[quote name='zoazorel' date='23 January 2015 - 07:52 PM' timestamp='1422039134' post='225320']
[quote name='stella' date='23 January 2015 - 09:12 AM' timestamp='1421997132' post='225292']
Zoazo, eu cred ca e un fel de ganache

, dar vine el Pàtru si ma corijeaza.
[/quote]
Exista doua variante. Topesti cioco in frisca lichida, pui in frigider peste noapte si a doua zi o bati tare.
Sau, cum fac eu acum, bat frisca cu [u]gelatina fix[/u] (care nu o gasesc la mine in satuc)si pun cioco curgatoare-dar deja racita- in frisca.
Peter
[/quote]
Stellin a avut dreptate! Si eu tot la ganache m-am gandit, dar am zis sa-ntreb, ca poate nu ma pricep eu!
Gelatina fix e gel-fix-ul de la noi? Ca daca da, iti trimit eu cata vrei, Peter!
pentru explicatii!
[/quote]
Cum ziceti voi e bine.
Gelatina fix am gasit sa cumpar.
Peter