
Ce ati gatit astazi?
#2061
Postat 19 January 2011 - 03:18 PM

#2062
Postat 19 January 2011 - 04:15 PM
Pla-shin-te,da!

Pentru ca veni vorba de varza murata,nu stiu voi cum procedati,da eu o puneam in saci de plastic la murat,cate 2 saci unu-n altu,curatam si puneam verzele,apoi papusoi uscat cu tot cu stiulet ,ca iesea zeama acidulata,bucati de telina si sfecla rosie ,doar de culoare ,un pic,apoi cimbru si de toate uscaturile parfumate,aveam varza buna de Pasti,iar zeama o trageam in sticle ,ca vinu,si faceam niste borsuri nene,


#2063
Postat 19 January 2011 - 04:47 PM

Asta se cheama :a-ten-tat!
Eu de varza murata la punga n-am mai auzit, dar am salivat de am umplut o punga.

#2064
Postat 19 January 2011 - 06:18 PM

Leckeeeer!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#2065
Postat 20 January 2011 - 02:39 AM
#2066
Postat 20 January 2011 - 04:48 AM
Eataly, la 19 January 2011 - 04:47 PM, a spus:

Asta se cheama :a-ten-tat!
Eu de varza murata la punga n-am mai auzit, dar am salivat de am umplut o punga.

Atunci le fac cu dedicatie.oricum zilele astea le comit ,da tu....dai o grapa?

zerda, la 20 January 2011 - 02:39 AM, a spus:
Acu` nu mai am cum,ca-s in sat cu doru`,dar cum facui chisca,cine stie ce-mi mai vine-n cap,sa pui si varza?

Adevaru,`ca era ca mustu,dupa ce o pitroceam bine de tot cateva sapt. la rand,trageam excesul de zeama(varza se ma lasa).la bidoane de 2 litri si asa stateau la subsol pana dupa Sfintele Pasti,cand de-acu trebuia sa renunt,aparea varza noua
Treaba cu sacii e cat se poate de simpla ,alegeam saci de buna calitate si puneam in cei doi saci cam 12 verzi destul de mari si-abia apoi umpleam cu apa si-i legam foarte bune cu bucati de carpa,apoi ii sprijineam de perete,si gata.Zeama si varza mi s-au parut mult mai gustoase ,asa.
Da dau placinte ,cand oi face

In seara asta cuscus cu rosii,ceapa,masline si piept de pui la cuptor,foarte mult imi place cuscus-ul asta are asa gustu ala deosebit,si oricum pentru seara e bun,imi face cu ochiu` supa de peste a Ioanei.

#2067
Postat 20 January 2011 - 06:58 AM

am varza murata in camara,cumparata de la sarbi, iar nu le-am facut nimic tot din cauza mea....prietena mea mi-a zis ca a facut varza murata calita la slowcooker, ceva mai bun nici ca manca auzi

am doar pui la gratar eu cu salata de cos lettuce si rucola


#2068
Postat 20 January 2011 - 08:39 AM
#2069
Postat 20 January 2011 - 02:15 PM

Azi bors de pui cu smantana,ceapa rosie si ardei iuti,ia aici ce ditai ardelu' maii!!...


#2071
Postat 20 January 2011 - 09:14 PM

Care s-a transformat in salata de varza cu mult ulei si mult piper negru(ca asa ne place noua)..

A acompaniat un pilaf cu ciuperci (am avut un pui gras si am luat grasimea, topit jumeri si cu aia am facut pilaful),carnaciori si copanele...

#2072
Postat 20 January 2011 - 09:20 PM

#2073
Postat 20 January 2011 - 09:22 PM



#2074
Postat 21 January 2011 - 12:14 AM
#2075
Postat 21 January 2011 - 02:27 AM
#2076
Postat 21 January 2011 - 12:20 PM
#2077
Postat 21 January 2011 - 01:27 PM
Faina varza ta Geany,sa va fie de bine,complimente gospodinei.
Si eu am gatit ceva,ceva,tocanita de cartofi cu rinichi de miel si carne de vita,

#2078
Postat 21 January 2011 - 03:40 PM

Eu am facut doar o supa de
.

.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2079
Postat 21 January 2011 - 10:25 PM
eu am gasit cod proaspat si l-am facut la cuptor, in folie cu ceapa, morcovi, condimente si un sos dulce-acrisor din suc de zmeura& miere.
#2080
Postat 22 January 2011 - 11:38 AM
Am facut
Sarma·la·metrum

Si poze neclare.

4 AM
Ceasul cand se ingana noaptea cu ... noaptea. Cer scuze pentru "calitate" . Invers proportionala cu gustul.
Dupa discutia despre chişcă, m-o ... chişcat

Casa PaParotti.

Bine am facut! Multumec Nico

.

.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare