Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#2121 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 26 January 2011 - 01:27 PM

Dupa pastele voastre , vin si eu cu ale mele - bucatini all'amatriciana

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-780-12960412357079.jpg

#2122 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 January 2011 - 03:01 PM

Tochitura cu ochi, branza de burduf si muraturi..

In ceaun..

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-405-12960468564801.jpg

Si in farfurie..

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-405-12960468663397.jpg

#2123 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2011 - 03:03 PM

mamaliga e cu malai de la tara, nu??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2124 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 January 2011 - 03:08 PM

Vezi postareazerda, la 26 January 2011 - 03:03 PM, a spus:

mamaliga e cu malai de la tara, nu??

Da de la socrela ,are huste prin ea...Asa-i place sotului... :occasion14:

#2125 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 26 January 2011 - 03:52 PM

Vezi postareazerda, la 25 January 2011 - 09:38 PM, a spus:

si unde-ai postat-o??



n-am postat nicaieri reteta :occasion14:

Se pare ca saptamana asta sunt in trend pastele.
Eu azi spaghete cu carnitza de la carnati si sos de rosii
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-479-12960499521525.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2126 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 January 2011 - 03:56 PM

eu sunt in afara trendului :occasion14:

supa de creveti
gyoza cu legume
sushi vegetal
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#2127 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 January 2011 - 04:26 PM

Geany ce mi-ai facut!
Nota 10 pt tochitura si tot ce-i pe farfurie!



Koral de la tine iau salata si ouale!

#2128 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 January 2011 - 07:49 PM

Vezi postareaMutti, la 25 January 2011 - 11:58 PM, a spus:

Ma.nnervatzi cu branzele voastre!!!!!

Maya , aci la noi este cheag? Cum se numeste , bitte????????



Lab (auch Laab, Kälberlab, Käsemagen) ist ein Gemisch aus den Enzymen Chymosin und Pepsin, welches aus dem Labmagen junger Wiederkäuer im milchtrinkenden Alter gewonnen und zum Ausfällen des Milcheiweißes bei der Herstellung von Käse benötigt wird.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2129 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 26 January 2011 - 07:50 PM

Vezi postareaaura, la 26 January 2011 - 03:56 PM, a spus:

eu sunt in afara trendului :rolleyes:

supa de creveti
gyoza cu legume
sushi vegetal



o reteta pt supa de creveti si gyoza nu ne dai si noua?
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2130 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 January 2011 - 08:08 PM

pentru supa de creveti am calit usturoi si ghimbir, am adaugat crevetii, i-am ametit pe toti cateva minute si am adaugat varza taiata fff fin. Am pus apa, am adaugat si cativa taitei cu orez si am lasat pe foc pana sunt gata taiteii. Am inchis focul si am adaugat zeama de la o jumatate de lamaie (sau dupa gust). 2-3 fire de coriandru daca iti place, mie nu :rolleyes:

Ghyozele le-am facut cu ulei, 1 ceapa tocata marunt, 4-5 catei usturoi tocati marunt, 1 lg ghimbir ras, 1 cana morcov dat prin razatoarea mare, 1 1/2 cana varza tocata foarte marunt, 3 ciuperci date pe razatoarea mica, o mana de porumb.
Am calit ceapa, usturoiul si ghimbirul, am adaugat morcovul, varza si porumbul si am lasat pe foc mediu pana s-au inmuiat legumele. Am inchis focul si am adaugat sos de soia dupa gust. Am adaugat si piper si se lasa sa se raceasca.
Se pune cate o lingurita de umplutura in mijlocul unei foi de ghioza si se strange ca la. Eu le-am prajit, dar merg si la cuptor. Daca sunt prea multe (ca la mine) se pot congela.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#2131 Useril este offline   Vianne 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 20-May 10

Postat 26 January 2011 - 08:29 PM

Pogaca cu spanac

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-661-12960665859035.jpg


#2132 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 January 2011 - 02:29 AM

ce dezmat culinar pe aici! cine m-a pus sa intru!?
felicitari artistilor!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2133 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 January 2011 - 02:32 AM

azi bame bune-bune( zerda :floare: )
si o supa de brocoli ci dovlecei si naut.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#2134 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 January 2011 - 02:43 AM

eu azi:
supa crema de urzici cu smantana
si paste cu friptura din piept de curcan si mozzarella la cuptor in vasul roman
nu am foto :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2135 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 January 2011 - 10:42 AM

Vezi postareaaura, la 27 January 2011 - 02:32 AM, a spus:

azi bame bune-bune( zerda :floare: )
si o supa de brocoli ci dovlecei si naut.



ma bucur ca sunt bune-bune!! :floare:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2136 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 27 January 2011 - 12:59 PM

Azi simplu ca buna ziua , ficatei de pui prajiti , piure de cartofi si pentru mofturici piept de pui pane (ea nu "serveste" ficat - fata lu' tata)

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-780-12961259524095.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-780-1296125959509.jpg

#2137 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 27 January 2011 - 02:05 PM

Ca urmare a inceperii actiunii "Salamul de caracatita" am obtinut o epopeica supa de caracatita in care pe langa babies octopus ce au mai scapat de salamizare am pus si niste taitei de orez.

A fost yum yum, dar din pacate,
poze n-am, n-am. :floare:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2138 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 January 2011 - 02:29 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 27 January 2011 - 02:05 PM, a spus:


poze n-am, n-am. :floare:


I hate you! :floare:

Eu Vinete cu sos de feta.

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-9-12961313552311.jpg

#2139 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 27 January 2011 - 07:18 PM

Vezi postareaMaya, la 26 January 2011 - 07:49 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 25 January 2011 - 11:58 PM, a spus:

Ma.nnervatzi cu branzele voastre!!!!!

Maya , aci la noi este cheag? Cum se numeste , bitte????????



Lab (auch Laab, Kälberlab, Käsemagen) ist ein Gemisch aus den Enzymen Chymosin und Pepsin, welches aus dem Labmagen junger Wiederkäuer im milchtrinkenden Alter gewonnen und zum Ausfällen des Milcheiweißes bei der Herstellung von Käse benötigt wird.



Sa traiesti 1000 de ani!!!!

( si daca-mi spui si unde se gaseste chestia asta.....te pup! La marmacie? Oare ? )

#2140 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 28 January 2011 - 10:07 PM

[quote name='Mutti' date='27 January 2011 - 05:18 PM' timestamp='1296148727' post='74344']

Lab (auch Laab, Kälberlab, Käsemagen) ist ein Gemisch aus den Enzymen Chymosin und Pepsin, welches aus dem Labmagen junger Wiederkäuer im milchtrinkenden Alter gewonnen und zum Ausfällen des Milcheiweißes bei der Herstellung von Käse benötigt wird.
[/quote]


Sa traiesti 1000 de ani!!!!

( si daca-mi spui si unde se gaseste chestia asta.....te pup! La marmacie? Oare ? )
[/quote]

Eu am gasit la farmacie. :angryfire:

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi