Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

• 793 Pagini +
  • « Prima
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#5101 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 22 March 2012 - 10:40 PM

Vezi postareaIoana, la 22 March 2012 - 03:27 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 22 March 2012 - 11:58 AM, a spus:

Ioana, cum ai facut mancarica de naut?

am sa scriu reteta

Vezi postareacerra, la 22 March 2012 - 02:50 PM, a spus:

Depinde caca faci o bucata sau doua.

Sti ca din repezeala, da m-a distrat tare mult :biggrin:

Eu azi crumble de morcovi cu lapte de cocos si fistic

Ce ai tu in oala e bun , dar eu vreau oala ta, doamne ce imi plac oalele astea dar la mine in Brasov nu am vazut pe nicaieri
Am gatit si eu in seara asta ficat de pui cu mamaliga si cartofi prajiti , smantana, castraveti murati, dar am uitat sa fac si poze, foamea mare :violent6:

#5102 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 22 March 2012 - 11:20 PM

Falafel (Sihab), reteta lui Elena-Antony cu care nu dau gres niciodata. Eu am papat 2 cu iaurt, barbate-miu a infulecat restul. O parte la ciorba si o parte cu sos de rosii. :violent6:

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-97-13324510410073.jpg

#5103 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 22 March 2012 - 11:53 PM

Vezi postarealili, la 22 March 2012 - 10:40 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 22 March 2012 - 03:27 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 22 March 2012 - 11:58 AM, a spus:

Ioana, cum ai facut mancarica de naut?

am sa scriu reteta

Vezi postareacerra, la 22 March 2012 - 02:50 PM, a spus:

Depinde caca faci o bucata sau doua.

si mie-mi plac la nebunie si mai vreau si alte culori

Sti ca din repezeala, da m-a distrat tare mult :71:

Eu azi crumble de morcovi cu lapte de cocos si fistic

Ce ai tu in oala e bun , dar eu vreau oala ta, doamne ce imi plac oalele astea dar la mine in Brasov nu am vazut pe nicaieri
Am gatit si eu in seara asta ficat de pui cu mamaliga si cartofi prajiti , smantana, castraveti murati, dar am uitat sa fac si poze, foamea mare :violent6:

Vezi postarealaura_lala, la 22 March 2012 - 11:20 PM, a spus:

Falafel (Sihab), reteta lui Elena-Antony cu care nu dau gres niciodata. Eu am papat 2 cu iaurt, barbate-miu a infulecat restul. O parte la ciorba si o parte cu sos de rosii. :biggrin:

Atasament Falafel.jpg

mi-ai dat o idee ca n-am mai facut de mult si mai am niste naut
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5104 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 March 2012 - 12:50 AM

Vezi postareaGeany, la 22 March 2012 - 02:08 PM, a spus:

Cascaval pane sote de mazare si salata.

Geany, cum faci soteul de mazare? si mazarea cu sos alb? le-am tot vazut la tine si am tot vrut sa te inreb!
dar cum faci cascavalul pane de se lipeste asa bine pesmetul???

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5105 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 March 2012 - 07:26 AM

Vezi postareaDaniella, la 23 March 2012 - 12:50 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 22 March 2012 - 02:08 PM, a spus:

Cascaval pane sote de mazare si salata.

Geany, cum faci soteul de mazare? si mazarea cu sos alb? le-am tot vazut la tine si am tot vrut sa te inreb!
dar cum faci cascavalul pane de se lipeste asa bine pesmetul???

Uite aici vb. cu Antza si cam asa fac si eu http://artaculinara....re-si-ciuperci/

Si chiar aici pe pagina anterioara i-am zis lui Giorgiana despre cascavalul pane...http://artaculinara..../page__st__5080 :biggrin: :-*

#5106 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 March 2012 - 10:17 AM

Vezi postareazerda, la 22 March 2012 - 08:45 PM, a spus:

Fetelor, tare mi-ar placea sa pun si eu poze, asa simple cum sunt, gatesc si eu. Mi-am rupt o unghie de la jumatate, e numai carne vie, asa ca elanul meu creator s-a topit la soare. Va invidiez ca puteti sa gatiti linistite.

Lasa ca eu sunt campioana la taiat degete cu cutitele... pana si fetele mele au ajuns sa-mi zica atunci cand ma vad cu cutitul in mana sa fiu atenta sa nu ma tai. Rau am mai ajuns!
Compatimesc la durerea domniei voastre. Ai grija sa nu se infecteze. :-*

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 March 2012 - 10:27 PM, a spus:

Ia de aici niste fäsui pestrite cu carnat, salata de varza si paine proaspata. Poate-ti mai trece.

Ce pofticios arata. M-ai intors inapoi de la planul meu. Am inmuiat deja ceva fasole alba, si azi o fierb. As fi vrut sa o fac facaluita cu ceapa prajita deasupra, doar ca acum mi-e pofta de fasole cu carnat.
Asa ca ma duc sa-mi cumpar carnati.

