Ce ati gatit astazi?
#5341
Postat 03 May 2012 - 06:53 PM
#5342
Postat 03 May 2012 - 07:27 PM
ela, la 03 May 2012 - 06:53 PM, a spus:
Maine dimineata le fac la baieti.

#5344
Postat 03 May 2012 - 08:12 PM

Ela, tare interesana ideea cu punguta, tb sa incerc si eu
#5347
Postat 03 May 2012 - 08:41 PM
#5348
Postat 03 May 2012 - 10:07 PM
Am calit ceapa cu cabanos, muschiulet de porc , am prajit cartofii taiati bucatele mici , le-am amestecat si am pus ouale batute cu sare si piper. Le-am bagat la cuptor si le-am lasat la foc ptrivit.
Am facut un sos cu pasta de rosii , usturoi, cimbru, si gata .Eu am mancat cu kechap ca mie imi place kechapul.
Poze artistice nu reusesc sa fac nicicum , era tarziu si foamea mare
Imagini atasate
#5349
Postat 04 May 2012 - 12:27 AM
cerra, la 01 May 2012 - 09:44 PM, a spus:
aura, la 30 April 2012 - 11:27 PM, a spus:


Sa va fie de bine!
Ma bucur ca am putut fi de ajutor, macar cu o idee.
Am renuntat la tuna pentru ca nu aveam, cu toate ca eram sigura ca am in camara o cutie. Data viitoare abia astept sa le fac asa cum mi-ai zis, cu ton.
Pentru azi am facut o ciorbita (daca-i acrita cu lamaie tot ciorba ii zice?) cu spanac. naut si linte verde.
#5351
Postat 04 May 2012 - 11:34 AM
[/quote]
Am renuntat la tuna pentru ca nu aveam, cu toate ca eram sigura ca am in camara o cutie. Data viitoare abia astept sa le fac asa cum mi-ai zis, cu ton.
Pentru azi am facut o ciorbita (daca-i acrita cu lamaie tot ciorba ii zice?) cu spanac. naut si linte verde.
[/quote]
TOt ciorba ii zice da.

Te astept cu impresii la ton cu avocado cand esti dispusa sa faci.
#5352
Postat 04 May 2012 - 11:35 AM
#5353
Postat 04 May 2012 - 06:36 PM

coditele le-am "tras" cu putina ceapa si ierburi.

dupa ce s-au patruns,am adaugat unt si smantana

am pasat totul,apoi am adaugat parmezan si a rezultat acest sos de-li-cios!

palariile ciupercilor le-am inghesuit dimpreuna cu ceva usturoi,dafin si rozmarin ,fara sa le rup, in borcane .
Le-am oparit cu un amestec de apa,sare si vin alb(cam 50-50%),am pus borcanele la racit cu capacul in jos si apoi in frigider.

scopurile pentru care am facut ciupercile in acest fel este sa vad cum se pastreaza pana voi avea nevoie de ele(deci max o saptamana),daca au gust si aspect placut mancate simple si sa le folosesc la gatit(pizza,omleta,paste)
#5357
Postat 04 May 2012 - 08:58 PM
any_annette, la 04 May 2012 - 11:24 AM, a spus:
Any, daca ai timp imi spui si mie cum se face? Am cumparat ieri un ghiveci de salvie, acum sa vad la ce s-o folosesc. In afara de saltimbocca nu mai stiu nimic.
Carmen T, la 04 May 2012 - 07:02 PM, a spus:
Multumesc!
Aseara am facut piept de pui cu sos de praz si migdale. Reteta era cu piept de curcan, dar nu aveau pe nicaieri in sat.

Azi am facut spanac cu ou ochi, dar n-am mai pozat.
#5359
Postat 04 May 2012 - 10:48 PM

#5360
Postat 05 May 2012 - 12:20 AM
Asa ca le pun aici
Seara asta
Langosi cu branza sarata
mariii ca abia au incaput in tigaie



