Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#2381 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 February 2011 - 12:09 PM

da, asta ziceam ca sunt bune pt zeama de carne pe care o creeaza
si cum spui sunt bune pt cine are placerea de a roade (De pe) oase ... :floare: La mine, comeseanul ma pune sa-i scot oasele din ciorba si la pulpele superioare de pui, iti dai seama ce m-as sinucide cu gaturile =)) ? Oricum cand o mai faci sa postezi si o foto, ca-s curioasa cum arata =)) de pohtit pohtesc si io ... comeseanul nu mi-e prieten insa :floare: (Ce ma mai plang de el ... doamne fereste sa ceteasca pe aici :floare: )

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2382 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 23 February 2011 - 01:56 PM

Azi o supa cu alge wakame instant, baby octopus, legume (morcov, ardei, arde-i :notworthy: iute telina, praz) taiate alumette la cobză :scratch: (mandolină) otet de orez si sarata cu sos de peste.
Mirosenii © fasiute de ghimbir, piper verde si lemon grass
.
Deasă, fierbinte, aromata, iute (spicy):
.
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-168-12984618859482.jpg
.
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-168-12984619010032.jpg
.

O prestez de cel putin trei ori pe luna. Cand ma crizez economic :floare: chiar si cu surimi. Daca nu, cu scoici, creveti, caracatita in functie de ce gasesc la odferta.
Timp de preparare 10-15 minute.
Nu incetez sa ma felicit ca "am investit" =)) in algele Wakame.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2383 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 23 February 2011 - 02:10 PM

Cheff-e,ce bunatate!plina de vitamine :notworthy:
M -am avut curaju` sa gatesc caracatita,pana acum

.................

Eu aseara tarziu( :scratch: ) peste afumat,un sos rapid din smantana cu mangetout si ciumperci

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-119-12984629819908.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-119-12984630122145.jpg


#2384 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 February 2011 - 02:50 PM

Wow cum arata supitza Madamus :notworthy:

Eu azi chiftelute in sos cu cartofi natur(chiftelele sunt mai altfel,adica nu au ou,decat carne de vita,ceapa si branza de vaci slaba si sunt prajite doar intr-o lingurita de ulei)

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-479-12984654095408.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2385 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 23 February 2011 - 03:25 PM

Vezi postareaIoana, la 23 February 2011 - 02:50 PM, a spus:

Wow cum arata supitza Madamus :notworthy:

Dai un miel :floare:
Ma-ma-de-us, auzi mata: Madamus... Bine ca nu Nostradamus :scratch:

Frumoasa fotografia chiftelelor.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2386 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 February 2011 - 03:28 PM

Amadeus cu supa de caracatita baby mi-ai dat lovitura de gratie pe azi :floare: =)) =)) Nu stiu ce sunt algele alea, dar lasa geamul deschis la bucatarie ca vin sa servesc si eu o portie de supa ca-i mare baiul de nu! :scratch:

Ce sos ai facut tu pentru chiftelute acolo? Ai prajit chiftelele in tigaie? eu in cuptor! bravo pentru priceperea la fotografii si la decor si aranjamentul pe farfurie! imi plac posturile cu preparatele tale! :notworthy:
daca vrei mai dietetic, sa nu le mai prajesti deloc adica, poti sa faci perisoare, le fierbi in apa si apoi le dai drumul in sosuletul tau :-*

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2387 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 23 February 2011 - 03:32 PM

Voi deja ati postat pranzul de azi, eu voi pune cina de aseara, mancarica de bureti inspirata si pohtita de la pozele lui Laponica. Am prajit in unt fasii din piept de pui peste care am pus o felie de branza topita si deasupra mancarica de ciuperci. Un deliciu.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-97-12984678695491.jpg

#2388 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 23 February 2011 - 03:36 PM

Vezi postareaNico, la 23 February 2011 - 02:10 PM, a spus:

.................

Eu aseara tarziu( :notworthy: ) peste afumat,un sos rapid din smantana cu mangetout si ciumperci


Vad ca amandoua ne-am delectat cu ciuperci aseara tarziu. :scratch: Sunt trendy! :floare:

#2389 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 February 2011 - 03:50 PM

Vezi postarealaura_lala, la 23 February 2011 - 03:32 PM, a spus:

Voi deja ati postat pranzul de azi, eu voi pune cina de aseara, mancarica de bureti inspirata si pohtita de la pozele lui Laponica. Am prajit in unt fasii din piept de pui peste care am pus o felie de branza topita si deasupra mancarica de ciuperci. Un deliciu.

Atasament MancaricaCiuperci.jpg


grozava ideea de a ingrosa sosul cu branza topita :notworthy: , in loc de faina de care nu sunt fun deloc in mancaruri si mai ales sosuri! sa-ti fie de bine!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2390 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 23 February 2011 - 04:07 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 February 2011 - 03:50 PM, a spus:


grozava ideea de a ingrosa sosul cu branza topita :notworthy: , in loc de faina de care nu sunt fun deloc in mancaruri si mai ales sosuri! sa-ti fie de bine!


Daca te tenteaza ideea branzei topite, ai de grija sa cumperi una cu gust mai neutru si sa reduci din cantitatea de sare ce o pui in mod obisnuit in mancare :scratch: .

