si cum spui sunt bune pt cine are placerea de a roade (De pe) oase ...
Ce ati gatit astazi?
#2381
Postat 23 February 2011 - 12:09 PM
si cum spui sunt bune pt cine are placerea de a roade (De pe) oase ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#2382
Postat 23 February 2011 - 01:56 PM
Mirosenii © fasiute de ghimbir, piper verde si lemon grass
.
Deasă, fierbinte, aromata, iute (spicy):
.

.

.
O prestez de cel putin trei ori pe luna. Cand ma crizez economic
Timp de preparare 10-15 minute.
Nu incetez sa ma felicit ca "am investit"
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2383
Postat 23 February 2011 - 02:10 PM
M -am avut curaju` sa gatesc caracatita,pana acum
.................
Eu aseara tarziu(

#2384
Postat 23 February 2011 - 02:50 PM
Eu azi chiftelute in sos cu cartofi natur(chiftelele sunt mai altfel,adica nu au ou,decat carne de vita,ceapa si branza de vaci slaba si sunt prajite doar intr-o lingurita de ulei)
#2385
Postat 23 February 2011 - 03:25 PM
Ioana, la 23 February 2011 - 02:50 PM, a spus:
Dai un miel
Ma-ma-de-us, auzi mata: Madamus... Bine ca nu Nostradamus
Frumoasa fotografia chiftelelor.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2386
Postat 23 February 2011 - 03:28 PM
Ce sos ai facut tu pentru chiftelute acolo? Ai prajit chiftelele in tigaie? eu in cuptor! bravo pentru priceperea la fotografii si la decor si aranjamentul pe farfurie! imi plac posturile cu preparatele tale!
daca vrei mai dietetic, sa nu le mai prajesti deloc adica, poti sa faci perisoare, le fierbi in apa si apoi le dai drumul in sosuletul tau
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#2387
Postat 23 February 2011 - 03:32 PM
#2389
Postat 23 February 2011 - 03:50 PM
laura_lala, la 23 February 2011 - 03:32 PM, a spus:
grozava ideea de a ingrosa sosul cu branza topita
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#2390
Postat 23 February 2011 - 04:07 PM
Daniella, la 23 February 2011 - 03:50 PM, a spus:
grozava ideea de a ingrosa sosul cu branza topita
Daca te tenteaza ideea branzei topite, ai de grija sa cumperi una cu gust mai neutru si sa reduci din cantitatea de sare ce o pui in mod obisnuit in mancare
#2391
Postat 23 February 2011 - 04:21 PM
laura_lala, la 23 February 2011 - 04:07 PM, a spus:
dar merg orice branzeturi cremoase, cu gust neutru si care se topesc asa-i?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#2392
Postat 23 February 2011 - 04:50 PM
W Mamadeus Paparotti, la 23 February 2011 - 01:56 PM, a spus:
Mirosenii © fasiute de ghimbir, piper verde si lemon grass
Maestro, daca lasai sa creasca bebelinii aia de caracatita, ajungeau salam.Asa ca mai bine in zama.
#2393
Postat 23 February 2011 - 04:51 PM
#2394
Postat 23 February 2011 - 04:54 PM
Daniella, la 23 February 2011 - 03:28 PM, a spus:
Ce sos ai facut tu pentru chiftelute acolo? Ai prajit chiftelele in tigaie? eu in cuptor! bravo pentru priceperea la fotografii si la decor si aranjamentul pe farfurie! imi plac posturile cu preparatele tale!
daca vrei mai dietetic, sa nu le mai prajesti deloc adica, poti sa faci perisoare, le fierbi in apa si apoi le dai drumul in sosuletul tau
Hai mai ca o lingura de ulei nu strica.Si apoi, mai si prajim ca altfel ni se plictiseste ficatul.
#2395
Postat 23 February 2011 - 05:48 PM
W Mamadeus Paparotti, la 23 February 2011 - 03:25 PM, a spus:
Daca vrei dau si un miel,da mie asa imi place sa-ti spun, ca nu esti o madam ci un madamus,dar data aviatoare dau un miel
Daniella, la 23 February 2011 - 03:28 PM, a spus:
Ce sos ai facut tu pentru chiftelute acolo? Ai prajit chiftelele in tigaie? eu in cuptor! bravo pentru priceperea la fotografii si la decor si aranjamentul pe farfurie! imi plac posturile cu preparatele tale!
daca vrei mai dietetic, sa nu le mai prajesti deloc adica, poti sa faci perisoare, le fierbi in apa si apoi le dai drumul in sosuletul tau
Daniela, de fel chiftelele eu le fac la cuptor,dar pt 4 chiftele nu stateam dupa cupor, plus cum zicea si Eataly o lingua de ulei nu strica, plus ca sti cat inseamna o lingurita de ulei de masline intr-o tigaie?Era doar pt rumenire,fiinca apoi ele au venit in sos, care era defapt o ceasca de apa cu putin amidon turnat peste uleiul in care am rumenit chiftelele.
#2396
Postat 23 February 2011 - 08:37 PM

Spaghete :aglio ,olio ,peperoncino (ulei de masline ,usturoi si fulgi de ardei iute ) super picante,ceva pecorino si parmigiano razalit.
#2397
Postat 23 February 2011 - 09:01 PM
#2399
Postat 23 February 2011 - 09:16 PM
Daniella, la 23 February 2011 - 04:21 PM, a spus:
Da,da. Eu gasesc la Lidl o branza topita felii, ambalate individual, care e mai neutra. Eu am avut ciuperci de padure diverse, congelate si mi-a fost teama sa pun o branza mai puternica, ..., ca sa nu afecteze gustul tocanitei. Daca se face cu champignons cred ca merge si o branza topita mai "forte". Da frau imaginatiei!
#2400
Postat 24 February 2011 - 04:47 PM
Cateva din ele le-am "umplut" cu gorgonzola picante


Ajutor









