
Ce ati gatit astazi?
#2121
Postat 26 January 2011 - 01:27 PM

#2122
Postat 26 January 2011 - 03:01 PM
In ceaun..

Si in farfurie..

#2123
Postat 26 January 2011 - 03:03 PM
#2125
Postat 26 January 2011 - 03:52 PM
#2126
Postat 26 January 2011 - 03:56 PM

supa de creveti
gyoza cu legume
sushi vegetal
#2127
Postat 26 January 2011 - 04:26 PM
Nota 10 pt tochitura si tot ce-i pe farfurie!
Koral de la tine iau salata si ouale!
#2128
Postat 26 January 2011 - 07:49 PM
Mutti, la 25 January 2011 - 11:58 PM, a spus:
Maya , aci la noi este cheag? Cum se numeste , bitte????????
Lab (auch Laab, Kälberlab, Käsemagen) ist ein Gemisch aus den Enzymen Chymosin und Pepsin, welches aus dem Labmagen junger Wiederkäuer im milchtrinkenden Alter gewonnen und zum Ausfällen des Milcheiweißes bei der Herstellung von Käse benötigt wird.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#2129
Postat 26 January 2011 - 07:50 PM
#2130
Postat 26 January 2011 - 08:08 PM

Ghyozele le-am facut cu ulei, 1 ceapa tocata marunt, 4-5 catei usturoi tocati marunt, 1 lg ghimbir ras, 1 cana morcov dat prin razatoarea mare, 1 1/2 cana varza tocata foarte marunt, 3 ciuperci date pe razatoarea mica, o mana de porumb.
Am calit ceapa, usturoiul si ghimbirul, am adaugat morcovul, varza si porumbul si am lasat pe foc mediu pana s-au inmuiat legumele. Am inchis focul si am adaugat sos de soia dupa gust. Am adaugat si piper si se lasa sa se raceasca.
Se pune cate o lingurita de umplutura in mijlocul unei foi de ghioza si se strange ca la. Eu le-am prajit, dar merg si la cuptor. Daca sunt prea multe (ca la mine) se pot congela.
#2132
Postat 27 January 2011 - 02:29 AM
felicitari artistilor!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#2133
Postat 27 January 2011 - 02:32 AM

si o supa de brocoli ci dovlecei si naut.
#2134
Postat 27 January 2011 - 02:43 AM
supa crema de urzici cu smantana
si paste cu friptura din piept de curcan si mozzarella la cuptor in vasul roman
nu am foto

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#2135
Postat 27 January 2011 - 10:42 AM
aura, la 27 January 2011 - 02:32 AM, a spus:

si o supa de brocoli ci dovlecei si naut.
ma bucur ca sunt bune-bune!!

#2136
Postat 27 January 2011 - 12:59 PM


#2137
Postat 27 January 2011 - 02:05 PM
A fost yum yum, dar din pacate,
poze n-am, n-am.

If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2138
Postat 27 January 2011 - 02:29 PM
W Mamadeus Paparotti, la 27 January 2011 - 02:05 PM, a spus:
poze n-am, n-am.

I hate you!

Eu Vinete cu sos de feta.

#2139
Postat 27 January 2011 - 07:18 PM
Maya, la 26 January 2011 - 07:49 PM, a spus:
Mutti, la 25 January 2011 - 11:58 PM, a spus:
Maya , aci la noi este cheag? Cum se numeste , bitte????????
Lab (auch Laab, Kälberlab, Käsemagen) ist ein Gemisch aus den Enzymen Chymosin und Pepsin, welches aus dem Labmagen junger Wiederkäuer im milchtrinkenden Alter gewonnen und zum Ausfällen des Milcheiweißes bei der Herstellung von Käse benötigt wird.
Sa traiesti 1000 de ani!!!!
( si daca-mi spui si unde se gaseste chestia asta.....te pup! La marmacie? Oare ? )
#2140
Postat 28 January 2011 - 10:07 PM
Lab (auch Laab, Kälberlab, Käsemagen) ist ein Gemisch aus den Enzymen Chymosin und Pepsin, welches aus dem Labmagen junger Wiederkäuer im milchtrinkenden Alter gewonnen und zum Ausfällen des Milcheiweißes bei der Herstellung von Käse benötigt wird.
[/quote]
Sa traiesti 1000 de ani!!!!
( si daca-mi spui si unde se gaseste chestia asta.....te pup! La marmacie? Oare ? )
[/quote]
Eu am gasit la farmacie.
