Ce ati gatit astazi?
#9021
Postat 29 December 2014 - 05:48 PM
Supa cu galusti a la Zerda ma imbie la o portie, una fierbinte ca acu' am ajuns si eu acasa de printre nameti .
#9023
Postat 30 December 2014 - 09:14 PM
zerda, la 29 December 2014 - 04:36 PM, a spus:
supa cu galusti
La cate bunatati sunt pe forumul asta (si mai ales zilele astea) pe mine supa asta cu galusti m-a debusolat complet!!

M-am resemnat ca nu o sa-mi iasa niciodata si nu mai incerc de mult sa le fac...ma limitez sa inghit in sec!
#9024
Postat 30 December 2014 - 09:42 PM
#9026
Postat 31 December 2014 - 11:37 AM
Titirimundi, la 30 December 2014 - 09:14 PM, a spus:
M-am resemnat ca nu o sa-mi iasa niciodata si nu mai incerc de mult sa le fac...ma limitez sa inghit in sec!
Titi, nu te resemna, niciodata!Eu de cand am citit nu mai stiu unde, pun un pic de praf de copt.Si zau ca ies.
Dintr-un ou batut bine si gris cat sa iasca o papaleasca molcuta, imi ies vreo 8 galusti dolofane.
Acu doua zile am pus in galuste spek taiat marunt, marunt, ca la knodel si a iesit o bunatate.
#9027
Postat 31 December 2014 - 01:17 PM
Nu le fac des..desi imi plac la nebunie, deoarece este asa multe altele de bagat in supa...
Azi ceva, va rog sa nu ma bateti. O mancare de sarbatori defapt(la nemti aici) Würschtle cu salata de cartofi(macar salata este probata si super buna), ce nu pot face cind vreau eu, fiindca copiii se duc la "ceilalti parinti" prin 24.12...) Dar azi am spus Stop. Eu vreau! Si am facut.

Peter
PS. Si ei maninca si spun ca e bun.. Foamea...da!

#9028
Postat 31 December 2014 - 03:14 PM
#9029
Postat 31 December 2014 - 03:57 PM

#9030
Postat 31 December 2014 - 05:18 PM
ps, faina lumanarea aia


#9031
Postat 31 December 2014 - 06:06 PM
- salata "buf"

- tort aperitiv

- salata de vinete nepozata
- carnea si carnatii in cuptor ( nu-i mai "poznez" ca e noapte si iasa pozele "bleaxi" cum ar zice pisi a mea) vor fi serviti cu hrean cu smantana si cartofi pentru doritori
#9033
Postat 01 January 2015 - 08:13 AM
Adriana, la 31 December 2014 - 03:57 PM, a spus:

De cite ori nu o intreb pe Brigitte(..dar ce fac maine de mancare?), vezi cite nu ar fi sa facem, dar ideea trebuie sa ne-o dea cineva.

Sa va fie de bine.
Aseara, de revelion am fost invitati la un bucatar "adevarat". Stii ce am primit ca garnitura la Kalbshaxe?

stella, la 31 December 2014 - 05:18 PM, a spus:
ps, faina lumanarea aia


Stella, am citit si am vazut poza. S-a bucurat Brigitte ca ti-a placut.

Peter

#9034
Postat 01 January 2015 - 01:12 PM

Eu nu sunt asa, dar sa ma bata cucu' daca fac pasare in prima zi de anul nou.

Deci spareribs la toata lumea:


si o paine "panini" de toata bunatatea. Moale si pufoasa.

An nou fericit de la noi si aici...

Peter

#9035
Postat 01 January 2015 - 04:39 PM
si eu, tot de...porc

eu am tras cu niste branza de veci cu smantana si mamaliga, da' parca nu-mi mai trebe nik.
#9037
Postat 02 January 2015 - 08:18 AM

#9038
Postat 04 January 2015 - 12:24 PM

Peter

#9039
Postat 04 January 2015 - 01:27 PM
#9040
Postat 04 January 2015 - 01:38 PM
Eu am inca de vreo 2 ori de mincat un experiment facut din strat subtire de tot de varza rosie dedesubt si deasupra cu umplutura de sarmale cu un cartof in ea in mijloc. Am vazut la televizor o tipa din Buzau mi se pare care punea in umplutura de sarmale un cartof ras. Moatza confirmi ca se obisnuieste asa sau era doar o varianta a bunicii tipei respective? Si cum facu mama sarmale i-am zis sa puna cartof, cu chiu cu vai l-a pus dar a dat parte din umplutura deoparte si cica nu mai avea frunze sa faca sarmale cu cartof despre care ea n-a auzit deci nu se egzista

