Fetelor eu va spun sincer, ca eu imi platesc niste pacate nestiute( ca pe alea stiute, le platesc fara soapta).
Deci cum am avut deja ocazia sa ma mai plang unor fete de pe forum, coabitez cu o verisoara venita pe aici, ca aici si-a gasit job. Doar nu era sa refuze! Nici eu pe ea ca sa stea la mine!
Io, care nu le am cu religia organizata, cu posturile, cu una cu alta, invat in fiecare zi mai mult. Drept pentru care in ultima vreme eu tin post martea, joia si sambata!
Sa va explic: eu nu gatesc de post, in familia mea nu se gateste de post. Dar eu sunt o gazda amabila, nu s-ar zice, nu?!? Si fac mancare de post! Ok, mi-am luat cartea lui Maica Sofronia la frunzarit, deja arata ca si cum au tarat-o pisicile prin casa si prestez.
Dar suntem noi doua, iar pisicile NU mananca de post! Asa ca fac portii mici! Care se termina intr-o zi, de catre ea. A doua zi, alta distractie.
Verisoara se simte vinovata si baga coaste de purcel la cuptor. Eu ma sacrific si le mananc miercuri si vineri, deci marti si joi, eu mananc salata si zacusca ca doar nu pot manca carne in fiecare zi!
Azi am facut paine, ca m-a ambitionat Irenke ca hai ca poti! A iesit buna!
Singura satisfactie este ca desi postul nici n-a inceput, vad ca greutatea mea, este stationara, gheata la mal! Probabil pentru ca dupa coaste de porc mananc multe vegetale...
In rest, visez noaptea cum sa fac retete de post. Bartolomeu Anania spunea ca e un pacat sa fi obsedat de mancare, chiar de post. Pacatele mele!