Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#2161 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 29 January 2011 - 04:18 PM

Vezi postareaMutti, la 27 January 2011 - 07:18 PM, a spus:


Sa traiesti 1000 de ani!!!!

( si daca-mi spui si unde se gaseste chestia asta.....te pup! La marmacie? Oare ? )

Daca nu gasesti pe la farmacie,uite aici: http://www.hbs24.com...labferment.html
Daca mergi aici http://www.hbs24.com...CFQuhZgodzGCPPA si dai click pe Alles für die Milchverarbeitung,gasesti si forme,condimente pentru brînzeturi,presa,culturi de mucegai,tifoane,culturi de kefir,si alte cele,carti...
Si mai gasesti si multe alte chestii interesante :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2162 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 January 2011 - 05:50 PM

Vezi postareamoatza, la 29 January 2011 - 01:28 PM, a spus:

Adriana, nu m-as fi gandit in veci sa combin intr-o rulada puiu' cu dovleacu'. de fapt eu n-am gatit niciodata dovleac.

N-a fost premeditata chestia, aveam dovleacul copt in frigider si carnea tocata, asa ca m-am gindit sa le combin ca sa nu iasa rulada prea compacta, si am facut bine pentru ca, asa cum s-a intimplat si la asta de pui, o face mai molcuta, si gustul nu se simte prea tare, in afara de faptul ca dovlecii astia ai mei nici n-au mare gust.

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 January 2011 - 03:25 PM, a spus:

Asa ca am facut tartiflette a lui Alejandro...fara Reblochon.

Raclette pute, dar topita si pusa peste niste cartofi fierti sau copti e dementiala =))

Vezi postareakoral, la 29 January 2011 - 04:04 PM, a spus:

Dacă nu vă place modelul ăsta, încercaţi-l pe al doilea, mai simplu nu cred că se poate... =))

Esti o profesoara pe cinste, data viitoare incerc si eu :lol:

#2163 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 29 January 2011 - 06:10 PM

Vezi postareakoral, la 29 January 2011 - 04:04 PM, a spus:

Dacă nu vă place modelul ăsta, încercaţi-l pe al doilea, mai simplu nu cred că se poate... =))

Frumoasa si diplomatica remiza. :lol:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2164 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 29 January 2011 - 07:22 PM

Mie-mi place ca toată lumea să câştige. :lol:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#2165 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 29 January 2011 - 08:04 PM

Cartofii cu usturoi si patrunjel ai lui Geany!
Suuuperbuni!Cu pepeni si conopida murata.Si friptura facuta in dry-coocker!
Imagine postata Geany!Imagine postata

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-73-12963241821394.jpg

Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2166 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 January 2011 - 08:37 PM

Vezi postareaAdriana, la 29 January 2011 - 05:50 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 29 January 2011 - 04:04 PM, a spus:

Dacă nu vă place modelul ăsta, încercaţi-l pe al doilea, mai simplu nu cred că se poate... :violent1:

Esti o profesoara pe cinste, data viitoare incerc si eu :rolleyes:


si eu, da' pe-un tort.

#2167 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 January 2011 - 11:12 PM

Vezi postareaAdriana, la 29 January 2011 - 05:50 PM, a spus:


Vezi postareaLapona Enigel, la 29 January 2011 - 03:25 PM, a spus:

Asa ca am facut tartiflette a lui Alejandro...fara Reblochon.

Raclette pute, dar topita si pusa peste niste cartofi fierti sau copti e dementiala :toothy6:



Îhî...nu am rezistat si tot am mancat azi ultima bucatica... :rolleyes: e tare buna, insa cred ca in curand facem un excursion peste cele doua granite pana la Charleville Mézière ca sa imi iau Reblochon si ce delicatesuri mai vreau. Ce ma enerveaza e ca din tot pachetu ala de branza au mai ramas niste felii si nush ce sa fac cu ele...imi vine sa le arunc. Naja, oi vedea eu...oare pe omleta de la micul dejun o merge?


Ok, cum va povesteam, am facut bors à la Moldavie din care am mancat si azi. Bun, buuuuuuuun.
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-12-12963352596367.jpg

Cu ardei 'uti:
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-12-12963353045156.jpg


Azi salade de cochon ... :violent1: ca mi-or trimis ai mei o pulpa de porc taran si nu stiam ce sa fac cu ea. A iesit de-li-cioa-sa!! Doar ca de decoruri nu am timp ca fetele de mai sus :tongue3: . asa ca eu am aruncat niste frunze pe ea si gata. Da' in ultimul timp is adepta minimalismului :scratch:
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-12-12963352905502.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-12-12963353165025.jpg


Ok, i'm outta hier :violent1:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2168 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 30 January 2011 - 12:45 PM

Ok, cum va povesteam, am facut bors à la Moldavie din care am mancat si azi. Bun, buuuuuuuun.
Cu ardei 'uti:

[Azi salade de cochon ... Doar ca de decoruri nu am timp ca fetele de mai sus :D . asa ca eu am aruncat niste frunze pe ea si gata. Da' in ultimul timp is adepta minimalismului :D
[

