Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 698
  • 699
  • 700
  • 701
  • 702
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#13981 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 June 2020 - 11:10 AM

Frigarui (facute pe tigaia de teflon cu riduri) cu orez cu curry ,salata verde si grisine :lol:

Imagine atasata: monthly_06_2020/post-405-0-92163300-1592212197.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2020/post-405-0-48694200-1592212210.jpg

#13982 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 June 2020 - 11:41 AM

Hi hi hi! vad ca domnul Geany se lasa asteptat la masa(e in oras cu treburi) asa ca am pus si am facut si un sos dulce iute acrisor( am calit intr-un ceaunel putin ulei de masline cu 2 catei de usturoi zdrobiti,si ardei iute tocat marunt,am stins cu miezul de la rosii(ca le-am facut capacele la frigarui si-mi ramasese),am mai adaugat sos de rosii,stropit cu putin vin alb,zahar,piper,sos worcester,sos soya ,putin amidon ...

Imagine atasata: monthly_06_2020/post-405-0-39779600-1592214076.jpg

#13983 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 June 2020 - 10:36 AM

Numai bunătățuri pe aici!
Eu în week-end am făcut o tocăniță de legume și o fripturică de porcule! Bune rău! :lol:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2020/post-88-0-88159600-1592296605.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2020/post-88-0-73462300-1592296613.jpg

GEORGIA

#13984 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 June 2020 - 12:09 PM

Arata f, bine Giorgi'! :lol:


La noi au fost pastaile 18 lei apoi s-au facut 16 lei kg. azi am gasit cu 11 lei ..asa ca pastai prajite cu usturoi :) (poza e asa pt. ca la noi ploua acum)

Imagine atasata: monthly_06_2020/post-405-0-89820400-1592302165.jpg

#13985 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 June 2020 - 01:19 PM

Sezon de zucchini, deci chiftelute la cuptor cu sos tzatzichi home made:

Imagine atasata: monthly_06_2020/post-9-0-86546700-1592392656.jpg

Si cotlet porc(lonzino arrosto) taiat subtire si tras la tigaie cu cartofi noi

Imagine atasata: monthly_06_2020/post-9-0-99526200-1592392738.jpg

#13986 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,998
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 17 June 2020 - 01:29 PM

Ce mișto arată totul Eataly! Cum faci tu chiftelele de zuchini la cuptor de arată ca prăjite în ulei?

#13987 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 June 2020 - 01:31 PM

Vezi postareamino, la 17 June 2020 - 01:29 PM, a spus:

Ce mișto arată totul Eataly! Cum faci tu chiftelele de zuchini la cuptor de arată ca prăjite în ulei?

exact asta as dori sa stiu si eu :105:
si daca se poate si ce ai pus in compozitie :)

#13988 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 June 2020 - 02:42 PM

Cuptor, cuptor.
Facute la ochi(stiu, nu ma injurati), dovleceii ii rad, ii scurg, adaug ou, parmigiano, faina de naut, arome.Iau cu lingura compozitia moale si o asez pe pesmet.
Rastorn incet chifteaua moale si o pun pe hartie copt unsa cu ulei-Le mai sprayez, cu ulei inainte de coacere.
Atat.

#13989 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 June 2020 - 03:56 PM

Aseara a plouat...iar.
Am aprins cuptorul, iar.🤣

Imagine atasata: monthly_06_2020/post-9-0-08762300-1592574971.jpg

#13990 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 June 2020 - 04:23 PM

io-l aprind in seara asta
sper ca nu va ploua din nou :105:

mersi, voi incerca

#13991 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,998
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 19 June 2020 - 06:15 PM

Vezi postareaEataly, la 19 June 2020 - 02:42 PM, a spus:

Cuptor, cuptor.
Facute la ochi(stiu, nu ma injurati), dovleceii ii rad, ii scurg, adaug ou, parmigiano, faina de naut, arome.Iau cu lingura compozitia moale si o asez pe pesmet.
Rastorn incet chifteaua moale si o pun pe hartie copt unsa cu ulei-Le mai sprayez, cu ulei inainte de coacere.
Atat.


Eu nu le-am spray-at niciodata, de aia cred ca nu aveau aspectul asta si nici faina de naut nu am. Mersi, 😘 daca mai ramane ceva in gradina dupa ploile astea incerc si eu varianta spray-ata!

