Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#1861 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 13 November 2010 - 04:21 PM

OFF TOPIC! :floare:
Cand am pus prima data poze prin Dosarele Pelican de-alu` Pisco,am patit la fel.
Nu stiu daca cineva chiar realiza ca ceea ce faceam eu era chiar foarte bun,eh! da cui ii pasa?la urma urmei e un hobby!
Vreau sa-ti zic ca am primit numeroase mesaje ,cum ca ar trebui sa mai corectez pozele ca asa si pe dincolo,daca ne codim,dispare tot farmecu`,si in loc de inspiratie culinara se va transforma in topic de cea mai buna poza sau ma rog cea mai proasta, ceea ce nu e drept!
Pe de alta parte asa e,trebuie sa fie vizibil ceea ce postezi sa poata intelege toata lumea despre ce e vorba,deci no offence!
Geany ,tu ai avut si poze bune chiar,trandafirii ceia cu branza si altele.(cred ca depinde si pozitia de unde faci pozele,poate te grabesti mi se intampla si mie de cele mai multe ori). Si dupa ce mi-am cumparat o camera atat de scumpa(pe care am vrut s-o returnez),tot poze proaste am facut,nu-i nimic asa invatam,asa ca pune in continuare ce gatesti ca eu una,chiar citesc si te urmaresc.

ON:
Mie nu-mi place dovleacul fiert,sub nici o forma,da din ala copt as manca o tona :hug:
Am copt un dovleac ,l-am amestecat cu chilli proaspat,orez,am tras in lapte niste peste afumat,si-a fost o mancare pe cinste.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-119-128965807755.jpg

#1862 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 13 November 2010 - 04:38 PM

Vezi postareaNico, la 13 November 2010 - 04:21 PM, a spus:

Mie nu-mi place dovleacul fiert,sub nici o forma,da din ala copt as manca o tona :hug:
Am copt un dovleac ,l-am amestecat cu chilli proaspat,orez,am tras in lapte niste peste afumat,si-a fost o mancare pe cinste.

Atasament apeste afumat cu dovlea.JPG


Ahaaaaaaaa :floare: deci asta a urmat dupa ce ti-ai tras sufletul si te-ai linistit cu crackersii aia cu pateu de ciuperci. Azi vrei sa ne omori Nico cu bunatatile astea?

#1863 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 13 November 2010 - 08:23 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 November 2010 - 11:19 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 12 November 2010 - 06:55 PM, a spus:

Yo ma uit la Muschii,pulpele si aripile voastre ....

Si mananc un mar.
Ce faceti voi in ultimul timp e dezmatz.Imagine postata
Eu am gatit toata saptamana pentru noi si muncitori,asa ca la mine a fost cantina.
Ca la orice cantina,am avut tocanita de cartofi,fasole cu carnat,mazare cu sunca si oua ochiuri,macaroane cu branza si slanina,ardei umpluti,mamaliga cu branza si slanina....
Mancare de-asta mai peizana,hipercalorica.
Maine fac pentru toata lumea mici.
Ca asta isi doresc.
Ei fac focul si pun gratarul,eu scot micii din punga.Imagine postata


P.S.

Nico,sa va fie de bine.Imagine postata
Duminica fac si eu varza murata calita cu carne.



Pot sa fiu si eu asa cam o saptamana muncitor la tine? Imagine postata


Hai ca luni termina si incepe curatenia.Imagine postata
Om gasi o matura si pentru tine.
Numa sa zici ce sa-ti fac ca yo te astept cu bratele deschise.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1864 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 November 2010 - 09:26 PM

Vezi postareaPiscotel, la 13 November 2010 - 08:23 PM, a spus:


Hai ca luni termina si incepe curatenia.Imagine postata
Om gasi o matura si pentru tine.
Numa sa zici ce sa-ti fac ca yo te astept cu bratele deschise.Imagine postata


Atunci va rog frumos sa fie una Firebolt 2010 :-*

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-12-128967630886.jpg

Si ma car de aici cu off-topcicele ca daca mi-oi lua o matura pishti...celuloasa, vad io! :lol:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1865 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 13 November 2010 - 10:30 PM

[quote name='Piscotel' date='13 November 2010 - 07:23 PM' timestamp='1289672592' post='64314']
Pot sa fiu si eu asa cam o saptamana muncitor la tine? [/quote]
Hai ca luni termina si incepe curatenia.
Om gasi o matura si pentru tine.
Numa sa zici ce sa-ti fac ca yo te astept cu bratele deschise.[/quote]
Pot sa vin si io? Daca matura-i adjudecata, zic saru'mana si la mop.... :lol:

#1866 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 November 2010 - 11:45 PM

Pulpa de rata fiarta in varza calita si frunze de sfecla fierte si apoi incalzite cu parmigiano, masline si ulei

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2010/post-4-128968468112.jpg


#1867 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 November 2010 - 10:56 AM

Vad ca a fost saptamana ratelor. ;)
Adriana rata ta macanea franceza sau italiana?

