alpha, la 31 July 2010 - 12:01 PM, a spus:
Geany, la 26 July 2010 - 07:40 PM, a spus:
Deci atat a mai stat la poznat,porumb fript ,frecat cu unt si cu sare multa,multa...
cand vad pozele cu porumb copt/fiert, direct mi se face rau. Aici nu este decat din cel dulce, si nu-mi place. N-am mai mancat porumb de-al nostru de ani si ani si-mi placeeee
Draga Alpha,si eu am cumparat porumb din cel dulce,cand nu era inca sezonul la al nostru si mie mi-a placut f. mult(a lor mei nu,cu atat mai bine mai mult pt. muoa'')acum am cumparat cu 2 la leu de la tarani(dar gasesti si cu 3 la leu),asa ca mananc in draci'

ca-mi place rau,ai mei nu prea bat...Eu ii fierb in oala cu apa cu sare dar pun si matasea si panusele,ca le dau gust bun.Bunica mea ii fierbea cu cioburi de farfurii de portelan sparte(pastra cioburile mari)si le punea la fundul dar si deasupra oalei(la fel si la sarmale),desi eu am un talent maxim la spart farfurii

mereu am uitat sa pastrezi cioburile mari ca sa fac ezact' ca bunica...