Geany, la 16 February 2019 - 12:40 PM, a spus:
( off topic ,azi le-am cumparat eclere ,au acea glazura ca si amandinele de altfel din zahar ,aia clasica de o stim noi de la eclerele de pe vremuri ,astea le-au placut,eu spun sincer nu au nici un dumnezeu,sunt doar f. dulci si atat,nici macar un gust de vanilie sau de rom ceva acolo nimic,dulci cu carul,eii alea le plac,ce sa mai zic?! hunii mei sunt strambi rau

)
da' bine ca le-a placut, ce te faceai tu sa-nvarti iar prajiturile prin frigider?
adevaru-i ca nu poti manca o prajitura din oras, mie nu-mi mai place (aproape) niciuna.
daca stau sa ma gandesc, nu-i chiar asa rau
Adriana, la 16 February 2019 - 05:35 PM, a spus:
De fapt e un magazin care vinde vin dar da si de mincare, hai sa vedem ce echivalent ii gasim in romaneste
Adriana, la 16 February 2019 - 08:10 PM, a spus:
e local in care se consuma bauturi (dar doar vin si apa) si preparate (putine)
io i-as zice
"la Mancarea-i fudulie/ Bautaura-i temelie!"
noi mancare de cantina: ciorba de pui, copane la cuptor - am vrut sa le fac invelite-n felii de cartofi, ca Any, da' n-a fost omu' de acord, cica nu mai fac fata crocanta si lui nu-i plac altfel.
asa ca m-am suparat si l-am lasat pe el sa faca legumele intr-o tava separata, dar in acelasi timp, in cuptor: cartof normal, dulce, morcov, ciuperci, dovlecei si ardei iute.
in plus si-a copt ardei grasi rosii- la pret intreg, Giani

, si-a dezghetat vinete si si-a facut zacusca
io am mai prestat si o mancare de dovlecei si ciuperci cu smantana plus MBS.
pe seara, un platou cu branzeturi, struguri si pepene galben.
Aceasta postare a fost editata de moatza: 16 February 2019 - 09:26 PM