Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 614
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#12301 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,007
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 07 May 2019 - 10:00 AM

Vezi postareaAdriana, la 07 May 2019 - 09:39 AM, a spus:

cre ca e bunuta tare :rolleyes:


Este racoritoare, usoara!

#12302 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 May 2019 - 10:58 AM

Vai Mino cum poa s-arate, deci mori incet numai uitandu-te la poza.

Si aici in zona mea avem "la minestra di tenerumi" care se face cu un tip de zucchina lunga de tot, cu frunzele cele mai fragede si in care se pune oul crud direct in oala . O bunatate. Vine vremea ei acusica la vara.

#12303 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 May 2019 - 03:08 PM

La fasolele alea si ciorba de loboda mi s-au scurs ochii de a trebui sa mi-i culeg de pe genunchi...
Eu, fara foto ca am venit cu burta lipita de spate, un filet de vita facut rapid la tigaia de fier, in sange si cu salata de varza.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12304 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 07 May 2019 - 03:41 PM

Vezi postareamino, la 07 May 2019 - 07:48 AM, a spus:

Dupa atatea fripturi si salate mi-a venit pofta de o ciorba de loboda ( pe care am inbunatatit-o si cu un zuchini si cu alte buruieni) dreasa cu smantana in care am aruncat cateva oua intregi...


Auu! Numai ciorba o vreau! Tare fain arata!

#12305 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 May 2019 - 12:06 PM

Cumparai pastai galbene late,proaspete ,fragede si bune da scumpe rau,18 lei kg. eu am luat de 10 lei doar de o pofta,le facui scazute cu usturoi(habar n-am de unde provin pastaile :angryfire: )

Imagine atasata: monthly_05_2019/post-405-0-37193800-1557396169.jpg

Si cu fleicute de cotlet cu os,cu mujdei(asta era la reducere la K)

Imagine atasata: monthly_05_2019/post-405-0-22377100-1557396205.jpg

Poza fara soare

Imagine atasata: monthly_05_2019/post-405-0-90607500-1557396220.jpg

Si cu soare ca e cald si frumos azi la noi :angryfire:

Imagine atasata: monthly_05_2019/post-405-0-20410900-1557396253.jpg

#12306 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 May 2019 - 12:48 PM

Pastaaaaaaai??!?!?! La ora astaaaa? Ma ia cu pofte rau! Eu nu as putea sa fac doar depofta, pentru ca imi plac maxim! De regula le papacesc doar cu mamaliga ori goale Imagine postata

Urzici mai sunt pe piata?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12307 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 May 2019 - 01:10 PM

Urzici nu stiu ca noi nu mancam,dar mama isi ia de cum apar pe piata :angryfire: pastai si eu asi fi facut repede o mamaliguta dar a zis domnul Geany pas ,ca aveam ce-i drept paine neagra cu seminte ce trebuia consumata ,despre pret ,toate-s scumpe,cartofii 4-5 lei kg. :angryfire:

#12308 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 09 May 2019 - 02:10 PM

Vitel, salata de cartofi, ceva cherry

Imagine atasata: monthly_05_2019/post-100-0-71294900-1557403757.jpg

Ca sa nu credeti ca facem foamea

#12309 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 May 2019 - 03:19 PM

Ce roz ti-a iesit, banuiesc ca e foarte moale si fraged. Cum l-ai facut? Eu azi dihanii de balta, care n-au voie aici :angryfire:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12310 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 May 2019 - 07:12 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 May 2019 - 03:19 PM, a spus:

Eu azi dihanii de balta, care n-au voie aici

pirați și lupi de mare Imagine postata

#12311 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 May 2019 - 09:44 PM

Vezi postareaDexter, la 09 May 2019 - 07:12 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 May 2019 - 03:19 PM, a spus:

Eu azi dihanii de balta, care n-au voie aici

pirați și lupi de mare Imagine postata


Imagine atasata: monthly_05_2019/post-12-0-14710500-1557431027.jpg
Imagine atasata: monthly_05_2019/post-12-0-71063000-1557431038.gif
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12312 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 May 2019 - 07:29 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 May 2019 - 03:19 PM, a spus:

Ce roz ti-a iesit, banuiesc ca e foarte moale si fraged. Cum l-ai facut?


extrem de frageda carnea - asta a fost muschi
dar am facut snitele din pulpa, f fragede au iesit, carnea de ciorba a fiert repede... un vitel pe cinste am luat

bucata de muschi a avut cam 800gr, am prajit-o scurt pe toate partile ca s-o sigilez, apoi aceeasi cratita am bagat-o la cuptor cam 18 min. nu stiu temperatura, dar l-am preincalzit si am avut foc maxim pe toata durata coacerii.
cand l-am scos, l-am invelit in staniol si l-am odihnit cam 10min. au rezultat 8 felii generoase.

