Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#6841 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 03 January 2013 - 09:01 PM

Vezi postareamdoyna, la 02 January 2013 - 09:43 PM, a spus:

Na ca am comis-o deja! Am scris de doua ori acelasi mesaj. De-asta mi-era frica!
Si scuze, am uitat sa iti spun La multi ani de ziua ta! Sa fii sanatoasa !

Lasa ca nu e mare greseala, am mai comis-o si eu cateodata...multumesc de urari!

#6842 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 03 January 2013 - 09:04 PM

Vezi postareaany_annette, la 02 January 2013 - 09:36 PM, a spus:

Gela, secretoaso care esti, cand a fost ziua ta?
La multi ani sanatosi si fericiti :toothy6: !!!!!

In seara de Revelion...la multi ani!

#6843 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 January 2013 - 09:55 PM

Sa fie de bine ca te-au uitat toate necazurile, sa ai numai noroc si fericire!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6844 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 04 January 2013 - 03:29 PM

Azi, supa de cartofi cu o bucatica de kaiser ramasa prin frigider, smantana tot asa,o jumate de cutie ascunsa dupa alte chestii. Felul doi paste cu o tocanita din muschiulet de porc,cu un sosulet doar din ceapa, morcov si telina. Pentru cei care vor sa se detoxifieze ( nu dau nume,dar stie ea care s-a ingrasat de sarbatori :) , ma refer de la noi din casa, sa nu se inteleaga altceva :) ) pastai cu usturoi si rosii.

Gelutza, La multi ani! Ce fain e ca de ziua ta sarbatoreste aproape toata planeta :pupic: Ma rog, mai putin cateva natii, dar nu foarte multe...

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-508-13573061560406.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-508-13573061765824.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-508-13573061906915.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#6845 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 04 January 2013 - 05:26 PM

Vezi postareacerra, la 01 January 2013 - 12:49 PM, a spus:

[

Oua umplute cu ton si piept de pui acoperite cu pasta natur de avocado (frunze de patrunjel, marar verde, usturoi putin, ceapa verde, piper, sare,galbenusurile fierte, ton, piept de pui fiert, castraveti murati)



Oua umplute cu guacamole!
Mi-ai dat o :icon_fessee: (o idee, nu ... "o" bec :notworthy: ) geniala!
Fiica mea va fi super-incantata data viitoare.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#6846 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 January 2013 - 06:11 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 04 January 2013 - 05:26 PM, a spus:



Oua umplute cu guacamole!
Mi-ai dat o :icon_fessee: (o idee, nu ... "o" bec :notworthy: ) geniala!
Fiica mea va fi super-incantata data viitoare.


Si a mea fata a fost foarte incantata. Pasta/spuma cum vrei sa ii zici de avocado, este doar deasupra in loc de maioneza. Avocado+zeama de lamaie+putin mustar. sare, piper,ulei si zbrrrrrrrrrr cu verticalul. Si ptr D`nul meu sot, aceleasi oua umplute cu salata aia de ton si pui dar el a vrut cu sos clasic si dorinta indeplinita.

#6847 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 January 2013 - 08:17 PM

Am pus in tava unsa cu unt mamaliguta moale,rondele de cartofi la cuptor,cu branza de oi burduf si putin cascaval,un picut de bacon cuburi si ou,dat tot la cuptor cu salata de varza murata,la amiaza am avut o ciorbita de fasole cu paine prajita si ceapa rosie!

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13573234269728.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13573234317098.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13573234222019.jpg

#6848 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2013 - 07:00 AM

Koral, multumesc de dedicatie!!! Ca de obicei supa ta de galuste as manca-o cu ochii la orice ora. Daca vin, sa-mi faci vreo 3 portii de astea minuscule de-ale tale. In rest bine ai revenit, meniul de revelion mi+a placut si in cont spor la detox. Si cineva de la noi din casa s-a ingrasat in ultimele 3 luni, din lipsa de cantar, apoi dupa ce revenit cantarul la vatra, venit sarbatori si gulas+popricas...apoi tb sa o iau de unde am ramas...ce mai dadusem jos dupa cele 3 sapt detox, s-au acumulat in partile moi... -(( -)) Jos toxina!!! Pana pe 14 ianuarie ma antrenez si intre timp sper sa ma mobilizez si sa incep detox ca la carte. Sper sa va am companie, va bagati? Koral, Dex, lizura, Petunie, cine mai doreste/pofteste....????

Gelutza, LA Multi Ani, cu multa sanatate, bucurii si iubire!!!

Tot ce ati postat e de nota 10, rog continuati sa ma ucideti lent -:())

Geany, oul ala cu galbenus moale si portocaliu spart deasupra ma face sa inghit in second. Abia astept dimineata ca m-ai sucit de la omleta!!!
Zerda, mai posteaza fata hai, ca ai surprize nebanuite. Ai pus rulada pas xcu pas, ca am si eu niste muschi...de porc.

A propos de discutiile voastre dulceturi la friptura...eu sunt deschisa la nou, am incercat acum in Ungaria..., dar nu, nu mi se leaga cu gusturile mele si sigur digestia e ingreunata de zahar+proteina! D-apoi fiecare papa cum ii place si ii cade bine, nu ma uit deloc stramb la cine papa compot cu friptura deloc. Si mie imi place prosciuto crudo cu mellone...desi nu-mi pica prea grozav, sau branzeturi cu strugure/para/nuca...
Gusturile se educa/se schimba... Am luat chutney de ceapa, de smochine, de ghimbir sa le probez cu branzici. Am incercat pe cel de smochine cu branza Nasal.. O nebunie de arome... Ca fel unic si rar...ne mai permitem cate o nebunie.

On topic: Eu ieri, vineri am facut mamaliga in paturi cu branzeturi si carnati afumati, gratinata cu mozzarella in portii individuale! Iar azi fac lasagna clasica pt picea si friptura alla Daniella din pulpa porc pt d-l Dani. Eu ciugulesc si din aia si din ailalta si bag si vreo salata mare. Dimineata cred ca voi face o omleta taraneasca cu de toate, tot portii individuale, fiecare cu ce prefera, sau oua ochiuri cu galbenus moale-branzici si prosciuto!!! Daca mi s-o porni netul, sa scriu si eu la computer ca omul normal, oi arata si dovezi.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6849 Useril este offline   icecream 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 05 January 2013 - 02:14 PM

Eu sint noua printre voi, inca nu am studiat cum sa pun fotografiile, asa ca voi fi doar epica..dar promit sa invat si sa ma revansez, desi cu greu m-as putea apropia de voi, cele/cei ce gatiti minunt si aranjati bucatele cu mare arta...sa nu mai zic de cum arata pozele.
Dupa un Craciun in care am gatit de toate pentru toti , urmat de o perioada in care am mancat "resturi" si alte trei zile de revelion in care altii au gatit pentru noi, sunt " back in bussines", asa ca pentru azi am compus un meniu fusion intre regiuni...adica o ciorba de perisoare acrita cu moare de varza si dreasa cu smantana- e preferata ardeleanului meu sot, (pentru copilul din dotare care e nonmancator de came de la tot ce are coloana vertebrala voi scoate separat trei polonice inainte de fiertul perisoarelor), apoi un banal si cosmopolit fel doi: pulpe de pui la cuptor cu cartofi piure si gogonele murate pentru noi, pentru ploada inlocuiesc pulpele cu cascaval pane, iar ca dulce le dau desertul pe care bunica mea dinspre tata ni-l facea mereu de Boboteaza- cred ca e o mancare-ritual in Basarabia de Boboteaza( bunica era de pe malul Nistrului si s-a refugiat in tara in '40 ). Ea-l numea "grau fiert" ca noi, copiii sa-l mancam, - dar e coliva, cea pe care n-o stiu ardelenii...Si e buna rau, cu multa nuca macinata si multe stafide si indulcita cu miere....

#6850 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 05 January 2013 - 02:25 PM

Vezi postareaicecream, la 05 January 2013 - 02:14 PM, a spus:

Eu sint noua printre voi, inca nu am studiat cum sa pun fotografiile, asa ca voi fi doar epica..dar promit sa invat si sa ma revansez, desi cu greu m-as putea apropia de voi, cele/cei ce gatiti minunt si aranjati bucatele cu mare arta...sa nu mai zic de cum arata pozele.
Dupa un Craciun in care am gatit de toate pentru toti , urmat de o perioada in care am mancat "resturi" si alte trei zile de revelion in care altii au gatit pentru noi, sunt " back in bussines", asa ca pentru azi am compus un meniu fusion intre regiuni...adica o ciorba de perisoare acrita cu moare de varza si dreasa cu smantana- e preferata ardeleanului meu sot, (pentru copilul din dotare care e nonmancator de came de la tot ce are coloana vertebrala voi scoate separat trei polonice inainte de fiertul perisoarelor), apoi un banal si cosmopolit fel doi: pulpe de pui la cuptor cu cartofi piure si gogonele murate pentru noi, pentru ploada inlocuiesc pulpele cu cascaval pane, iar ca dulce le dau desertul pe care bunica mea dinspre tata ni-l facea mereu de Boboteaza- cred ca e o mancare-ritual in Basarabia de Boboteaza( bunica era de pe malul Nistrului si s-a refugiat in tara in '40 ). Ea-l numea "grau fiert" ca noi, copiii sa-l mancam, - dar e coliva, cea pe care n-o stiu ardelenii...Si e buna rau, cu multa nuca macinata si multe stafide si indulcita cu miere....

Daca mai pui si niste mac........ e belea! :(
Bun sosit si sedere placuta pe aici! Cat despre poze, uite un topic unde-s explicati toti pasii! :( Daca mai ai nelamuriri, da de stire!

#6851 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 05 January 2013 - 02:27 PM

Vezi postareaicecream, la 05 January 2013 - 02:14 PM, a spus:

Eu sint noua printre voi, inca nu am studiat cum sa pun fotografiile, asa ca voi fi doar epica..dar promit sa invat si sa ma revansez, desi cu greu m-as putea apropia de voi, cele/cei ce gatiti minunt si aranjati bucatele cu mare arta...sa nu mai zic de cum arata pozele.



Esti binevenita!

Nu te considera nimeni noua suntem egale toate/toti. O sa inveti sa pui si poze si ne vom bucura impreuna de tot ce facem /invatam unii de la altii aici.


#6852 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 05 January 2013 - 02:37 PM

Vezi postareaGeany, la 04 January 2013 - 08:17 PM, a spus:




Mamamaaaaaaaaa, eu numai slabesc asa :)

#6853 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 January 2013 - 03:06 PM

Bine ai venit icecream!

Eu azi m-am scos, mai am tocanita cu coaste de purcel de ieri si la pranz am facut carne de vita la cuptor reteta lui any cu cartofi si ceapa, s-a mancat toata in doi si diseara o sa se manance ceva din ce mai e, maine la pranz fac mici!! Cu cartofi prajiti, cerere speciala!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6854 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 05 January 2013 - 03:56 PM

Icecream, bine-ai venit, toti am fost noi la un anumit moment si stim cum e, simte-te in largul tau aici, e cald de la cuptoare si-i tare bine! ;)

Daniela, multumesc de urari.La muti ani!


La noi nu se mai putea trai fara supa, am comis-o azi, dar nu de legume, cum as fi vrut eu, de pasare cum a vrut d-l Gelu si cu taitei home made facuti de moi, pe deasupra! :P Traiasca supa! :)

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1400-13573941165916.jpg

#6855 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 05 January 2013 - 06:21 PM

Varza calita cu jumere si orez!

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-73-13574028739188.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6856 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 January 2013 - 06:49 PM

Vezi postareaicecream, la 05 January 2013 - 02:14 PM, a spus:

Eu sint noua printre voi, inca nu am studiat cum sa pun fotografiile

Buna si epica, nu-i bai :boohoo: Daca dupa ce studiezi mai ai nelamuriri despre cum se pun pozele striga dupa ajutor :hungry:

#6857 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 06 January 2013 - 12:39 AM

fusion dietetic :toothy9; porc şoricos cu pleurotus, fasole cu ulei ev crud şi murături. ardeii capia sunt puşi de mine in sosul care a rămas de la gogoşarii geany (bre geany, te pomenesc de cîte ori îi pap, că buni mai sunt). mulţumesc ally şi cerra de iluminarea că şi ardeii se murează.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1215-13574253264301.jpg

#6858 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 06 January 2013 - 01:24 AM

Vezi postareazerda, la 05 January 2013 - 03:06 PM, a spus:

Bine ai venit icecream!

Eu azi m-am scos, mai am tocanita cu coaste de purcel de ieri si la pranz am facut carne de vita la cuptor reteta lui any cu cartofi si ceapa, s-a mancat toata in doi si diseara o sa se manance ceva din ce mai e, maine la pranz fac mici!! Cu cartofi prajiti, cerere speciala!

Zerda, poti sa pui link-ul te rog?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6859 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 06 January 2013 - 02:13 AM

aura, vezi aici carne de porc cu cartofi şi ceapă la cuptor

#6860 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 06 January 2013 - 02:56 AM

merci Dexter.


eu am facut un quiche cu spanac, bacon si feta

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-341-13574344989672.jpg

si o friptura de porc cu piure si salata de sfecla cu morcovi
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi