Ps. As vrea sa fiu si eu fata ta
Ce ati gatit astazi?
Postat 19 November 2012 - 07:37 PM
Ps. As vrea sa fiu si eu fata ta
Postat 19 November 2012 - 07:46 PM
Gelutza, la 19 November 2012 - 07:16 PM, a spus:
Gratarul l-au facut chiar ei. Si nu au mancat cu sapte guri, m-au certat foarte tare cand au vazut cu ce i-am asteptat, dar inima de mama care nu si-a vazut feciorul de patru luni, ehhh! Singura preferinta exprimata a fost cu privire la felul tortului, in rest m-am bazat eu pe ce stiam ca-i place.Aseara am dat de pomana prin vecini sarmalle si de toate...cat despre rasfat, asa la zile mari, da, dar in rest, au fost educati de mici in ideea ca totul se obtine cu multa munca; imagineaza-ti ca ai mei copiii nu au facut meditatii la viatza lor si au terminat scolile printre primii, ca urmare a faptului ca au muncit pe branci!
Aoleu, ce ma fac, raspuns off-topic! Nu dati cu pietre, ca si asa ma doare!
Vezi, mai, fetita? Pana si copilul vrea sa te menajeze, dar tu nu si nu!El a venit acasa ca sa va vada pe voi.Hai ca nu te mai cert, ca si eu voi fi off!
Frumoase gateli si, sigur, si bune!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#6564 Guest_Gelutza_*
Postat 19 November 2012 - 08:30 PM
zoazorel, la 19 November 2012 - 07:46 PM, a spus:
Gelutza, la 19 November 2012 - 07:16 PM, a spus:
Gratarul l-au facut chiar ei. Si nu au mancat cu sapte guri, m-au certat foarte tare cand au vazut cu ce i-am asteptat, dar inima de mama care nu si-a vazut feciorul de patru luni, ehhh! Singura preferinta exprimata a fost cu privire la felul tortului, in rest m-am bazat eu pe ce stiam ca-i place.Aseara am dat de pomana prin vecini sarmalle si de toate...cat despre rasfat, asa la zile mari, da, dar in rest, au fost educati de mici in ideea ca totul se obtine cu multa munca; imagineaza-ti ca ai mei copiii nu au facut meditatii la viatza lor si au terminat scolile printre primii, ca urmare a faptului ca au muncit pe branci!
Aoleu, ce ma fac, raspuns off-topic! Nu dati cu pietre, ca si asa ma doare!
Vezi, mai, fetita? Pana si copilul vrea sa te menajeze, dar tu nu si nu!El a venit acasa ca sa va vada pe voi.Hai ca nu te mai cert, ca si eu voi fi off!
Frumoase gateli si, sigur, si bune!
Asa e cum spui si tu, multumesc!
Postat 20 November 2012 - 12:37 AM
Mi-ai facut rau pofta cu piftia, cred ca gasesc eu un motiv sa fac!
Postat 20 November 2012 - 11:40 AM
Postat 20 November 2012 - 03:43 PM
#6568 Guest_Gelutza_*
Postat 20 November 2012 - 04:33 PM
zerda, la 20 November 2012 - 12:37 AM, a spus:
Mi-ai facut rau pofta cu piftia, cred ca gasesc eu un motiv sa fac!
Sunt sigura ca nu ai vorbit de rau, asa este, eu le-am facut cu drag pentru ca ma bucur mult ca ai mei copii adora sa-si petreaca sarbatorile alaturi de prieteni, dar ACASA!
Toti prietenii lor imi spun "mama Gela" ...stii ce frumos stateau pe langa mine in timp ce aveam chifle la cuptor si asteptau sa le dau paine calda, imi treceau toate durerile!
Piftia a fost si preferata mea din tot ce am facut si iepurele, ca sarmale mai facusem si din celelalte!
Postat 20 November 2012 - 05:12 PM
iar tie iti doresc sanatate.
Azi, cartofi gratinati
#6570 Guest_Gelutza_*
Postat 20 November 2012 - 07:19 PM
Eu astazi am mancat supa de pui cu fidea, nepozata!
Postat 21 November 2012 - 12:50 AM
Odihneste-te te rog eu frumos!
Postat 21 November 2012 - 01:19 PM
Aici si frumusetea lui Maya http://artaculinara....a-di-melanzane/,ce pofta mi s-a facut
Eu o supita de pui cu legume si crutoane,pe seara imi trimite mama peste
Postat 21 November 2012 - 05:42 PM
Postat 21 November 2012 - 06:14 PM
ps eu am gatit varacatita cu cartofi prajiti,salata,vinut....peste una ora ma apuc sa pun un dulce la cuptor
[/quote]
multumesc
iti trimit frunze de varza?sau preferi sarmalele gata facute?
#6577 Guest_Gelutza_*
Postat 21 November 2012 - 06:16 PM
any_annette, la 21 November 2012 - 12:50 AM, a spus:
Odihneste-te te rog eu frumos!
Multumesc frumos,am stat si azi in patut si m-am luat de tricotat, o veche pasiune...Si cand a venit dl. Gelu de la munca am purces impreuna in bucatarie si am aruncat alandala intr-o tava pulpe de cocos cu multa ceapa, vin alb, patru linguri de ulei de masline si mirodenii si am papat o friptura cu sos de ceapa de ne-a mers la suflet, parol!

Postat 21 November 2012 - 07:28 PM
Postat 21 November 2012 - 07:47 PM
wooooooow.....ce bine arata....si eu aici care nu am frunze de varza....
ps eu am gatit varacatita cu cartofi prajiti,salata,vinut....peste una ora ma apuc sa pun un dulce la cuptor
[/quote]
multumesc
iti trimit frunze de varza?sau preferi sarmalele gata facute?
[/quote]
Gata facute si infasurate (mai ales....ca la mine stau asa numai cu bolduri...
pup
Postat 21 November 2012 - 08:19 PM
Mama sa traiasca, ea le-a crosetat. O umplutura buna de am mancat si cruda cat le facea.

Ajutor