Hi hi hi! ma bucur daca te-am inspirat draga Edy
Sa va spun cum fac eu la ardei umpluti cu zeama care-i o comoara in opinia mea ...Daca pun in farfurie ardeiul umplut asa simplu ,e asa cam uscat,compact,nush' cum sa spun,eu ii fac o disectie la ardei ''

...o taietura pe mijloc,il despic,cand e deja in farfurie,repet,si acolo pun cu polonicul,zeama calda sa-l patrunda,si smantana
Nu v-am mai aratat nimic ,ca nu am mai facut nimic interesant,ciorbita am avut de pui cu smantana,omleta cu salata de rosii si ceapa,branza de oiule',bla-bla-bla deshtia' ,azi sunt doar eu cu Ale' asa ca parrttyy!!

shaorma(in sf. am fost si eu la carefour,ca in rest am evitat supermarketurile ) si am gasit lipiile care ne plac noua asa ca shaorma(dar fac eu pe tigaia cu riduri piept de pui pe care-l fac fasiute,maio la minut cu mixerul vertical,si salata ,cartofi prajiti,kechup e cumparat)

noua ne place...