Geany, strelicii aia si culoarea usor galbuie imi plac maxim! Miroase beton, combinatia aia de usturoi, cu otet cu mirosul tipic de burta, haolo! Abia astept sa o devorez maine. Imi vin niste prieteni buni la masa si ei ca ce sa aducem? Zic aduceti paine proaspata , ca eu am uitat sa iau si nici timp nu mai am sa ma duc -aici daca ai uitat sa iei ceva sambata, bati din buze duminica pentru ca e inchis peste tot. Si imi scriu ei in seara asta ca cica s-au hotarat sa coaca ei paine, stiu ca unul din ei face cu cartofi mereu, di la Brasov. Oooook...sa vedem cum se prezinta dumnealor. Sper sa nu vina cu ghiulele la ei
adi_edi, la 06 June 2020 - 11:04 PM, a spus:
Vai, Laponel, ce pofta mi-ai facut!! Arata perfect, banuiesc ca si gustul e pe masura! Eu n-am facut niciodata, doar din aceea cu ciuperci pleurotus in loc de burta.
N-am mancat ciorba de burta pana pe la 20 si ceva de ani, imediat dupa ce m-am casatorit. Noi n-am facut nunta mare, doar neamuri si prieteni foarte apropiati, dar in saptamana dupa nunta am facut o "adunare" cu colegii de serviciu. Ne-am dus tot la restaurantul unde am facut nunta, unde au adus un castron din ala mare cu ciorba si l-au lasat pe masa. S-a golit rapid si ma gandeam ca as mai manca dar mi-era cam rusine sa mai cer, am rugat-o discret pe cea care servea sa mai aduca la care ea striga spre bucatarie "mireasa mai vrea ciorba de burtaaa!!!"

...

Prea haios! Tare mucalita mai esti

Hai sa iti dau, ca am facut ditamai oloiu. Nu cu intentie, asa s-a nimerit. Eu luam de obicei burta deja taiata fideluta, din aia impachetata...eh, acu ia de unde nu-i, asa ca m-am dus la turci si nu aveau decaat intreaga la galantar. Hai s-o iau, na. Il intreb pe ochiosu ala de macelar : Tre' sa ii mai fac ceva, o mai bibilesc, aia aia? El: Nup, e gata de preparat.
Mhmmmmmm. Da, da...poate nu stiati , dar Enigela are pitici lipiti pe creier. Tine-o in apa cu otet peste noapte, ia si freac-o cu malai, da-o-n 7 mii de ape, zici ca spalam albituri la rau . Dupa vreo ora de chinuit burta aia, nu-mi placea ca pe alocuri era flocoasa, oarecum, avea multi cili si grasime, apuca-te si tragei-i si pe aia. Il sun pe tata, care el e maestru in ciorba de burta, racituri, muraturi, etc. Si el de colo: Bai tata, da' a mai ramas macar ceva din burta aia , nu de alta da' nu uita ca tu vrei sa faci cioarba de burta.
Hazel, la 06 June 2020 - 06:29 PM, a spus:
Chiar te rog! Fa un stop scurt si racoleaz-o si pe Adi-Edi si hai, ca si asa nu am suficiente guri sa imi pape ciorba