#13992 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 June 2020 - 10:13 AM

Vezi postareaEataly, la 19 June 2020 - 03:56 PM, a spus:

Aseara a plouat...iar.
Am aprins cuptorul, iar.������

ma iertati ca revin iar cu intrebari dar am primit ieri cartofeii noi si cum am destul de multi asa micuti mi-am amintit de poza asta
i-ai pus cruzi in tavita la cuptor sau le-ai facut ceva in prealabil? :D

Vezi postareamino, la 19 June 2020 - 06:15 PM, a spus:

Eu nu le-am spray-at niciodata,

Mino spray-aza ca vei vedea diferenta, eu de cind am microundele nou care are si optiunea aceea la care ii zice "crisp" fac lucruri ca la cuptor in foarte putin timp, cu asta si spray se coc minunat
deci cu spray si punind-ule in cuptor vor iesi asemanatoare cu cele prajite

#13993 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,998
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 20 June 2020 - 02:27 PM

Nu m-am indurat sa iau spray, ca e cam scump, dar daca ziici ca este diferenta, o sa iau unul pana apar dovleceii in gradina, sper sa mai ramana ceva dupa ploile astea!

#13994 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 June 2020 - 05:28 PM

nu cumpara nimic
incearca sa pui ulei in vreun spray care se poate deschide pe care nu-l mai folosesti sau in cel mai rau caz cumpara o sticluta cu spray micuta de plastic gen alea care se folosesc pentru calcat
dar tre sa pui cite putin ulei in ea ca sa nu stea mult acolo, eu am schimbat citeva spray-uri dintr-astea speciale pentru ulei si nu toate sint de calitate, asta e cea mai cea dupa parerea mea din pacate vad ca nu mai e disponibila pe Amazon ca ti-as fi trimis-o
Imagine atasata: monthly_06_2020/post-4-0-34803600-1592666893.jpg

si la urma urmei poti si sa pensulezi uleiul pe ele
spray-ul sa zicem ca poate pune o cantitate mai mica probabil
ideea e sa le dai un pic de gras deasupra ca sa faca pojghita aia care le face sa semene cu cele prajite

#13995 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 June 2020 - 05:32 PM

Adriana, eu in poza de mai sus i-am copt in "carta fata" sau punga magica, spre sfarsit i-am scos si i-am lasat langa coaste.Inca vro 10 min, sa prinda coaja.Si coastele au suferit acelasi tratament.

Confirm ce spune Adriana, eu am luat vreo doua spray-uri, uleiul nu-l pulverizau, il improscau in jet unic.Acum la al treilea spray merge uneori, restul ajut cu pensula.Intra-adevar folosesc ulei de masline extravirgin facut artizanal, poate e mai vascos ca consistenta.

#13996 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 June 2020 - 05:35 PM

Vezi postareaEataly, la 20 June 2020 - 05:32 PM, a spus:

Adriana, eu in poza de mai sus i-am copt in "carta fata" sau punga magica, spre sfarsit i-am scos si i-am lasat langa coaste.Inca vro 10 min, sa prinda coaja.Si coastele au suferit acelasi tratament.

ok mersi, tre s-o caut ca sigur o am pe undeva

#13997 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 June 2020 - 05:36 PM

Poti inlocui faina de naut cu orice faina ai, le-am facut si asa.Nu schimba nimic.

#13998 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 June 2020 - 05:42 PM

m-ati inspirat cu dovleceii, am la cuptor tarta cu dovlecei, morcovi si telemea, daca apuc sa o trag in selfie v-o arat Imagine postata

#13999 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,998
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 21 June 2020 - 06:58 AM

Vezi postareaAdriana, la 20 June 2020 - 05:28 PM, a spus:

nu cumpara nimic
incearca sa pui ulei in vreun spray care se poate deschide pe care nu-l mai folosesti sau in cel mai rau caz cumpara o sticluta cu spray micuta de plastic gen alea care se folosesc pentru calcat
dar tre sa pui cite putin ulei in ea ca sa nu stea mult acolo, eu am schimbat citeva spray-uri dintr-astea speciale pentru ulei si nu toate sint de calitate, asta e cea mai cea dupa parerea mea din pacate vad ca nu mai e disponibila pe Amazon ca ti-as fi trimis-o
Atasament oliera spray.jpg

si la urma urmei poti si sa pensulezi uleiul pe ele
spray-ul sa zicem ca poate pune o cantitate mai mica probabil
ideea e sa le dai un pic de gras deasupra ca sa faca pojghita aia care le face sa semene cu cele prajite


Am avut un recipient din asta luat in trecut, iar in final l-am aruncat deoarece l-am tinut mult timp in bucatarie cu ulei in el si s-a infundat in final deoarece il foloseam rar. Nu e rea ideea sa folosesc un alt recipient, dar totusi o sa cumpar si un spray, sa vad diferenta! :D

#14000 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 June 2020 - 12:10 PM

pai exact aceea e problema, nefolositul
eu pe asta il folosesc des plus ca sistemul ala cum pompa care se incarca cind tre sa il folosesti e cel mai eficient

Arata acest topic


  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 698
  • 699
  • 700
  • 701
  • 702
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi