Arata bine blubb-ul, cum se prepara?
Ce ati gatit astazi?
				
						#9081
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 January 2015 - 07:49 PM
Arata bine blubb-ul, cum se prepara?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
				
						#9082
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 January 2015 - 10:43 PM
Peter, la 11 January 2015 - 12:01 PM, a spus: 
Seide= matase.
Peter
Cred ca sunt ca cele pe care le-a facut Maya in mesajul ei de Craciun, am luat o faina pentru gnocchi si ma gindeam sa fac chestiile astea cu ea, e un amestec de faina si fulgi de cartofi mi se pare.
Uite, functioneaza perfect formele pentru omlete luate de la Lidl din silicon, le-am pus in tigaie, am pus amestecul, apasat bine cu lingura si lasat putin, ele prind forma si nu se imprastie prin tigaie, dupa aia se poate lua forma si intoarce, danke
						
						
				
						#9083
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 January 2015 - 11:39 PM
Pe langa, am avut un sos de iaurt cu usturoi si marar.
Adriana, arata foarte bine asa, prajiti in forme rotunde.

Oare ar merge rôsti facuti din cartof dulce?
				
						#9084
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 12 January 2015 - 08:51 AM
Oare pentru ca i-am pus in strecuratoare din metal mi s-au innegrit ai mei?
Peter se pot face si din cartofi fierti?
				
						#9085
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 12 January 2015 - 09:24 AM
Rösti se pot face si cu cartofi fierti in coaja cu o zi inainte. Acolo nu-ti mai trebuie nimic. Razuiti si fripti in unt.
Cred ca este mai practic din cartofi cruzi.
Peter
				
						#9086
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 12 January 2015 - 09:28 AM
Daniella, la 11 January 2015 - 07:49 PM, a spus: 
Un catel de usturoi taiat marunt se prajeste putin intr-o idee de ulei, se toarna Blubb-ul din cutie

Peter
				
						#9087
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 12 January 2015 - 10:52 AM
				
						#9088
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 12 January 2015 - 02:09 PM
Adriana, la 12 January 2015 - 08:51 AM, a spus: 
Am observat ca se oxideaza foarte repede cartofii, asa ca i-am pus imediat intr-un servet de panza in care i-am "stors" si i-am tinut pana i-am amestecat cu ou.
				
						#9090
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 12 January 2015 - 03:52 PM
Bine eu sunt mai cu capul si nici nu inteleg cum se pot manca in combinatie cu Apfelmus(un fel de piure de mere).
Da ca sa fiu totusi in topic, azi am facut la repezeala filet de miel pe pat de rucola si sos de rodie.
						
						
				
						#9091
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 12 January 2015 - 08:47 PM
Ioana, arata excelent filetul tau de miel...si mie imi place rodia in salata la nebunie.
				
						#9092
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 13 January 2015 - 10:26 AM
iulia nicoleta, la 12 January 2015 - 08:47 PM, a spus: 
Ioana, arata excelent filetul tau de miel...si mie imi place rodia in salata la nebunie.
si ieri am recidivat cu miel, e adevarat ca fara rodie ca o terminasem la pranz.
Dar mai aveam filet de miel si niste coaste,asa ca am tras un couscous pe langa.Am marinat inainte mielul intr-un amestec de piper verde , busuioc, menta(toate mojarite), ulei de masline si zeama de lamaie.
						
						
				
						#9093
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 13 January 2015 - 04:59 PM
				
						#9095
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 13 January 2015 - 09:34 PM
Data trecuta cand i-am facut din cartof crud razalit,mi s-au parut un pic,cam nefacuti tocineii asa ca i-am mai dat intr-o tava cu hartie de copt la cuptor.
De data asta am razalit cartoful pe razatoarea cu ochiuri mari si am stors in pumni,si l-am pus asa razuit in ceaunelul cu ulei incins la prajit,tot ii mai descurcam cu furculita.Cand am vazut ca unii deveneau deja aurii si crocanti,i-am scos cu strecuratoarea scurgand bine de tot uleiul de pe ei,apoi mutati de cateva ori pe servetele absorbante sa scot cat mai mult ulei din ei.Am amestecat cu un ou,branza telemea si branza iute de oi si am prajit turtite in tigaie (le-am mai si aplatizat cu lingura si rotunjit marginile atat cat am putut).Mie nu mi s-au parut mai uleioase decat cele facute doar in tigaie inca de la inceput,dar cu siguranta e de incercat varianta cu cartoful fiert in coaja .
Adriana,daca tu ai intrebat despre varianta cu cartoful fiert in coaja pt. ca ti s-au parut si tie ca au ramas mai cruduti cartofii,ma intreb oare nu mai mergeau tocineii gata facuti dati la microunde un timp dupaia ca sa se mai coaca ,cartoful??!!
Cum am zis eu data trecuta i-am mai dat la cuptor pe hartie de copt,de data asta au fost optimi
				
						#9096
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 13 January 2015 - 09:46 PM
				
						#9097
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 13 January 2015 - 09:52 PM
P.S Zoazo' iti propun o afacere,eu iti fac tie gogosi,tu imi faci mie tocinei
				
						#9098
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 14 January 2015 - 12:13 PM
				
						#9100
						
								
							  
								
						
					
				
				
						
						
							
 
						
						Postat 14 January 2015 - 07:26 PM
					
Geany, la 13 January 2015 - 09:52 PM, a spus: 
P.S Zoazo' iti propun o afacere,eu iti fac tie gogosi,tu imi faci mie tocinei
Eu i-am dat pe razatoarea mica, i-am stors bine-bine si i-am amestecat cu ou. branza sarata, piper si usturoi.
I-am pus subtirei si i-am apasat usor! Ulei am pus mai multut, dar nu exagerat, l-am incins bine si i-am cop la foc mic.I-am scos pe servetel.
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

 Ajutor
			
		









						
						
						
						