zerda, la 22 March 2012 - 08:45 PM, a spus:
Fetelor, tare mi-ar placea sa pun si eu poze, asa simple cum sunt, gatesc si eu. Mi-am rupt o unghie de la jumatate, e numai carne vie, asa ca elanul meu creator s-a topit la soare. Va invidiez ca puteti sa gatiti linistite.
Lasa ca eu sunt campioana la taiat degete cu cutitele... pana si fetele mele au ajuns sa-mi zica atunci cand ma vad cu cutitul in mana sa fiu atenta sa nu ma tai. Rau am mai ajuns!
Compatimesc la durerea domniei voastre. Ai grija sa nu se infecteze.
Lapona Enigel, la 22 March 2012 - 10:27 PM, a spus:
Ia de aici niste fäsui pestrite cu carnat, salata de varza si paine proaspata. Poate-ti mai trece.
Ce pofticios arata. M-ai intors inapoi de la planul meu. Am inmuiat deja ceva fasole alba, si azi o fierb. As fi vrut sa o fac facaluita cu ceapa prajita deasupra, doar ca acum mi-e pofta de fasole cu carnat.
Asa ca ma duc sa-mi cumpar carnati.
laura_lala, la 22 March 2012 - 11:20 PM, a spus:
Falafel (Sihab), reteta lui Elena-Antony cu care nu dau gres niciodata. Eu am papat 2 cu iaurt, barbate-miu a infulecat restul. O parte la ciorba si o parte cu sos de rosii.
Bine ca mi-ai adus aminte... intr-un timp faceam mai mereu falafel. Am cam uitat de el. Trecem in meniul de saptamana aviatoare.