Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#7801 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 May 2013 - 12:53 PM

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-405-13680103842136.jpg

Ciuperci umplute cu diverse tipuri de branza

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-405-13680104120409.jpg

#7802 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 May 2013 - 01:23 PM

Geany treci la colt!

Sarmalute in foi de vita?? :hungry:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7803 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 May 2013 - 01:37 PM

:) daa!! ai dreptate meret' :hungry: umplutura e de primavara cum imi place mie sa-i spun,cu loboda rosie,ceapa verde,leustean,patrunjel si marar verde :)

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-405-13680129871626.jpg

Dar ni s-a cam aplecat de sarmai',sincer :) asa ca pe seara Piizzaa!! :wasted:

Eu m-am delectat cu ciomberci' :hungry:

#7804 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 May 2013 - 01:57 PM

Eu dupa inaltatoarea experienta rezultata cu umflat gleznele, mananc numai ierburi si mi-am facut supa cu iaurt! :hungry:
Ea pe numele ei este Yayla si este turceasca. O fi de la Suleyman...
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7805 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 May 2013 - 02:13 PM

Ai dreptate! si eu ar trebui sa ma potolesc deacum :hungry:

#7806 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 May 2013 - 02:20 PM

E chiar foarte buna supa asta de iaurt!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7807 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 08 May 2013 - 06:08 PM

Vezi postareazerda, la 08 May 2013 - 02:20 PM, a spus:

E chiar foarte buna supa asta de iaurt!


Si nu zici si la bobor? :hungry: Ca si eu as simti asa, o nevoie.Se face repede? Ca io timp...ioc!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7808 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 May 2013 - 06:34 PM

Se face repede, intre doua pauze de publicitate! Miniportii, da?? :hungry:
Calesti o lingura de orez in ulei, stingi cu apa clocotita. Bati un ou cu o lingurita de faina , pui iaurtul si bati in continuare pana se omogenizeaza, iei din apa fierbinte de pe orez pui cate putina, ma rog, pana ajunge la o temperatura moderata, amesteci cu restul. Mai fierbi 15 minute pana e gata orezul, amesteci din cand in cand sa nu se lipeasca. Cand e gata topesti putin unt si pui menta in el si boia, torni deasupra. N-ai boia, pui ardei iute si gata. Se mananca calduta cu mai multa sau mai putina lamaie dupa gust!
Sunt variante nenumarate cu supa de pui sau miel, cu chimen, cu lapte, eu am luat-o pe cea mai simpla, ca sunt la desalinizare!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7809 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 May 2013 - 08:50 PM

:hungry: la hectar!

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-405-13680389952161.jpg

#7810 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 08 May 2013 - 09:37 PM

Eu niste tagliolini cu spanac, cu ciuperci, putina sunca afumata, si o gramazoaie de verdeturi din gradina: usturoi verde, patrunjel, oregano.

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#7811 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 May 2013 - 05:12 PM

Varianta lenesa a placintei crete:
200 iaurt grecesc si faina.Cat cuprinde.N-am masurat. ^_^ Si praf de copt juma de lingurita.Nu necesita dospire normal.

Umplute cu feta:

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-9-13681122943233.jpg

cam asa arata interiorul:

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-9-13681123382982.jpg

#7812 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 May 2013 - 07:37 PM

Lili e o nebunie curata. Eu ador si iaurtul grecesc si feta ^_^ !

#7813 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 May 2013 - 08:01 PM

Ooo daa Eataly ce bine arata! ^_^

Eu a trebuit sa reciclez,branzeturi varii si mezelicuri,paine ce mi-au ramas dupa sarbatori,asa ca am inghesuit totul in cuptor! B)

Inainte

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-405-13681224405738.jpg

Si dupa

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-405-13681224480423.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-405-13681224552881.jpg

Tot mai am paine si oua asa ca le fac si friganele! B)

#7814 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 May 2013 - 08:02 PM

Eu ador placintele crete ale Liei.Dar cand n-ai timp,chef sa framanti, sa astepti dospitul...e bun aluatul asta din iaurt. ^_^

#7815 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 May 2013 - 08:03 PM

tocană de miel cu orchestră simfonică, topinambur, praz, leurdă, roşioare şi ... capete de scripcă ^_^

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1215-13681222036875.jpg

#7816 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 May 2013 - 08:09 PM

Eu tot la taitei am ramas ca Tilica de mine a uitat ca azi e inchis peste tot, asa ca azi aglio, olio, peperoncino si o schinare de buruieni, in special usturoi verde, de pe ogorul personal, cu paza privata, ovcorz!


Si taiteii colorati de la ardei ^_^

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#7817 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 May 2013 - 08:10 PM

Dexu', ce faina e poza! ^_^
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#7818 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 May 2013 - 05:02 PM

Eu am o oala cu ragù pe foc, iaca si poza inainte sa dea in fiert. Inca fierbe la foc mic.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13681981414638.jpg

#7819 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 May 2013 - 09:07 PM

Correction: "Ai o oala LC cu ragù pe foc." :D Tu pui si mazare la el? Scrie si tu reteta ta, te rog. Tenchiu!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#7820 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 May 2013 - 09:20 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 May 2013 - 09:07 PM, a spus:

Correction: "Ai o oala LC cu ragù pe foc." :D Tu pui si mazare la el? Scrie si tu reteta ta, te rog. Tenchiu!


Yessss!!
Lori, ragù-ul cu mazare este made in Sicily. Asa se face aici. E un ragù normal, cu adaos de mazare.

Ingrediente:
1 kg carne tocata mixta de porc si vita (sau doar de vita)
1 morcov mare
o tija de telina
o ceapa mare
patrunjel
250 de gr mazare (din aia congelata, dar mica, nu cu boabe gigant)
suc de rosii 2 litri plus o cutie de 400 de gr cu rosii bucatele. Sau si mai bine, cu suc de rosii din rosii proaspete.
sare, piper
vin alb
ulei extravirgin de masline

Am curatat morcovul, telina, ceapa, le-am taiat bucati mari cu cutitul si apoi la robot impreuna cu patrunjelul.Intr-o oala am pus 2-3 linguri de ulei ev, amestecul de legume taiate, la foc vioi.
Am adaugat carnea si am lasat la foc mic sa se perpeleasca bine pe toate partile.
Am adaugat apoi cam un pahar de vin alb si am lasat sa se evapore, dupa care am pus mazarea.Am amestecat bine si am mai lasat cateva minute pe foc, dupa care am adaugat sucul de rosii.
Am pus sare, piper, am amestecat si am lasat la foc mic de tot, circa 2 ore.

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi