
Ce ati gatit astazi?
#15162
Postat 13 February 2024 - 01:49 PM
#15164
Postat 13 February 2024 - 02:35 PM
adi_edi, la 04 April 2023 - 12:20 AM, a spus:
😁 de data asta am pus coaste afumate. Marar n-am avut dar cimbrul nu poate lipsi, in opinia mea.
#15165
Postat 13 February 2024 - 03:27 PM
Mi-am notat tot, si mie mi se pare ca mere perfect cu coaste ca apoi se desprinde carnita de pe os si ramine in ciorba

#15166
Postat 13 February 2024 - 03:38 PM
#15168
Postat 15 February 2024 - 07:11 PM

#15171
Postat 16 February 2024 - 10:35 PM
Imagini atasate
#15173
Postat 17 February 2024 - 04:11 PM
Adriana, la 17 February 2024 - 03:10 PM, a spus:
Exact! Le ungi doar deasupra, presari condimentele, gata! Iese super de fiecare data, una din retetele noastre preferate:
https://pin.it/78pb3d5nc
#15174
Postat 18 February 2024 - 10:06 PM
Noi in ultimile 2 sapt am mancat cam asa
Ciorbita din gat de oaie

Ficatei de curcan cu ceapa caramelizata si cartofi la cuptor

Tortilla cu pastrama de piept de curcan, bacon de oaie, castraveti murati ai sos de maioneza din chilli verde

Aripi de pui, ciuperci, dovlecei, conopida, cartofi, cartofi portocalii, usturoi, ceapa - totul la cuptor.

#15175
Postat 18 February 2024 - 10:22 PM
Azi iarasi o mancare rapida, cod la cuptor, orez si salata de fenicul, castraveti si ceapa. (Mi-am adus aminte ca am o mandolina, no name dar si-a facut treaba cu brio la taiat ingredientele pentru salata; trebuie sa o pun undeva mai la indemana 👍).
Imagini atasate
#15176
Postat 19 February 2024 - 12:35 PM
clau_ash, la 18 February 2024 - 10:06 PM, a spus:
Clau, prajesti impreuna ceapa si ficateii?
Si eu ca si adi ficateii de pui ii fac doar pateu, in schimb cel de vita il fac alla veneziana adica feliile date prin faina si apoi prajite amestecate cu ceapa prajita si ea deglasata cu nitel otet
Eu am facut ciorba de varza
Nu stiu cum e gustul ei original si nici daca trebuia folosita varza cu frunza creata sau cealalta cu frunza mai tare dar era buna, o sa o incerc si cu cealalta
Fiersesem si 2 cartofi americani si am pus unul in ea ca sa fie mai cremoasa ca aici daca e prea lichida nu place


taiteii cu varza

si cu resturile de la fenel si broccoli o tarta sarata, aveam un rest de fulgi de ovaz si seminte si le-am aruncat deasupra


#15177
Postat 19 February 2024 - 03:40 PM
#15178
Postat 19 February 2024 - 03:52 PM
Eu pun cam 6 cepe mari cat pumnul la 1 kg de ficati.
#15179
Postat 19 February 2024 - 04:02 PM
adi_edi, la 19 February 2024 - 03:40 PM, a spus:
da' vezi, am gresit, o sa o refac
n-am cimbru

clau_ash, la 19 February 2024 - 03:52 PM, a spus:
Eu pun cam 6 cepe mari cat pumnul la 1 kg de ficati.
am inteles, o sa incerc
#15180
Postat 19 February 2024 - 04:49 PM
Adriana, la 19 February 2024 - 04:02 PM, a spus:
da' vezi, am gresit, o sa o refac
n-am cimbru

Ok, data viitoare. Eu nu concep sarmale sau ciorba asta fara cimbru. Dar la varza a la Cluj am uitat odata sa pun si a mancat si fiu-meu 😛, de atunci o fac fara, nu tuturor le place aroma.
Dar ia spune de tarta aia cu fenel, l-ai calit? Ce ar mai merge pe langa - bacon, branza? Noi nu prea mancam fenel, ieri cred ca am mancat a doua oara in viata, de data asta ne-a placut tuturor 😁. Ma pun pe gugalit retete.