Apoi pozele cu borşul şi ardeiul iute sunt de expoziţie!!!!!! Vorba Şefului, o să prind ură pe tine! :D
Decorul minimalist e super fain, e l-aş încerca mai des , dar mă banează Adriana. :D
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#2169 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 30 January 2011 - 02:29 PM

Ciupercile lui Chef-A . Eu le-am făcut cu champignions, cam mici, dar asta am găsit.Ceea ce mi-a dat şi revelaţia că merg şi la fingers-food :D . Piure din cartof, mazăre,f. puţin caşcaval ras, sare şi piper. Decor cu trandafir de şuncă , tăiat cu foarfeca. :D Unii nu sunt normali... :D

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-508-1296390555252.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-508-12963905654797.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#2170 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 30 January 2011 - 03:39 PM

Ciorbă acră cu carne de porc. ( Izuka e vinovată , că mi-a făcut poftă cu 2 pagini în urmă :D )
Eu am pus următoarele legume: ceapă,morcovi,păstârnac,pătrunjel rădăcină,ţelină,mazăre, varză murată,pătrunjel verde. Dreasă cu gălbenuş de ou şi smântână, leuştean şi decorurile ce se văd. Carnea de :D a fost muşchiuleţ.Ardeiul iute a fost de la soacra, din borcan( ardeiul nu soacra :D ). Moamă, ce iute a fost!!!! Cred că era special pentru mine, :D - nu m-a otrăvit , de data asta, că mie îmi place gustul picant... :D

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-508-12963947337865.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-508-12963947440568.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-508-12963947527473.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#2171 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 January 2011 - 06:20 PM

Vezi postareakoral, la 30 January 2011 - 12:45 PM, a spus:

Decorul minimalist e super fain, e l-aş încerca mai des , dar mă banează Adriana. :)

Tu esti de vina, odata ce ai ajuns la un anumit nivel nu mai poti da inapoi ca dezamagesti poporul :)

#2172 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 30 January 2011 - 06:26 PM

Yo sunt sigură că ai vrut să scrii că sunt ...DIVINĂ... :) :) :)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#2173 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 January 2011 - 06:42 PM

Vezi postareakoral, la 30 January 2011 - 06:26 PM, a spus:

Yo sunt sigură că ai vrut să scrii că sunt ...DIVINĂ... :) :) :)

:P Asa e :)

#2174 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 January 2011 - 07:13 PM

Vezi postareakoral, la 30 January 2011 - 06:26 PM, a spus:

Yo sunt sigură că ai vrut să scrii că sunt ...DIVINĂ... :) :) :)


Da esti moldoveanca ??? di ci esti di vina??? ce-ai gresit :) ??

#2175 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 30 January 2011 - 07:34 PM

Tata din Vladomira- aprox. 20 km de Iaşi ( cică era moşia boierului Costache Negruzzi :) ) - fiu-meu cel mare e Cătălin Ştefan. Concluzii... :) Da, sunt moldoveancă născută-n Ardeal :) - cred că asta am greşit... :)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#2176 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 January 2011 - 07:54 PM

Atunci i di ghini, si iesti divina bre :))

#2177 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 January 2011 - 08:01 PM

Vezi postareastella, la 30 January 2011 - 07:54 PM, a spus:

Atunci i di ghini, si iesti divina bre :))


pai corb la corb nu-si scoate ochii! si io-s cam divina.

si on, c-o luam cu facaletzu':
-dorada, ficat de vitel, pulpa de porc si niste carnati de-aia albi, nemtzesti, la gratar, cu mamaliga si tzatzichi -mai fusion nici ca se poate! iar acum, mai pe seara, m-am extenuat c-un salam de caracatita.

#2178 Useril este offline   Salmida 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 30 January 2011 - 09:26 PM

Vezi postareaizuk, la 29 January 2011 - 04:10 PM, a spus:


iar la pranz , daca tot am umblat hai-hui si nu am mai avut timp ,daca tot mi-au ramas cartofi de la salata (ca am fiert un car ) ceva rapid - pytt i panna (swedish hash)

Atasament pytt i panna.jpg


Super, izuk! Daca puneai rondele de sfecla rosie murata in locul castravetelui te invidia orice suedez. :) O varianta locala a ... frittatei.


#2179 Useril este offline   Salmida 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 30 January 2011 - 09:36 PM


Koral ... esti grozava!

Vin si eu cu cina ... O parte din pastele homemade (cu busuioc in compozitie) facute azi.
Restul (taieteii si spaghetele) isi asteapta randul la gatit in frigider.

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-697-12964158747645.jpg

Umplutura cu branza feta. Deasupra parmezan ras si crème fraîche.



#2180 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 January 2011 - 10:33 PM

Cumparasem o bucata de miel in Franta, am dezosat-o si congelat-o. Azi am taiat-o bucatele, pus-o in wok, deglasat-o cu vin alb sec, adaugat apa, sare, piper si paprika afumata si lasat sa fiarba la foc mic, cind era aproape gata am adaugat anghinarea congelata si am stins focul cind si ea era fiarta.
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-4-12964196007052.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

30 useri citesc topicul
0 membri, 30 vizitatori, 0 utilizatori anonimi