#12313 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 May 2019 - 03:14 PM

Asa fac si eu doar ca nu invelesc in staniol carnea, ca se mai "coace" daca fac asta si nu vreau, imi place mai zemoasa si mai roza.

Arata fenomenal carnea ta de manzat si si gustul e total altfel de ala de vita, mult mai fin. Banuiesc ca de la privat ai luat, nu? La carmangerii eu nu prea am vazut asa ceva in tara...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12314 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 May 2019 - 04:05 PM

Din ciclul home alone on friday azi mi-am facut 2 cartofi in 10 minute in mo, i-am taiat in 2 si i-am repus in mo cu optiunea crisp cu 2 tomini fara lactoza inveliti in prosciutto cotto
piinea a trebuit s-o incalzesc nitel ca sa probez prajitorul de piine nou :notworthy:
Imagine atasata: monthly_05_2019/post-4-0-73726000-1557497004.jpeg

in rest pina la ora asta, am facut pastai, apoi morcovi curry si coriandru
appi am pregatit vinetele pentru kuku de vinete, le-am facut mai intii in tigaie cu ceapa si sare si apoi le-am terminat 10 minute in mo
am spalat ardeii sa-i fac cu pulpe si cartofi la cuptor
si mai vreau sa fac si o omleta cu dovlecei evident tot la cuptor
si mai am si vinete de-alea rotunde pe care o sa le fac pe gratar da' astept sa se racoreasca nitel inductia

#12315 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 May 2019 - 12:00 AM

Valeu cum arata farfuria aia, as manca pe nerasuflate vreo 5 portii...
Eu fara gateli, am fost pentru prima data intr-un restaurant nepalezo-indian...pe mine nu ma incanta neam mancarea lor , dar asa a vrut compania. Am mancat taitei de orez cu legume.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12316 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 May 2019 - 12:48 PM

:rolleyes:

Imagine atasata: monthly_05_2019/post-405-0-72743100-1557658079.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2019/post-405-0-68696400-1557658093.jpg

#12317 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 May 2019 - 03:46 PM

Doamne, bine ca am mancat inainte de a deschide topicul...
Asta am papaceat:
Imagine atasata: monthly_05_2019/post-12-0-08655800-1557668708.jpgImagine atasata: monthly_05_2019/post-12-0-07075500-1557668717.jpg

Am facut vinetele dupa sfatul Daniellei, de fapt stiam metoda ca faceam asa ardeii grasi pentru sos roux. E rapida, dar pentru ca am cuptor electric, nu sunt la gust asa cum sunt alea coapte la flacara. Dar nah, de voie de nevoie, bun si-asa :rolleyes:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12318 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 May 2019 - 11:53 PM

Aperitivele cinei de aseara cu studentii: tomini cu diferite mirodenii si bilute de carne cruda cu sos din ulei, lamiie, putin mustar si erba cipollina
Imagine atasata: monthly_05_2019/post-4-0-43294900-1557697679.jpg

Aveam apoi frunze multe de hrean si nu vroiam sa le pierd, am gasit un pic de umplutura pentru sarmale in congelator dar n-aveam timp sa crosetez sarmale :rolleyes: asa ca am spalat frunzele si le-am taiat grosolan, le-am pus in oala cu nitel ulei, jumatatea cantitatii, apoi umplutura, apoi restul de frunze si un borcan de sos de rosii, foc mediu, uitat si adaugat apa si gata, aspectul nu e cine stie ce dar sint bune, evident trebuie sa va placa gustul frunzelor nitel amarui si picant
Imagine atasata: monthly_05_2019/post-4-0-59759900-1557697980.jpg

#12319 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 13 May 2019 - 12:10 AM

Ai, ai, ai! Tare bine arata "sarmalele" Adriana! Nu am mai mancat asa ceva de un an de zile- anul trecut pe vremea asta ma pregateam sa merg acasa in Romania.Lori- ciorba de perisoaree- eu am uitat de felul asta de mancare!

Eu nu am facut poze dar am facut ciorba de pui cu loboda si leustean ( ca acum am :rolleyes: ) si un pilaf de orez cu snitele de piept de pui.Si ieri am avut ceva in genul Geany de mai sus- carnati proaspeti pe gratar alaturi de ardei rosii copti facuti cu otet.

#12320 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 13 May 2019 - 08:31 AM

daca m-am uitat la mancarurile voastre fara repulsie, ba chiar mi-au facut pofta, inseamna ca sunt pe drumul cel bun :rolleyes: mi-a trecut indigestia.
sambata, in toiul crizei, mi-a dat omu' tvu' pe paprika si n-am putut nici macar sa-i vad logo-ul.

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 614
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi