Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#5341 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 03 May 2012 - 06:53 PM

Ma bucur ca v-a placut oul meu. Asa cum a zis si Olguta, a fost fiert intr-o punguta. Am taiat un patrat dintr-o punga, l-am uns cu ulei si l-am pus intr-o pahar. Am spart oul, dupa care am legat punguta cu ata de bucatarie, fara a lasa aer inauntru. Am scunfundat pungutele in apa fierbinte (apa sa fiarba, dar nu foarte tare) si am lasat 4-5 minute. Daca incercati, sa nu uitati, asa ca mine, sa ungeti pungutele cu ulei, ca se lipeste oul. Abia la ultimul mi-am adus aminte.

#5342 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 03 May 2012 - 07:27 PM

Vezi postareaela, la 03 May 2012 - 06:53 PM, a spus:

Ma bucur ca v-a placut oul meu. Asa cum a zis si Olguta, a fost fiert intr-o punguta. Am taiat un patrat dintr-o punga, l-am uns cu ulei si l-am pus intr-o pahar. Am spart oul, dupa care am legat punguta cu ata de bucatarie, fara a lasa aer inauntru. Am scunfundat pungutele in apa fierbinte (apa sa fiarba, dar nu foarte tare) si am lasat 4-5 minute. Daca incercati, sa nu uitati, asa ca mine, sa ungeti pungutele cu ulei, ca se lipeste oul. Abia la ultimul mi-am adus aminte.


Maine dimineata le fac la baieti.
:rolleyes:
ex Aninita

#5343 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 03 May 2012 - 07:50 PM

Vezi postarealaura_lala, la 27 April 2012 - 01:23 PM, a spus:

Oare si ce se vinde pe net pe post de wasabi e tot facatura?

indubitabil. o rădăcină de 100g de wasabi japonez costă cam 150 $.

#5344 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 May 2012 - 08:12 PM

in seara asta simplu, flan tricolor

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-479-13360688971331.jpg

Ela, tare interesana ideea cu punguta, tb sa incerc si eu
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5345 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 May 2012 - 08:22 PM

Vezi postareaDexter, la 03 May 2012 - 07:50 PM, a spus:

Vezi postarealaura_lala, la 27 April 2012 - 01:23 PM, a spus:

Oare si ce se vinde pe net pe post de wasabi e tot facatura?

indubitabil. o rădăcină de 100g de wasabi japonez costă cam 150 $.


Asa de scump :rolleyes: ??

#5346 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 03 May 2012 - 08:29 PM

Dexter...Any

http://www.ebay.it/i...=item43af6de058
ex Aninita

#5347 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 03 May 2012 - 08:41 PM

eu nu am văzut decît o singură dată la mine in sat, la preţul ăla. dacă din planta de la linkul lui carmen iese şi rădăcina, atunci e foarte convenabil.

#5348 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 03 May 2012 - 10:07 PM

In seara asta o omleta. Aveam cateva chestii in frigider de care voiam sa scap .
Am calit ceapa cu cabanos, muschiulet de porc , am prajit cartofii taiati bucatele mici , le-am amestecat si am pus ouale batute cu sare si piper. Le-am bagat la cuptor si le-am lasat la foc ptrivit.
Am facut un sos cu pasta de rosii , usturoi, cimbru, si gata .Eu am mancat cu kechap ca mie imi place kechapul.
Poze artistice nu reusesc sa fac nicicum , era tarziu si foamea mare

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1233-13360756513457.jpg


#5349 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 04 May 2012 - 12:27 AM

Vezi postareacerra, la 01 May 2012 - 09:44 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 30 April 2012 - 11:27 PM, a spus:

Pe langa altele (vai ce gospodina sunt :rolleyes:) , am facut cornete umplute cu pasta de avocado si ca motz, un crevete (inspiratie cerra). Cornetele le-am facut cu aluatul de tarta a la Adriana (tarta cu crema de vanilie, fara zahar :rolleyes: ).


Sa va fie de bine!

Ma bucur ca am putut fi de ajutor, macar cu o idee.

Am renuntat la tuna pentru ca nu aveam, cu toate ca eram sigura ca am in camara o cutie. Data viitoare abia astept sa le fac asa cum mi-ai zis, cu ton.


Pentru azi am facut o ciorbita (daca-i acrita cu lamaie tot ciorba ii zice?) cu spanac. naut si linte verde.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#5350 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 May 2012 - 11:24 AM

Cotlete de porc cu vin si salvie

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-13-13361234537015.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-13-13361234879432.jpg

#5351 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 May 2012 - 11:34 AM

[quote name='aura' date='30 April 2012 - 09:27 PM' timestamp='1335821260' post='146352']

[/quote]
Am renuntat la tuna pentru ca nu aveam, cu toate ca eram sigura ca am in camara o cutie. Data viitoare abia astept sa le fac asa cum mi-ai zis, cu ton.


Pentru azi am facut o ciorbita (daca-i acrita cu lamaie tot ciorba ii zice?) cu spanac. naut si linte verde.
[/quote]
TOt ciorba ii zice da.:floare:

Te astept cu impresii la ton cu avocado cand esti dispusa sa faci.

#5352 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 May 2012 - 11:35 AM

Vezi postareaany_annette, la 04 May 2012 - 11:24 AM, a spus:

Cotlete de porc cu vin si salvie




any,

Mi`e foameeeeeeeee!

#5353 Useril este offline   Carmen T 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 29-April 12

Postat 04 May 2012 - 06:36 PM

ieri nu m-am putut abtine sa cumpar niste champinion.cum nu aveam cui le gati m-am gandit sa le conserv si sa fac cu ele urmatoarea manevra.Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1532-13361482565492.jpg
coditele le-am "tras" cu putina ceapa si ierburi.
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1532-1336148335125.jpg
dupa ce s-au patruns,am adaugat unt si smantana
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1532-13361484303688.jpg
am pasat totul,apoi am adaugat parmezan si a rezultat acest sos de-li-cios!
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1532-13361485951635.jpg
palariile ciupercilor le-am inghesuit dimpreuna cu ceva usturoi,dafin si rozmarin ,fara sa le rup, in borcane .
Le-am oparit cu un amestec de apa,sare si vin alb(cam 50-50%),am pus borcanele la racit cu capacul in jos si apoi in frigider.
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1532-13361488744356.jpg
scopurile pentru care am facut ciupercile in acest fel este sa vad cum se pastreaza pana voi avea nevoie de ele(deci max o saptamana),daca au gust si aspect placut mancate simple si sa le folosesc la gatit(pizza,omleta,paste)

#5354 Useril este offline   Carmen T 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 29-April 12

Postat 04 May 2012 - 06:59 PM

Vezi postareaizuk, la 03 May 2012 - 11:12 AM, a spus:

Ela , tare fain arata papica ta .

La mine astazi pui piccata



jos palaria!

#5355 Useril este offline   Carmen T 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 29-April 12

Postat 04 May 2012 - 07:02 PM

Vezi postareaela, la 02 May 2012 - 10:18 PM, a spus:

Timbale de ardei cu ou fiert in apa.



jos palaria si la tine. :)

#5356 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 04 May 2012 - 08:37 PM

Supa de cartofi dulci cu chili

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2012/post-479-13361566081809.jpg

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5357 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 04 May 2012 - 08:58 PM

Vezi postareaany_annette, la 04 May 2012 - 11:24 AM, a spus:

Cotlete de porc cu vin si salvie


Any, daca ai timp imi spui si mie cum se face? Am cumparat ieri un ghiveci de salvie, acum sa vad la ce s-o folosesc. In afara de saltimbocca nu mai stiu nimic.

Vezi postareaCarmen T, la 04 May 2012 - 07:02 PM, a spus:

Vezi postareaela, la 02 May 2012 - 10:18 PM, a spus:

Timbale de ardei cu ou fiert in apa.



jos palaria si la tine. :)


Multumesc!


Aseara am facut piept de pui cu sos de praz si migdale. Reteta era cu piept de curcan, dar nu aveau pe nicaieri in sat.

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1290-13361578381973.jpg

Azi am facut spanac cu ou ochi, dar n-am mai pozat.

#5358 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 May 2012 - 10:33 PM

Ela, uite aici http://artaculinara...._1
Poti pune vin alb sau rosu.

#5359 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 May 2012 - 10:48 PM

Despre salvie eu mai stiu ca merge bine cu paste,trase la tigaie cu unt si salvie,cu fasole,cu peste cu carne :tongue3:

#5360 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 05 May 2012 - 12:20 AM

Nustiu unde sa ma duc cu langosele mele ca nu le`am copt le`am fript la tigaie nu?

Asa ca le pun aici

Seara asta

Langosi cu branza sarata

mariii ca abia au incaput in tigaie

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13361699383932.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13361698492891.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13361698605643.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13361698710169.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi