flori. Si oi vedea daca le umplu sau le dau prin "aluat" si le prajesc.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#10752
Postat 12 May 2017 - 12:54 PM



Ii povestisem doamnei din Italia despre cum facem noi pestele si si-a facut cruce,ea peste dat prin malai,prajit ,cu mujdei de usturoi si mamaliga nu mancase in viata vietilor ei,desi e in tara pestilor si i-a mancat in fel si chip peste tot in lumea asta


Nu ma mai duc la topicul cu pesti ca stric topicul


Sa nu ma intrebati ce fel de peste e ca habar n-am domnu' Geany' mi l-a adus plocon,acum simt izul peste tot desi am frecat totul bine si prin bucatarie,eu cateva zile tot il simt si pe mine si pe maini bleeaahh!!

#10753
Postat 12 May 2017 - 11:53 PM
#10754
Postat 13 May 2017 - 07:00 AM


#10756
Postat 14 May 2017 - 10:43 AM
Eu am facut in sfirsit aseara sarmalute in frunze de hrean, sper ca se pot numi asa chiar daca nu le-am pus orez, facute rapidulescu, la orez nici nu m-am gindit, foarte bune au iesit
Imagini atasate
#10757
Postat 14 May 2017 - 10:21 PM
Peter, la 14 May 2017 - 09:05 AM, a spus:
1 kg de cartofi fierti in coaja
125 ml supa -> eu iau 250 ml !!
1 ceapa
2 lingurite mustar
4 linguri otet
5 linguri ulei
sare, piper
o legatura de ceapa ciorii, citeva frunze de patrunjel
Taiem ceapa marunt si o fierbem in supa.
Tragem de pe foc si punem celalalte ingrediente. Amestecam.
Turnam peste cartofii taiati felii.
Aruncam ceapa ciorii peste cartofi si amestecam.
Daca se mai sparg cartofii nu-i bai. E bine asa.
Mai amestecam din in cind pina cartofii s-au imbibat bine cu zeama.
Otet, sare, piper se potriveste dupa gustul fiecaruia.
La cartofi se mai pot adauga castraveti, cubulete de bacon, ce va place si credeti
ca se potriveste...
Pofta mare.
Peter
eu azi am facut reteta de baza

cu salata de varza
si rulada de carne din umplutura ramasa de aseara

#10758
Postat 15 May 2017 - 10:01 AM


#10759
Postat 15 May 2017 - 10:40 AM


Eu am avut pilaf cu carnaciori si salata verde,ieri mi-am facut de cap la ziua unchiuletului si am mancat din toate inclusiv prajituri



