Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#1921 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 26 November 2010 - 10:57 AM

[quote name='Geany' date='26 November 2010 - 10:48 AM' timestamp='1290761332' post='66585']

La noi se mananca,dar musai sa fie cu multa ceapa deasupra
[/quote]
Aha!!!sarumana' o sa incerc si eu,daca mai sunt alte tipsuri,spuneti-mi si mie... :rolleyes:
[/quote]

Sa cresti mare :pupic:

Iaca sarmele mele(adica mama mi le-a trimis congelate,eu numai le-am fiert),sleite,e drept,da le trasei acuma rapid un blitz si nu am timp de coafat:

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-59-129076182634.jpg

Bune tare si ale mele.De data asta am pus mai mult bulion ca de obicei,ca mi-a fost pacat sa ramana in doza,sa nu se strice
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1922 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 November 2010 - 11:05 AM

F. faine,eu deja am pus sarmalutele la cald in cuptorul incins,am stins si acu-mi astept socrela,poate fac si poze,...ce nu mai ajunge?!!! :rolleyes:

#1923 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 26 November 2010 - 11:11 AM

Vezi postareaGeany, la 26 November 2010 - 11:05 AM, a spus:

F. faine,eu deja am pus sarmalutele la cald in cuptorul incins,am stins si acu-mi astept socrela,poate fac si poze,...ce nu mai ajunge?!!! :rolleyes:



S-aveti pofta!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1924 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 November 2010 - 12:27 PM

Sar'na'!!! vin cu poze,aperitiv,cu salam crud-uscat,focace cu ceapa ,masline ,ceapa rosie...

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-129076709537.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-129076710395.jpg

Branza cu smantana...

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-129076712163.jpg

Sarmalute ardei iuti,mamaliga..

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-129076711275.jpg

#1925 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 26 November 2010 - 12:40 PM

Mmmm,ce norocoasa e soacra cu asa nora :floare:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1926 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 November 2010 - 01:06 PM

Hi hi hi!!! asta tre' sa i-o' zic... :floare: Sunt mancarurile ei preferate(si a lui ficior-su) =)) io' shmechera stiu cu ce s-o astept... :lol:
Cumnata-mea mai...a incercat cu panpliziruri(mai sofisticate)mareee greseala... =)) =))

#1927 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 26 November 2010 - 03:31 PM

supa de pui cu galusteImagine atasata: monthly_11_2010/post-244-129077826317.jpg
pui cu ciuperci si smantanaImagine atasata: monthly_11_2010/post-244-129077829392.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#1928 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 November 2010 - 07:50 PM

in premiera pentru mine, gnocchi (de post, fara cartofi). O parte i-am facut cu ciuperci si o parte i-am mancat cu nuci si zahar. Pun si poza, dar sa nu radeti prea tare.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2010/post-341-129079377181.jpg

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1929 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 November 2010 - 08:44 PM

Am turbat cand am vazut sarmalele alea ... si la Geany si la Petu :floare: :hungry:

Asa ca de foame, de dor de mama, de dor de casa, de dor de iarna romaneasca...am incropit rapid o friptura de porc cu mamaliga si cartofi prajiti alaturi. As fi dat orice pentru trei foi de varza murata de la Geany :love7: Da'...ne adaptam la conditii vitrege:

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-12-129079702119.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1930 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 November 2010 - 08:47 PM

Julix, sarmalele tale de post arata ca ale mamaiei mele! Nu am mancat un veci sarmale de post mai bune. :floare:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1931 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 November 2010 - 09:32 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 November 2010 - 08:44 PM, a spus:

Am turbat cand am vazut sarmalele alea ... si la Geany si la Petu :floare: :hungry:

Asa ca de foame, de dor de mama, de dor de casa, de dor de iarna romaneasca...am incropit rapid o friptura de porc cu mamaliga si cartofi prajiti alaturi. As fi dat orice pentru trei foi de varza murata de la Geany :( Da'...ne adaptam la conditii vitrege:

Atasament PB260095.jpg

Uauuu!! Lapo ce bine arata fripturica,varza si eu am de la mama,o pune ea cu de toate,pune boabe de porumb,gutuie,sfecla rosie sa iasa zeama roza,ma rog o nebunie,ti-asi darui una cu mare drag,dar nu pot decat virtual ;) ... :love7: ;)

#1932 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 November 2010 - 09:47 PM

Esti tu o draguta! Adevarul e ca ieri cand am fost la cumparaturi nu mi-a dat prin capatana sa iau macar moare de aia chioara de se gaseste aici la sticle sa pot manca friptura. La mine si asa porcul intra de maxim 3 ori pe an in burticoasa, altfel nu consum. Insa nu merge fara acritura...deja mi-a picat greu.

Si tata face o varza murata de sta mata-n coada. Boabe de porumb nu pune, dar sfecla rosie nu are voie sa lipseasca. Mi-aduc aminte ca beam moare din aia cu cana si apoi 4 litri apa :floare:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1933 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 November 2010 - 09:56 PM

Mama e mai smechera ca ea sta la bloc si pune varza in butoias de plastic pe balcon,si varza ca varza pute rau,asa ca boabele de porumb ajuta sa fermenteze si sa se acreasca ea mai repede
(cum e taratea la bors...)pt. parfum pune si gutuie(cum se pun cornatii si merele la muraturi,gogonele)data viitoare pozez si moarea care-i ca un suc de gref rosu,si cearsafurile alea de frunze excelente pt. sarmale... :hungry:

Imi pare tare rau ca deja fripturica ti-a cazut greu,trebuie un digestiv,ceva,nu stiai ca intai trebuia o palinca?!!! :floare: ,acu raul e facut ar merge un limoncelo ceva...Phiii!!intr-o zi tre' sa va povestesc la aventuri de prin strainezia si ce patii eu cu limoncelul,ca v-am povestit deja cu sangria... ;)

Am vazut fete in Italia tot romance care in dor de casa isi puneau frunze de varza la murat in borcane cu filet daca vrei iti povestesc... :love7:

#1934 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 December 2010 - 03:04 PM

Ciolan Pitt's Style! :appl:

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-9-12920726089438.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-9-12920726290601.jpg

#1935 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 December 2010 - 08:00 PM

Geany,m-ai distrus cu sarmalele alea!

Lili,si eu am avut ciolan de ala.Tu îl cumperi asa roz,sau îl pui tu în zeama aia de sare?...nu stiu cum îi zice,doar germana-Pökelsalzlake.Eu îl prefer natur,ciolanul.Nu mai iese roz,clar,ci mai gri,dar mie îmi place mai bine.Cîteodata însa,mai cumpar si de asta roziu.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1936 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 December 2010 - 08:15 PM

Vezi postareaMaya, la 11 December 2010 - 08:00 PM, a spus:

Geany,m-ai distrus cu sarmalele alea!


Sper ca nu te-am distrus prea iremediabil :angryfire: ca acusi vine runda 2 si cu tochitura tot ce trebuie...

Nerusinatii mei mananca atunci calde,a doua zi stramba din nas si incep sa miaune dupa pizza si paste :((

#1937 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 December 2010 - 08:39 PM

Vezi postareaGeany, la 11 December 2010 - 08:15 PM, a spus:




Sper ca nu te-am distrus prea iremediabil :angryfire: ca acusi vine runda 2 si cu tochitura tot ce trebuie...



Bine ca mi-ai spus,ca nu mai trec pe aici !!! :((
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1938 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 December 2010 - 08:54 PM

Ba sa faci bine sa treci,iaca ce am facut rapid azi sa testez noua camera cadoo,da-mi tremurau mainile rau de emotie...

Deci frittata di cipole(adica omleta cu ceapa) cu ceapa, oua,un pic de nucsoara si parmigiano...si fiind dulce merge cu o salata cu ulei de masline si balsamico...

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-405-12920936678418.jpg

#1939 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 December 2010 - 09:46 PM

Vezi postareaMaya, la 11 December 2010 - 08:00 PM, a spus:



Lili,si eu am avut ciolan de ala.Tu îl cumperi asa roz,sau îl pui tu în zeama aia de sare?...nu stiu cum îi zice,doar germana-Pökelsalzlake.Eu îl prefer natur,ciolanul.Nu mai iese roz,clar,ci mai gri,dar mie îmi place mai bine.Cîteodata însa,mai cumpar si de asta roziu.


Nu, asa il cumpar, cu sare.Si din Franta, ca in Italia nu gasesc neam.Crud, proaspat n-am vazut decat o data.

#1940 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 11 December 2010 - 10:27 PM

Seara asta ne infruptam din piept de pui cu mazare scazuta. O sa vedeti de ce vorbesc la plural :angryfire:

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-97-12920990692652.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-97-12920990659299.jpg

Nu putea sa lipseasca Marti din Post. El tre' sa verifice totul si bineinteles ca a primit si el multa carnita.

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

32 useri citesc topicul
0 membri, 32 vizitatori, 0 utilizatori anonimi