Cand am pus prima data poze prin Dosarele Pelican de-alu` Pisco,am patit la fel.
Nu stiu daca cineva chiar realiza ca ceea ce faceam eu era chiar foarte bun,eh! da cui ii pasa?la urma urmei e un hobby!
Vreau sa-ti zic ca am primit numeroase mesaje ,cum ca ar trebui sa mai corectez pozele ca asa si pe dincolo,daca ne codim,dispare tot farmecu`,si in loc de inspiratie culinara se va transforma in topic de cea mai buna poza sau ma rog cea mai proasta, ceea ce nu e drept!
Pe de alta parte asa e,trebuie sa fie vizibil ceea ce postezi sa poata intelege toata lumea despre ce e vorba,deci no offence!
Geany ,tu ai avut si poze bune chiar,trandafirii ceia cu branza si altele.(cred ca depinde si pozitia de unde faci pozele,poate te grabesti mi se intampla si mie de cele mai multe ori). Si dupa ce mi-am cumparat o camera atat de scumpa(pe care am vrut s-o returnez),tot poze proaste am facut,nu-i nimic asa invatam,asa ca pune in continuare ce gatesti ca eu una,chiar citesc si te urmaresc.
ON:
Mie nu-mi place dovleacul fiert,sub nici o forma,da din ala copt as manca o tona

Am copt un dovleac ,l-am amestecat cu chilli proaspat,orez,am tras in lapte niste peste afumat,si-a fost o mancare pe cinste.