Vezi postarealaura_lala, la 22 March 2012 - 11:20 PM, a spus:

Falafel (Sihab), reteta lui Elena-Antony cu care nu dau gres niciodata. Eu am papat 2 cu iaurt, barbate-miu a infulecat restul. O parte la ciorba si o parte cu sos de rosii. :biggrin:

Bine ca mi-ai adus aminte... intr-un timp faceam mai mereu falafel. Am cam uitat de el. Trecem in meniul de saptamana aviatoare.
Sorina

#5107 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 March 2012 - 11:36 AM

Fetelor, tare mi-ar placea sa pun si eu poze, asa simple cum sunt, gatesc si eu. Mi-am rupt o unghie de la jumatate, e numai carne vie, asa ca elanul meu creator s-a topit la soare. Va invidiez ca puteti sa gatiti linistite.

Lasa, ca io am ramas fara amprenta de la des'tu' mare de la mana dreapta.... si io mi-s dreptace.... :crying:
Am scos o tava din cuptorul incins, dar din neatentie n-am impaturit prosopul prea bine.... si m-am ars. Urat... :crying: S-a facut si-o basicuta, s-a si spart basicuta... s-a desprins si pielea ce era, acu' astept sa se refaca amprenta. :toothy9;
E momentu' potrivit sa dau vreo spargere...... :crying:

#5108 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 March 2012 - 11:39 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 23 March 2012 - 10:17 AM, a spus:

Lasa ca eu sunt campioana la taiat degete cu cutitele... pana si fetele mele au ajuns sa-mi zica atunci cand ma vad cu cutitul in mana sa fiu atenta sa nu ma tai. Rau am mai ajuns!
Compatimesc la durerea domniei voastre. Ai grija sa nu se infecteze. :crying:

In vara lu' 2008, am avut vreo 4-5 saptamani, in care era MUSAI sa umblu cu cel putin un dest' bandajat. Faceam ce faceam si-mi scapam cutitu' in vreun dest'. Si nu, nu in acelasi dest'... Le luam rand pe sir, intr-o ordine complet aleatorie,. sa fie surpriza! :toothy9;

#5109 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 March 2012 - 11:57 AM

Lili, gasesti in Brintex, printre "chioastele" de acolo e un magazin de casnice, au de la mici la mari .Toate culorile.I-am luat eu lui mama.
Daca nu, le-am vazut la Universal la ultimul etaj, tot la un raion de casnice, aceasi marca cu vro 4-5 lei mai scumpe.Ca deh sunt de la Universal. :crying:

O intreb pe sora-mea cum se chema ala din Brintex, eu nu-mi aduc aminte.

#5110 Useril este offline   carminap 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 March 2012 - 12:34 PM

Vezi postareaEataly, la 23 March 2012 - 11:57 AM, a spus:

Lili, gasesti in Brintex, printre "chioastele" de acolo e un magazin de casnice, au de la mici la mari .Toate culorile.I-am luat eu lui mama.
Daca nu, le-am vazut la Universal la ultimul etaj, tot la un raion de casnice, aceasi marca cu vro 4-5 lei mai scumpe.Ca deh sunt de la Universal. :crying:

O intreb pe sora-mea cum se chema ala din Brintex, eu nu-mi aduc aminte.

Hai ca va spun eu!
Magazinul din Brintex se numeste Albif si in Universal la ultimul etaj e aceeasi marfa de la Brintex, ca tot Albif este.Eu am luat diferite maruntisuri de pe acolo,gen cani,curatitoare de cartofi etc.Au multe lucruri frumoase pentru bucatarie si diferenta de pret nu este mare !

#5111 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 March 2012 - 12:37 PM

Va mai amintiti de cartofii dulci?! Am facut cu smantana si marar...

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-405-13324990195383.jpg

#5112 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 23 March 2012 - 01:24 PM

Vezi postareaIoana, la 22 March 2012 - 11:53 PM, a spus:

mi-ai dat o idee ca n-am mai facut de mult si mai am niste naut

Ioana eu voi face naut indian saptamana ce vine. Cu carne de vita. Sper sa nu citeasca pe aici vreun indian hindu. :)

Vezi postareasorinadaniela, la 23 March 2012 - 10:17 AM, a spus:

Bine ca mi-ai adus aminte... intr-un timp faceam mai mereu falafel. Am cam uitat de el. Trecem in meniul de saptamana aviatoare.

E foarte bun si e Monti daca faci cu faina integrala. Eu pun 2 linguri la o cana de naut inmuiat. De fapt respect intocmai reteta Elenei-Antony. Era programat sa-l mancam cu salata de vinete insa mi s-a ars rezistenta de la gratarul electric :floare: si a trebuit sa improvizez rapid ceva sos pentru barbate-miu.