#1868 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 November 2010 - 12:35 PM

Le aveam in congelator, drept sa-ti spun nu-mi amintesc daca le-am luat in Franta sau la Coop.

#1869 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 14 November 2010 - 03:50 PM

Supă de fasole verde. Fără decoraţii, că sunt în criză de timp.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2010/post-508-128974259205.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1870 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 14 November 2010 - 03:51 PM

Pui tras în ţeapă , cartofi wedgws şi murături de butoi.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2010/post-508-128974267359.jpg
  • Imagine atasata: monthly_11_2010/post-508-128974268708.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1871 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 14 November 2010 - 04:24 PM

Pastă de avocado pe feliuţe de corn.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2010/post-508-128974464159.jpg
  • Imagine atasata: monthly_11_2010/post-508-128974465299.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1872 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 November 2010 - 08:09 PM

Vezi postareakoral, la 14 November 2010 - 04:24 PM, a spus:

Pastă de avocado pe feliuţe de corn.

Bine ca ti-ai revenit intr-un sfirsit ca ma gindeam sa-ti sterg pozele fără decoraţii :)

#1873 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 14 November 2010 - 08:44 PM

Ioi, da' numa' io-s aşa persecutată pe-aici???? :P :P Nu mă mai speria , că şi aşa am crezut că-s exclusă din club în zilele în care nu a mers forumul... :)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1874 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 November 2010 - 11:02 PM

Vezi postareakoral, la 14 November 2010 - 08:44 PM, a spus:

Ioi, da' numa' io-s aşa persecutată pe-aici???? :hug: ;) Nu mă mai speria , că şi aşa am crezut că-s exclusă din club în zilele în care nu a mers forumul... :wub:

Pai da, numai tu, ca ne-ai obisnuit prea bine =))

#1875 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 November 2010 - 03:07 PM

Hot dog cu aluat Petu' dar m-am jucat un pic,nu pot eu sa ma tin de o reteta neam...My link am facut maio rapida dintr-un ou,fiert crenvusti,prajit cabanos,cartofii i-am taiat mari dat un clocot,scursi dati prin pesmet amestecat cu boia dulce, boia iute ,sare, piper, rosmarin,dati la cuptor stropiti cu ulei de masline...

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128982638474.jpg

P.s sa-mi spuneti daca pozele sunt mai bune. :floare:

#1876 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 November 2010 - 03:29 PM

[quote name='Geany' date='15 November 2010 - 03:07 PM'
P.s sa-mi spuneti daca pozele sunt mai bune. :toothy6:
[/quote]
din punctul meu de vedere, cele mai reusite poze sunt cele care transmit o emotie, in cazul asta culinara. Tu poti sa stai linistita, poza ta si-a atins telul; mi-ai facut o pofta de hot-dog, mamaaaaaa.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1877 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 November 2010 - 03:33 PM

Vezi postareaAdriana, la 13 November 2010 - 11:45 PM, a spus:

Pulpa de rata fiarta in varza calita si frunze de sfecla fierte si apoi incalzite cu parmigiano, masline si ulei

adriana, arata delicios. cum ai facut pulpa de rata?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1878 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 15 November 2010 - 03:40 PM

Tu Geany , io ma tot uit la crumpii ceia.....si ma ia un dor sh-o jele....cine m-o pus sa ma umflu de atatea dulciuri?????????????

#1879 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 November 2010 - 11:06 PM

Cascaval pane in chifla de va povestii cu o inima de salata verde,cu sos de maio + iaurt...

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128985512158.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128985512915.jpg

Scuzati pozele inca sunt la incercari(sincer mie imi placeau mai mult alea in ceata decat astea de plastic) :)

#1880 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 November 2010 - 11:45 PM

Vezi postareaaura, la 15 November 2010 - 03:33 PM, a spus:

adriana, arata delicios. cum ai facut pulpa de rata?

Am prajit in sos propriu pulpele. Le-am scos din oala si am prajit in grasimea lasata morcov, ceapa si ardei maruntite, am adaugat juma de varza taiata, pulpele si alta juma de varza, supa si am lasat la foc mic sa fiarba 3 ore :)

In seara asta iar pulpele de deasupra de la pui, scos osul si pielea si puse la cuptor cu vin alb, sare cu ierburi si garam masala, alaturi de frunze de mangold fierte si incalzite cu parmigiano deasupra la cuptor
Imagine atasata: monthly_11_2010/post-4-128985748802.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

26 useri citesc topicul
0 membri, 26 vizitatori, 0 utilizatori anonimi