Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9121 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 January 2015 - 08:18 PM

Vezi postareaIoana, la 19 January 2015 - 12:23 PM, a spus:

Sambata ca de altfel de multe ori pana de idei.

Eu in schimb cu toate retetele pe care le vad aici si pe forumul italian nu apuc sa fac tot ce mi-ar place, ba imi fac listute, ba imi tiparesc retetele :thumleft:

Super supa ta, acu ii zice bio, pe vremuri era ceva normal :floare:

Vezi postareamihamarky, la 19 January 2015 - 07:53 PM, a spus:

pui pe pat de millefoglie de legume(cartofi, ceapa, usturoi, ciuperci) pe sub pielea puiului - unt cu ciuperci si toate la cuptor

imi place, de obicei fac pulpe doar cu cartofi dar asa e mai interesant

#9122 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 January 2015 - 08:59 PM

Vezi postareamihamarky, la 19 January 2015 - 07:53 PM, a spus:

Adevarata inspiratie!!
Aura cu cartofii de mai sus m-a inspirat: pui pe pat de millefoglie de legume(cartofi, ceapa, usturoi, ciuperci) pe sub pielea puiului - unt cu ciuperci si toate la cuptor in 3/4 de sticla de sampanie ramasa de la parintii mei de revelion. noroc miop nu alta!


scuzati blitz dar s-a declansat automat si alta poza n-avem
pupicei, miha :thumleft:


Lasa ca si puiul cu blitz arata destul de "lecker". Eu asi minca.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9123 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 January 2015 - 09:03 PM

Uite ce am primit eu deseara.

Paine prajita cu mozarella si pesto
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14216941422878.jpg

Sefa a primit si un snitel de curca. :thumleft:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9124 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 January 2015 - 10:23 PM

Prajita in ulei? Cum ai facut sa se lipeasca marginile si sa nu iasa umplutura cind ai prajit-o?

#9125 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 January 2015 - 08:13 AM

Vezi postareaAdriana, la 19 January 2015 - 10:23 PM, a spus:

Prajita in ulei? Cum ai facut sa se lipeasca marginile si sa nu iasa umplutura cind ai prajit-o?


Prajita in ulei de masline. Am facut si un singur snitel si asa a mai ramas din ou. Pesto si branza am pus-o in asa fel incit mi-a mai ramas
cam un cm din marginea painii. Acolo am pensulat putin din oul ramas si am apasat felia de deasupra bine pe cea din jos. S-a lipit perfect.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9126 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 20 January 2015 - 11:16 AM

asta ar fi de "ce-ati gatit aseara", dar nu am reusit sa descarc pozele

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-142-14217451335787.jpg
cosulete cu chiftele din creveti si spanac (nu vroiau nicicum sa sta cuminti ca niste chiftele normale, asa ca...le-am pus la respect :thumleft: )

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-142-1421745269174.jpg
salata de conopida (broccolo romano) cruda, condimentata cu ansoa si ardei iute
fiica dacilor

#9127 Userul este online   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,014
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 20 January 2015 - 02:41 PM

Peter, arata tare yummy-yummy :floare:

#9128 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 January 2015 - 09:16 AM

Aseara ficatel de vita pudrat cu faina ptr. sefa,

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14218244903323.jpg

mie imi trebuia mai altfel. Cu ceapa rosie si felii de mere. :floare:

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14218244983396.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9129 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 January 2015 - 10:55 AM

WE liber! :hungry:
Incerc sa fac asa:
Rösti din cartofi, morcovi si praz. Ceva carne alaturi.
O supa din gaina de Boldur(Mirela merci :floare: )cu galuste din oua de Boldur. :P
Pulpe de rata in sos de portocale cu Spätzle mai mult ptr. Kinder.
Piftie/racituri =))
Si dulce, un tort de lichior de oua cu frisca de cioco.

Daca mai fac si altele, doara va arat. :hungry:

Sper sa mai gatiti si voi si sa ne mai dati idei.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9130 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 22 January 2015 - 12:04 PM

Vezi postareaPeter, la 22 January 2015 - 10:55 AM, a spus:

WE liber! :floare:
Incerc sa fac asa:
Rösti din cartofi, morcovi si praz. Ceva carne alaturi.
O supa din gaina de Boldur(Mirela merci =)) )cu galuste din oua de Boldur. :P
Pulpe de rata in sos de portocale cu Spätzle mai mult ptr. Kinder.
Piftie/racituri :P
Si dulce, un tort de lichior de oua cu frisca de cioco.

Daca mai fac si altele, doara va arat. :hungry:

Sper sa mai gatiti si voi si sa ne mai dati idei.

Peter


Propun weekenduri libere pana la pensie pentru Peter! :hungry:

#9131 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 22 January 2015 - 06:38 PM

Vezi postareaEataly, la 22 January 2015 - 12:04 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 22 January 2015 - 10:55 AM, a spus:

WE liber! :D

Si dulce, un tort de lichior de oua cu frisca de cioco.

Daca mai fac si altele, doara va arat. :D

Sper sa mai gatiti si voi si sa ne mai dati idei.

Peter


Propun weekenduri libere pana la pensie pentru Peter! :D


+1, Eataly! Imagine postata
Peter, cum e frisca de ciocolata? Cum o faci tu? Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#9132 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 January 2015 - 09:12 AM

Zoazo, eu cred ca e un fel de ganache :D, dar vine el Pàtru si ma corijeaza.

#9133 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 January 2015 - 09:15 AM

Vezi postareaEataly, la 22 January 2015 - 12:04 PM, a spus:


Propun weekenduri libere pana la pensie pentru Peter! :D


Iti dai seama ca asi fi numai la drumetii si nu la gatit... :D
Da cine ca mine poa sa stea si sa nu gateasca sau sa faca un tort din cind in cind?

Vezi postareazoazorel, la 22 January 2015 - 06:38 PM, a spus:


Peter, cum e frisca de ciocolata? Cum o faci tu?


Exista doua variante. Topesti cioco in frisca lichida, pui in frigider peste noapte si a doua zi o bati tare.
Sau, cum fac eu acum, bat frisca cu gelatina fix (care nu o gasesc la mine in satuc)si pun cioco curgatoare-dar deja racita- in frisca.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9134 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 23 January 2015 - 07:45 PM

Vezi postareaPeter, la 23 January 2015 - 09:15 AM, a spus:

Da cine ca mine poa sa stea si sa nu gateasca sau sa faca un tort din cind in cind?


din cand in cand zici...
:thumleft:

#9135 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 23 January 2015 - 08:52 PM

[quote name='stella' date='23 January 2015 - 09:12 AM' timestamp='1421997132' post='225292']
Zoazo, eu cred ca e un fel de ganache :thumleft:, dar vine el Pàtru si ma corijeaza.
[/quote]

Exista doua variante. Topesti cioco in frisca lichida, pui in frigider peste noapte si a doua zi o bati tare.
Sau, cum fac eu acum, bat frisca cu [u]gelatina fix[/u] (care nu o gasesc la mine in satuc)si pun cioco curgatoare-dar deja racita- in frisca.

Peter
[/quote]

Stellin a avut dreptate! Si eu tot la ganache m-am gandit, dar am zis sa-ntreb, ca poate nu ma pricep eu!
Gelatina fix e gel-fix-ul de la noi? Ca daca da, iti trimit eu cata vrei, Peter!
pentru explicatii!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#9136 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 23 January 2015 - 08:53 PM

Vezi postareamoatza, la 23 January 2015 - 07:45 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 23 January 2015 - 09:15 AM, a spus:

Da cine ca mine poa sa stea si sa nu gateasca sau sa faca un tort din cind in cind?


din cand in cand zici...
:thumleft:


Pai...odata la doua zile nu e din cand in cand? Eu asa am gandit! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#9137 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 January 2015 - 09:23 PM

[quote name='zoazorel' date='23 January 2015 - 07:52 PM' timestamp='1422039134' post='225320']
[quote name='stella' date='23 January 2015 - 09:12 AM' timestamp='1421997132' post='225292']
Zoazo, eu cred ca e un fel de ganache :tongue3:, dar vine el Pàtru si ma corijeaza.
[/quote]

Exista doua variante. Topesti cioco in frisca lichida, pui in frigider peste noapte si a doua zi o bati tare.
Sau, cum fac eu acum, bat frisca cu [u]gelatina fix[/u] (care nu o gasesc la mine in satuc)si pun cioco curgatoare-dar deja racita- in frisca.

Peter
[/quote]

Stellin a avut dreptate! Si eu tot la ganache m-am gandit, dar am zis sa-ntreb, ca poate nu ma pricep eu!
Gelatina fix e gel-fix-ul de la noi? Ca daca da, iti trimit eu cata vrei, Peter!
pentru explicatii!
[/quote]

Cum ziceti voi e bine. :thumleft: Gelatina fix am gasit sa cumpar.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9138 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 24 January 2015 - 12:56 PM

Ciorbita de salata si carnati de casa.
N-am facut-o azi, e de ceva timp.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2015/post-1184-14220967105677.jpg


#9139 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 24 January 2015 - 02:36 PM

Chicken masala cu naan bread, noi iubim curry si condimentele indiene dar intr-o masura mai redusa in privinta iutimii.

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-729-14221029210525.jpg

#9140 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 24 January 2015 - 02:49 PM

Vezi postareaKiva, la 24 January 2015 - 02:36 PM, a spus:

Chicken masala cu naan bread, noi iubim curry si condimentele indiene dar intr-o masura mai redusa in privinta iutimii.

Atasament chicken masala with naan bread.jpg



Ce bine arata ! :drool:

Arata acest topic


  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
1 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

  1. clau_ash