Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#6821 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 27 December 2012 - 07:56 PM

Vezi postareazerda, la 27 December 2012 - 11:20 AM, a spus:

Sinistru! Eu la faze din astea strig din bucatarie, nu veni acum!!!!!! ca daca dupa dezastru mai vine si echipa de reportaj de stiri nu mai rezist!

Asa, singura mai plang, mai oftez, mai injur, dar dupa ce ma descarc pot sa vina, pana atunci este dreptul meu sa-mi ling ranile!


Eu eram cu Cristi in bucatarie, langa mine, asa ca ne-am uitat unul la altul si ne-a bufnit rasul pe amandoi (oricum eu is cam dusa cu capul si m-apuca rasul in cele mai nepotrivite momente). oricum, am recuperat 90%din sarmale, ca au ramas in corpul oalei, cum ar veni, pe usa de la argagaz, doar zeama s-a pierdut cu totul.
Cerulina, ai dreptate, numai ca pe moment nu m-am gandit, data viitoare, la urmatoarea oala....

#6822 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 December 2012 - 10:43 PM

Vezi postarea2ut, la 27 December 2012 - 07:56 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 27 December 2012 - 11:20 AM, a spus:

Sinistru! Eu la faze din astea strig din bucatarie, nu veni acum!!!!!! ca daca dupa dezastru mai vine si echipa de reportaj de stiri nu mai rezist!

Asa, singura mai plang, mai oftez, mai injur, dar dupa ce ma descarc pot sa vina, pana atunci este dreptul meu sa-mi ling ranile!


Eu eram cu Cristi in bucatarie, langa mine, asa ca ne-am uitat unul la altul si ne-a bufnit rasul pe amandoi (oricum eu is cam dusa cu capul si m-apuca rasul in cele mai nepotrivite momente). oricum, am recuperat 90%din sarmale, ca au ramas in corpul oalei, cum ar veni, pe usa de la argagaz, doar zeama s-a pierdut cu totul.
Cerulina, ai dreptate, numai ca pe moment nu m-am gandit, data viitoare, la urmatoarea oala....

2ut, ai umor...eu cred ca mai intai luam o pauza de plans si dupa aceea incepeam operatiunea recuperarea :thumleft:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6823 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 28 December 2012 - 04:31 AM

Salata de radacini a la Mamadeus, excelenta, ca de obicei.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-341-13566619730704.jpg

Pasta de ton cu crema de branza, facuta bilute si data prin diverse

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-341-13566614503073.jpg

Sarmale cu mamaliga si smantana (nepozate)

Rulada colorata

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-341-13566666251652.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6824 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 December 2012 - 09:39 AM

Bia, ce trauma! bine c-ai mai putut recupera din ele. si bravo voua c-ati putut sa radeti :notworthy: mie-mi vine sa plang numai gandindu-ma la ce-ati patzit voi.
ruladele alea colorate ma bantuie, cre' ca tre sa bag si io, bine, Aura!

#6825 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 28 December 2012 - 03:20 PM

Vezi postareamoatza, la 28 December 2012 - 09:39 AM, a spus:

Bia, ce trauma! bine c-ai mai putut recupera din ele. si bravo voua c-ati putut sa radeti :thumleft: mie-mi vine sa plang numai gandindu-ma la ce-ati patzit voi.
ruladele alea colorate ma bantuie, cre' ca tre sa bag si io, bine, Aura!

si pe mine m-au bantuit de cand le-am vazut. Sunt bune si de efect.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6826 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 December 2012 - 08:11 PM

gnocchi di ricotta cu un sos de roşii foarte simplu

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1215-1356804492931.jpg

#6827 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 30 December 2012 - 04:44 PM

Azi, o supa de curcan cu galuste ( ca m-a instigat Daniella :floare: ), de fapt , aveam de gand oricum sa fac piftie de curcan - e la inchegat pe balcon acum, in boluri, in plus, copiii nu mananca ciorba de burta, asa ca noi, adultii, cu supa noastra de reveillon, ei, cu a lor.
Felul doi nu l-am mai pozat, piure de cartofi cu carnati.
Cu ocazia asta am conturat, in mare, meniul de reveillon. Supa/ ciorba, stiti deja, pastravi la gratar cu garnitura de fasole verde si cartofi duchesse Any, poate si niste baby carrot caramelizati, vad eu. Copiii, ovcorz, cartofi pai cu gratar de pui.Poate si o friptura de porc a la Daniella, ca rezerva pentru musafiri, de-om avea...
Salata de vinete vor copiii, noi ciuperci cu maioneza si salata de mar, morcov si telina a lui Shefu".Branzeturi cu nuci si struguri, comme d'habitude.
Desert n-aveam de gand sa fac, mai avem o gramada de prajituri, dar copiii nu concep asa ceva, m-am gandit la o panna cotta dupa ideea Carmellei, cu jeleuri diverse, cu asta sigur ii linistesc :((
Daca aveti alte idei salvatoare, acum e momentul sa mi le prezentati ! ^_^

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2012/post-508-13568785960588.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#6828 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 30 December 2012 - 05:49 PM

Ce frumos arata supa ta Koral. Frumos meniu ai pentru revelion, nu as schimba nimic.

Noi am zis mai usor cu carneturile si am facut o supa de brocoli.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6829 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 30 December 2012 - 11:43 PM

Acum:

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13569038008379.jpg

#6830 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 January 2013 - 12:49 PM

Pregateli ptr masa de Revelion

Supa de vitel cu taiteii fierti azi in ea

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13570433240147.jpg



Supa foarte buna pare poate grasa dar sa dus pe margini grasimea si pare multa dar nu`i.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13570433356427.jpg

Oua umplute cu ton si piept de pui acoperite cu pasta natur de avocado (frunze de patrunjel, marar verde, usturoi putin, ceapa verde, piper, sare,galbenusurile fierte, ton, piept de pui fiert, castraveti murati)

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13570367094891.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13570367176724.jpg

Aceleasi oua umplute doar ca le am acoperit cu sos de maioneza si iaurt grecesc, piper.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13570367304023.jpg

Salata boeuf ornata sumar

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-1357036746854.jpg

O bucata intreaga de cotlet cu tot cu slaninutza si soric (din porcul taiat de noi) taiat felii pe partea cu soricul pina la os , condimentat ca si la jebra si pus la copt cu osul in jos. Langa friptura am avut hrean cu smantana, muraturi la care am uitat sa fac poza.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13570367629549.jpg

Putine feluri ptr ca asa mi`am propus dar foarte bune.


#6831 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 January 2013 - 09:20 PM

Dau la schimb maruntisuri de la ziua mea contra unei supe...
Crema de branza (Gorgonzola cu sfecla).

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1400-13571539886669.jpg
Bilute de branza umplute cu boabe de struguri.

Mai vreti ceva sau primesc si eu o supa...

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1400-13571541287422.jpg


#6832 Useril este offline   mdoyna 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 05-September 11

Postat 02 January 2013 - 09:34 PM

Gelutza, nu stiu cum de am uitat anul acesta de rotundurile astea cu branza-le-am facut anul trecut si au avut mare succes. Stiu ca sunt tare bune.
Eu supa n-am, ca ti-as da. Maine cred ca fac o ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, la cererea expresa a sotului. Am tot amanat sa se mai termine din mancare. Si eu tot spre supa as trage ca perisoarele nu-mi plac :)

#6833 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 January 2013 - 09:36 PM

Gela, secretoaso care esti, cand a fost ziua ta?
La multi ani sanatosi si fericiti :) !!!!!

#6834 Useril este offline   mdoyna 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 05-September 11

Postat 02 January 2013 - 09:43 PM

Na ca am comis-o deja! Am scris de doua ori acelasi mesaj. De-asta mi-era frica!
Si scuze, am uitat sa iti spun La multi ani de ziua ta! Sa fii sanatoasa !

#6835 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 02 January 2013 - 10:05 PM

La Multi Ani Gelutza!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6836 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 02 January 2013 - 10:15 PM

Vezi postareaGelutza, la 02 January 2013 - 09:20 PM, a spus:


Mai vreti ceva sau primesc si eu o supa...


Numa daca vrei din supa mea de vitel cu taitei dar de ieri....

uita`te ca am pus`o mai sus si serveste `te. Mi`ai adus aminte d ecrema de branza cu sfecla si mi ai facut pofta tre sa fac si eu intr`o zi dara sa cu branza de aia fina de la lidl inainte faceam cu branza dulce de vaca.



off ce pofta mi `ai facut

Nu este acum facuta

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13571583477269.jpg

Pe noi fetele ne`a apucat foamea acum la ora asta si am stabilit ca cel mai bine este sa mancam tabouleh

zis si facut

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13571609870038.jpg

#6837 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 03 January 2013 - 08:26 PM

Waw, Dexter, arata super!

Koral si Cerra, din supicile voastre as putea sa mananc chiar si acum la ora asta!

#6838 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 03 January 2013 - 08:53 PM

Vezi postareaaura, la 02 January 2013 - 10:05 PM, a spus:

La Multi Ani Gelutza!

Multumesc frumos!

#6839 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 03 January 2013 - 08:56 PM

Vezi postareamdoyna, la 02 January 2013 - 09:34 PM, a spus:

Gelutza, nu stiu cum de am uitat anul acesta de rotundurile astea cu branza-le-am facut anul trecut si au avut mare succes. Stiu ca sunt tare bune.
Eu supa n-am, ca ti-as da. Maine cred ca fac o ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, la cererea expresa a sotului. Am tot amanat sa se mai termine din mancare. Si eu tot spre supa as trage ca perisoarele nu-mi plac :toothy6:

Gogoloaiele astea sunt minunate, mi-au iesit putin cam maricele din cauza ca boabele de struguri erau mari, dar au fost tare bune.Si supa merge de oricare, dar facuta de altcineva! :)

#6840 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 03 January 2013 - 09:00 PM

Vezi postareacerra, la 02 January 2013 - 10:15 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 02 January 2013 - 09:20 PM, a spus:


Mai vreti ceva sau primesc si eu o supa...


Numa daca vrei din supa mea de vitel cu taitei dar de ieri....

uita`te ca am pus`o mai sus si serveste `te. Mi`ai adus aminte d ecrema de branza cu sfecla si mi ai facut pofta tre sa fac si eu intr`o zi dara sa cu branza de aia fina de la lidl inainte faceam cu branza dulce de vaca.



off ce pofta mi `ai facut

Nu este acum facuta



Stiu ca si tu faci crema de branza, eu de data asta am facut-o cu gorgonzola si este superba, are aroma aceea fina, mmm...multumesc de supa, la ora aia era bine daca o aveam in fata, nu mai conta de care...

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

21 useri citesc topicul
0 membri, 21 vizitatori, 0 utilizatori anonimi