#5113 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 March 2012 - 01:43 PM

Vezi postareacarminap, la 23 March 2012 - 12:34 PM, a spus:

Hai ca va spun eu!
Magazinul din Brintex se numeste Albif si in Universal la ultimul etaj e aceeasi marfa de la Brintex, ca tot Albif este.Eu am luat diferite maruntisuri de pe acolo,gen cani,curatitoare de cartofi etc.Au multe lucruri frumoase pentru bucatarie si diferenta de pret nu este mare !

Exact Albif!Multumesc Carmina, imi venea pe limba Altex.

De aia recomand Brintwx-ul, chiar daca au aceasi marfa, au alte preturi.
M-am pacalit eu, acu 2 ani.Acu ma duc la Brintex.

Si eu am luat o gramada de lucrusoare pentru bucatarie.

#5114 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2012 - 03:02 PM

Vezi postareaFoxyy, la 23 March 2012 - 11:36 AM, a spus:

Lasa, ca io am ramas fara amprenta de la des'tu' mare de la mana dreapta.... si io mi-s dreptace.... :floare:
Am scos o tava din cuptorul incins, dar din neatentie n-am impaturit prosopul prea bine.... si m-am ars. Urat... :) S-a facut si-o basicuta, s-a si spart basicuta... s-a desprins si pielea ce era, acu' astept sa se refaca amprenta. :105:
E momentu' potrivit sa dau vreo spargere...... :)

Sunt de coma, nimeni nu vrea nici macar sa se uite, sunt uluiti de creatia mea! O sa-mi schimb azi pansamentul, ce spalat, ce gatit, zici ca sunt in alt film, mi-e greu si sa tin o cana in mana fara protectia unghiei.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#5115 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2012 - 03:23 PM

Vezi postareazerda, la 23 March 2012 - 03:02 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 23 March 2012 - 11:36 AM, a spus:

Lasa, ca io am ramas fara amprenta de la des'tu' mare de la mana dreapta.... si io mi-s dreptace.... :floare:
Am scos o tava din cuptorul incins, dar din neatentie n-am impaturit prosopul prea bine.... si m-am ars. Urat... :) S-a facut si-o basicuta, s-a si spart basicuta... s-a desprins si pielea ce era, acu' astept sa se refaca amprenta. :105:
E momentu' potrivit sa dau vreo spargere...... :)

Sunt de coma, nimeni nu vrea nici macar sa se uite, sunt uluiti de creatia mea! O sa-mi schimb azi pansamentul, ce spalat, ce gatit, zici ca sunt in alt film, mi-e greu si sa tin o cana in mana fara protectia unghiei.

Of, ce rau este cand ti se rupe asa unghia si cand te arzi si faci basicuta, am trecut de multe ori prin asta si ma simteam cumva ciunga. Dar trece si asta! Pupici la fete!

Edit: mamita mea spune: "ca altfel nu esti o adevarata gospodina".
GEORGIA

#5116 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 23 March 2012 - 03:27 PM

Imi pare rau pentru accidentul zerdei, eu rezolv totul cu tinctura de propolis home-made.

La noi, astazi( vineri) cum altfel, decat cu fasui...si muraturi simple ca multe mai sunt in butoi!
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1400-13325091149191.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1400-13325092384802.jpg

#5117 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2012 - 03:34 PM

N-ar mai fi asa multe daca ne-am intalni! Stii cum sunt ciocolatoasele?? asa sunt eu la muraturi!!
Edit ca n-are sens un alt post, a trebuit sa trec prin doua relatii serioase ca sa pun marar in fasole, la mine acasa nu se punea, dar daca lor le place, imi place si mie, mie oricum imi plac toate ierburile. Dar nu m-as fi gandit decat poate daca vedeam la voi.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#5118 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 23 March 2012 - 03:40 PM

Vezi postareazerda, la 23 March 2012 - 03:34 PM, a spus:

N-ar mai fi asa multe daca ne-am intalni! Stii cum sunt ciocolatoasele?? asa sunt eu la muraturi!!
Edit ca n-are sens un alt post, a trebuit sa trec prin doua relatii serioase ca sa pun marar in fasole, la mine acasa nu se punea, dar daca lor le place, imi place si mie, mie oricum imi plac toate ierburile. Dar nu m-as fi gandit decat poate daca vedeam la voi.

Restul lumii din familie mananca fasolea cu patrunjel, eu cu marar, stii tu, de gustibus!
Cat despre muraturi, e usor de trimis un pachet la Bucuresti, ajunge in doua ore!

#5119 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 March 2012 - 05:31 PM

Zerda, pupici si refacere usora, stiu cum e, eu m avut degetul mare de la mana dreapta aproape decapitat cand eram in liceu.e tare naspa.brr

Azi e vineri asa ca de post.Praz cu masline

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13325166554641.jpg

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5120 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 March 2012 - 05:45 PM