#2391 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 February 2011 - 04:21 PM

Vezi postarealaura_lala, la 23 February 2011 - 04:07 PM, a spus:

Daca te tenteaza ideea branzei topite, ai de grija sa cumperi una cu gust mai neutru si sa reduci din cantitatea de sare ce o pui in mod obisnuit in mancare :notworthy: .

dar merg orice branzeturi cremoase, cu gust neutru si care se topesc asa-i?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2392 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 February 2011 - 04:50 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 23 February 2011 - 01:56 PM, a spus:

Azi o supa cu alge wakame instant, baby octopus, legume (morcov, ardei, arde-i :pupic: iute telina, praz) taiate alumette la cobză :pupic: (mandolină) otet de orez si sarata cu sos de peste.
Mirosenii © fasiute de ghimbir, piper verde si lemon grass



Maestro, daca lasai sa creasca bebelinii aia de caracatita, ajungeau salam.Asa ca mai bine in zama. :pupic:

#2393 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 February 2011 - 04:51 PM

Vezi postareaNico, la 23 February 2011 - 02:10 PM, a spus:



Eu aseara tarziu( :pupic: ) peste afumat,un sos rapid din smantana cu mangetout si ciumperci




Nico, pestele l-ai afumat tu, dupa metoda cu ceaiu chinezesc?Arata tare bine. :pupic:

#2394 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 February 2011 - 04:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 February 2011 - 03:28 PM, a spus:


Ce sos ai facut tu pentru chiftelute acolo? Ai prajit chiftelele in tigaie? eu in cuptor! bravo pentru priceperea la fotografii si la decor si aranjamentul pe farfurie! imi plac posturile cu preparatele tale! :pupic:
daca vrei mai dietetic, sa nu le mai prajesti deloc adica, poti sa faci perisoare, le fierbi in apa si apoi le dai drumul in sosuletul tau :pupic:


Hai mai ca o lingura de ulei nu strica.Si apoi, mai si prajim ca altfel ni se plictiseste ficatul. :pupic:

#2395 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 February 2011 - 05:48 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 23 February 2011 - 03:25 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 23 February 2011 - 02:50 PM, a spus:

Wow cum arata supitza Madamus :pupic:

Dai un miel :)
Ma-ma-de-us, auzi mata: Madamus... Bine ca nu Nostradamus =))

Frumoasa fotografia chiftelelor.


Daca vrei dau si un miel,da mie asa imi place sa-ti spun, ca nu esti o madam ci un madamus,dar data aviatoare dau un miel ;)


Vezi postareaDaniella, la 23 February 2011 - 03:28 PM, a spus:

Amadeus cu supa de caracatita baby mi-ai dat lovitura de gratie pe azi :drool: :drool: :drool: Nu stiu ce sunt algele alea, dar lasa geamul deschis la bucatarie ca vin sa servesc si eu o portie de supa ca-i mare baiul de nu! :pupic:

Ce sos ai facut tu pentru chiftelute acolo? Ai prajit chiftelele in tigaie? eu in cuptor! bravo pentru priceperea la fotografii si la decor si aranjamentul pe farfurie! imi plac posturile cu preparatele tale! :pupic:
daca vrei mai dietetic, sa nu le mai prajesti deloc adica, poti sa faci perisoare, le fierbi in apa si apoi le dai drumul in sosuletul tau ^_^



Daniela, de fel chiftelele eu le fac la cuptor,dar pt 4 chiftele nu stateam dupa cupor, plus cum zicea si Eataly o lingua de ulei nu strica, plus ca sti cat inseamna o lingurita de ulei de masline intr-o tigaie?Era doar pt rumenire,fiinca apoi ele au venit in sos, care era defapt o ceasca de apa cu putin amidon turnat peste uleiul in care am rumenit chiftelele.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2396 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 February 2011 - 08:37 PM

Pizza.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-405-129848612198.jpg

Spaghete :aglio ,olio ,peperoncino (ulei de masline ,usturoi si fulgi de ardei iute ) super picante,ceva pecorino si parmigiano razalit.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-405-12984862339767.jpg

#2397 Useril este offline   Liliana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-April 10
  • LocationDej

Postat 23 February 2011 - 09:01 PM

azi o ciorba alfabet de pui, salata de vinete si salata de telina, morcov, mar si maioneza

Imagine postata

Imagine postata

#2398 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 February 2011 - 09:05 PM

Arata super bine Lili,eu in aia cu mar m-asi infinge. :pupic:

#2399 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 23 February 2011 - 09:16 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 February 2011 - 04:21 PM, a spus:

Vezi postarealaura_lala, la 23 February 2011 - 04:07 PM, a spus:

Daca te tenteaza ideea branzei topite, ai de grija sa cumperi una cu gust mai neutru si sa reduci din cantitatea de sare ce o pui in mod obisnuit in mancare :pupic: .

dar merg orice branzeturi cremoase, cu gust neutru si care se topesc asa-i?


Da,da. Eu gasesc la Lidl o branza topita felii, ambalate individual, care e mai neutra. Eu am avut ciuperci de padure diverse, congelate si mi-a fost teama sa pun o branza mai puternica, ..., ca sa nu afecteze gustul tocanitei. Daca se face cu champignons cred ca merge si o branza topita mai "forte". Da frau imaginatiei! :pupic:

#2400 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 February 2011 - 04:47 PM

Chiftelute din frunze de sfecla(bietola-it, Mangold - de, beta vulgaris -lt) la cuptor
Cateva din ele le-am "umplut" cu gorgonzola picante
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-479-1298558827628.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-479-12985588493572.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi