Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#7821 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 May 2013 - 10:12 PM

inspirata de Dex ... o pizza, aproape bianca, servita cu prosciutto cotto

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-685-13682167658435.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-685-13682167643744.jpg

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7822 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 May 2013 - 10:13 PM

Ok, Any, mersi mult de reteta! A ta vad ca e mai economica din punct de vedere al timpului, decat aia pe care o faceam eu, ceea ce pica foarte bine!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#7823 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 May 2013 - 07:14 AM

Anutza, si eu fac la fel sosul bolo , dar sting cu vin rosu :violent1: , si nu pun mazare...cum e doar pentru fiimea si taicasau ( eu nu-s deloc fan...doar sosul de rosii proaspete si ocazional pesto...rigurosamente fatto in casa :violent1: ) am s-o intreb daca sa-i fac si asa :violent1:...eu il congelez in monoportii pentru ea :)

#7824 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 May 2013 - 09:25 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 May 2013 - 10:13 PM, a spus:

Ok, Any, mersi mult de reteta! A ta vad ca e mai economica din punct de vedere al timpului, decat aia pe care o faceam eu, ceea ce pica foarte bine!


Cu placere!

Vezi postareastella, la 11 May 2013 - 07:14 AM, a spus:

Anutza, si eu fac la fel sosul bolo , dar sting cu vin rosu :violent1: , si nu pun mazare...cum e doar pentru fiimea si taicasau ( eu nu-s deloc fan...doar sosul de rosii proaspete si ocazional pesto...rigurosamente fatto in casa :violent1: ) am s-o intreb daca sa-i fac si asa :violent1:...eu il congelez in monoportii pentru ea :)


Si eu fac cu sos proaspat, de fapt congelat, ala pe care-l fac vara. Dar cum congelatorul nostru, lada, e la tara, nu tot timpul imi aduc aminte sa ma duc sa-mi iau si sa pun la dezghetat, asa ca am mereu la sticla, de ala cumparat, pentru orice eventualitate.
Da, congelat Stellina si eu procedez la fel, in portii atat cat mancam o data.
Asta l-am facut aseara si e pentru maine. E in frigider la odihna, devine mai bun. Apoi ce ramane congelez.

#7825 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 May 2013 - 09:59 AM

Scuza-ma ca n-am fost pe faza aseara, sa te intreb din nou reteta aia a ta de paste de duminica in care puneai si ragu din asta! Ziceai ca e de la soacra ta... N-o gasesc de loc! :violent1:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7826 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 May 2013 - 10:35 AM

Vezi postareazerda, la 11 May 2013 - 09:59 AM, a spus:

Scuza-ma ca n-am fost pe faza aseara, sa te intreb din nou reteta aia a ta de paste de duminica in care puneai si ragu din asta! Ziceai ca e de la soacra ta... N-o gasesc de loc! :violent1:


Ioana ai link http://artaculinara....eta-duminicala/

#7827 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 11 May 2013 - 03:58 PM

Fete harnice sunteti voi :violent1:

aseara

varza dulce cu slanina afumata

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1316-13682806334476.jpg

Azi

ciorba de dragavei si macris

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1316-13682969743387.jpg

iar maine o rata la cuptor, cartofi fierti si sos de marar.

#7828 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 12 May 2013 - 03:47 PM

Eu am facut asa , de capul meu, azi, miel cu ciuperci si masline la cuptor, fiindca de Paste am facut miel la gratar. Nici n-am visat sa iasa asa de bun!


Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1400-13683663002985.jpg


Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1400-13683662702521.jpg

#7829 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 May 2013 - 04:56 PM

Bine arata Gelutza mieluselul tau!


Am venit cu ratusca fripta/coapta cu mere in ea si stropita bine cu rachie.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1316-1368370532397.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1316-13683705484418.jpg

#7830 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 12 May 2013 - 05:37 PM

vacă neagră angus care a şezut parţial pe grill, parţial, adică nu toată vaca ci numai o bucată, cea numită ribeye

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1215-13683722484.jpg

acompaniată de o grupare folklorică de capete de scripcă care in dialectul local se cheamă fiddleheads iar în traducere ferigi încârligate

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1215-13683722572112.jpg

#7831 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 12 May 2013 - 09:20 PM

Dex si Cerra,dac-ar fi vazut sotul pozele,mi-ar fi cerut sa-i fac din ce-ati pregatit voi(la partea de carne ma refer :) ).Asa, s-a multumit cu ce-am avut,adica o terina de pui.
Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1267-13683862534125.jpg

#7832 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 May 2013 - 10:14 PM

Vezi postareaEllani, la 12 May 2013 - 09:20 PM, a spus:

.Asa, s-a multumit cu ce-am avut,adica o terina de pui.



Arata super bine terina ta!@

Si eu am inghitit in sec la vaca si incarligatele lui Dex.

#7833 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 May 2013 - 10:43 PM

Io simplu, cartofi cu cirnat bucovinean
Imagine atasata: monthly_05_2013/post-4-13683913924275.jpg

#7834 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 May 2013 - 07:23 PM

Micul dejun la noi prietenele a fost la ora pranzului

Clatite cu drojdie impaturite cu feta, cascaval si ou, iar deasupra smantana si bucatele de sunca de casa.
Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1316-13684656649978.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1316-13684656753467.jpg




Cina
Rata fripta cu knedliki, varza rosie calita si sos de rosii cu usturoi.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1316-13684657099809.jpg

Rata de ieri, azi facut doar knedliki si calit varza rosie in untura de la friptura de rata.

#7835 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 13 May 2013 - 09:18 PM

Vezi postareaAdriana, la 12 May 2013 - 10:43 PM, a spus:

Io simplu, cartofi cu cirnat bucovinean

Desi nu ma dau in vant perioada asta dupa carnuri...cand e vorba de carnati din Bucovina mi se aprinde un beculet !
Cred ca a fost lung drumul dar s-a meritat efortul !
Si pentru ca veni vorba de Bucovina, azi am comis un bors rosu de sfecla cu cartofi si cu primele badadai ( ceapa verde, leustean, patrunjel) din gradina...asa cum mancam la bunica in copilarie. Plus un salatoi mare cu cartofi noi si marar...

#7836 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 May 2013 - 09:44 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 13 May 2013 - 09:18 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 12 May 2013 - 10:43 PM, a spus:

Io simplu, cartofi cu cirnat bucovinean

Desi nu ma dau in vant perioada asta dupa carnuri...cand e vorba de carnati din Bucovina mi se aprinde un beculet !
Cred ca a fost lung drumul dar s-a meritat efortul !
Si pentru ca veni vorba de Bucovina, azi am comis un bors rosu de sfecla cu cartofi si cu primele badadai ( ceapa verde, leustean, patrunjel) din gradina...asa cum mancam la bunica in copilarie. Plus un salatoi mare cu cartofi noi si marar...

Asa scrie pe ei, si spre deosebire de toti ceilalti pe care ii gasesc acum, si care atunci cind ii pun in tigaie lasa juma de litru de lichid, astia au numai carne macra in ei, foarte buni, sper sa-i mai comande magazinul de la care ii iau care se numeste si el Bucovina =))

#7837 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 May 2013 - 03:05 PM

Din ciclul nimik nu se arunca totul se transforma

Taitei mung cu piept de rata si varza rosie calita.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1316-13685366835507.jpg

#7838 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 May 2013 - 07:56 PM

Cina

Asa mai taraneasca da buna, buna.

cartofi copti , apoi indesati cu jumari din untura,cas de oi proaspat si zvantat bine si ce se mai vede colo prin farfurie.

Ia dezmatzul nostru de acu seara.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1316-13685542282626.jpg

#7839 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 May 2013 - 11:58 AM

Paste la cuptor!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2013/post-405-13686119929319.jpg


#7840 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 17 May 2013 - 07:03 PM

flank steak "au jus" cu ciuperci păstrăvul scaiului aka king oyster. toată tărăşenia a fost comisă in zepter.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1215-13688098865213.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi