Ce ati gatit astazi?
#1802
Postat 01 November 2010 - 12:25 PM
#1804
Postat 01 November 2010 - 03:51 PM
Geany...dau un regat pentru o coada din aia de peste!
Simona...nu am mancta varza cu afumatura de secole!!
#1805
Postat 01 November 2010 - 04:20 PM
de-alea usoare fac si io
#1806
Postat 01 November 2010 - 04:42 PM
Mamaliga in paturi tre formaggi
Carnaciori afumati la gratar
si...
Supa de ... friptura de pui
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#1807
Postat 01 November 2010 - 09:47 PM
file de porc cu varzutze si cartofi:
#1808
Postat 01 November 2010 - 11:46 PM
dark angel, la 30 October 2010 - 02:35 AM, a spus:
eu am pus brown rice si linte rosie...gustul mi-a placut tare...cepa am carameliza-o separat nu am pus de la inceput in orez
Ok mersi
Io la munte pe soba cu lemne am facut brasato al vino rosso si polenta taragna
#1810
Postat 02 November 2010 - 09:08 PM
Imagini atasate
#1811
Postat 02 November 2010 - 10:30 PM
stella, la 02 November 2010 - 09:08 PM, a spus:
Aoleuuuuu, cand apare Lori p-aci, vai s-amar de capu' Stelutei.... Sa zic, sa nu zic.... ma gandesc sa fac si io asa ceva peste vreo 2-3 zile....
#1812
Postat 02 November 2010 - 10:34 PM
stella, la 02 November 2010 - 09:08 PM, a spus:
Pe mine m-ai lovit crunt pentru ca singura amintire pe care o am de la bunica materna care a murit cind aveam 7 ani era mincarica de ardei copti, tot am incercat eu s-o fac da' se apropie dar parca nu e la fel, poate ca nici n-o sa reusesc vreodata s-o fac, alte timpuri, alti ardei, alt fel de foc, alte papile gustative
#1813
Postat 03 November 2010 - 05:14 AM
stella, la 02 November 2010 - 09:08 PM, a spus:
Da` pe mine ce m-ai atins ,Steluto! era tocanita preferata a mamei soacre, fie iertata saracuta!
Si eu de la dansa am invatat s-o fac!O bunatate!
Sa -ti fie de bine,da zi sincer,cu ce-ai stropit-o ?
Eu paste cu srimpi,bun,ca dupa ce am pozat am pus o mana buna de parmezan si ceva chilli
#1815
Postat 03 November 2010 - 09:18 AM
deci am copt ardeii in cuptor ( ai tai vor fi mai buni, caci mai gustosi la baza) , i-am curatat de pielita si rupt in fashii.
am pus un catel de usturoi grob cu putin ulei de masline, am "saltat" oleaca ardeii, ( am adaugat si zeama care se scursese de la ei)
sare , piper, si smantana. lasat sa traga un clocot, dat apoi de oparte, si am mai "pisat" alti 2 catei, pe care i-am incorporat la sos( poti pune si mai multi)
maligutza calda, pripita ...et voila.
ps. poate ca reteta e si cu ceapa prajita, dar pe mine nu ma prea iubeste ceapa( ma sacaie cu bonjurel mult timp dupa ), asa ca in general evit, si pun doar usturoi.
#1817
Postat 03 November 2010 - 11:48 AM
Nico, la 03 November 2010 - 05:14 AM, a spus:
Eu paste cu srimpi,bun,ca dupa ce am pozat am pus o mana buna de parmezan si ceva chilli
It's not fair!
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#1818
Postat 03 November 2010 - 12:02 PM
Adriana, la 03 November 2010 - 08:50 AM, a spus:
Si eu coc ardeii,ii rup fasii si-i las la scurs,nu mai pun sosul lor,asa ca la zacusca,mi se pare gustul un pic prea puternic.
Separat,intr-o lingura de ulei si o cana de apa,inmoi o ceapa ,doua si 2 catei de usturoi si cand totul devine translucent,adaug ardeii fasii.
Smantana o ingros cu un galbenus ,doua si o pun peste amestecul de ardei si ceapa,in 5-10 min e gata cu tot cu sos,sau poti folosi ca sos o cutie de philadelphia dizolvata cu putin lapte,e absolut delicios si simplu.Mamaliguta de rigoare si da-i batai.
#1820
Postat 03 November 2010 - 12:36 PM
Nico, la 03 November 2010 - 12:02 PM, a spus:
Separat,intr-o lingura de ulei si o cana de apa,inmoi o ceapa ,doua si 2 catei de usturoi si cand totul devine translucent,adaug ardeii fasii.
Smantana o ingros cu un galbenus ,doua si o pun peste amestecul de ardei si ceapa,in 5-10 min e gata cu tot cu sos,sau poti folosi ca sos o cutie de philadelphia dizolvata cu putin lapte,e absolut delicios si simplu.Mamaliguta de rigoare si da-i batai.
Mersi frumos si tie

Ajutor











