Cous-cous-ul se cumpara la pungi si se face foarte rapid: la 400 gr couscous se auauga 2 linguri de ulei se amesteca bine, se adauga 1 lingurita de sare si 400 ml apa fierbinte, se amesteca si se acopera cu un capac 5 min.
Supa se face asa:
- 1 ceapa tocata,
- 2 copanele
- 3 morcovi taiati 4
- 1-2 cartofi
- 2 cartof rosu
- 1 bucata dde dovleac cam 300-500 gr
- 1/4 varza alba taiata in 4
- 1 cutie boabe humus fierte
- 3-4 tije de telina cu tot ci frunze
- 1lingura curcuma
- 1 lingura rasa sare
- 1/2 lingurita piper
- linguri ulei
Se calesc copanelele, se adauga ceapa, cand devine sticloasa se adauga curcuma si piperul, se adauga toate legumele si apa calda pana se acopera tot si se lasa totul pana se fierb toate legumele
Se pune in farfurie cous-cous si peste el supa cu legume







