Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9141 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 January 2015 - 03:01 PM

Vezi postareaKiva, la 24 January 2015 - 02:36 PM, a spus:

Chicken masala cu naan bread, noi iubim curry si condimentele indiene dar intr-o masura mai redusa in privinta iutimii.

Atasament chicken masala with naan bread.jpg


Eu mancam si cu chapati de trebuia... LECKER! :drool:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9142 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 24 January 2015 - 10:44 PM

noi am mancat azi souvlaky cu pite home-made si tzatziki cum numai eu stiu sa fac :drool:
fara poze, ca inca nu mi-am revenit

#9143 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 January 2015 - 12:09 AM

Eu am inceput prin a fierbe in oala cu 2 cosuri separate conopida romanesco, frunzele ei impreuna cu cele ale conopidei "normale" le-am fiert separat si miine voi face cu un aluat frantuzesc o tarta sarata. Conopida am fiert-o cu cartofi si usturoi si apoi am mixat-o obtinind un piure de conopida si cartofi.
Am fiert tot acolo si citiva gnocchi pe care i-am amestecat cu un sos de gorgonzola.
In apa in care au fiert primele am fiert apoi gnocchi din dovleac, dupa care am pus o varza, cartofi, verdeata de la borcan si speck si am facut o supa de varza.
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-4-14221346721123.jpg
Dupa care am facut iar pulpe de rata cu portocale, am facut o friptura de vita cu multa verdeata si alaturi de ea am pus si 3 ridichi intregi care s-au gatit si ele in sucul carnii, am prajit un muschiulet de porc pe care miine il imbrac in aluat de piine si fac un fel de imitatie de Wellington, dupa care am facut pulpele de pui cu bere pentru seara asta si gata :drool: miine reiau.
Pulpe de pui cu bere si piure de conopida si cartofi
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-4-1422134647051.jpg

#9144 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 January 2015 - 07:33 AM

Adriana :drool: Mi-ai adus aminte de mancarica de varza dulce. Demult nu am mai facut. Merge bine cu țîmpi de pui.

Ieri, cum am scris, Rösti cu snitel de vitel.
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14221638399905.jpg

si piftia care a fost impartita la tot boborul din casa.
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14221638808105.jpg

Dar ce ma bucur de pulpele de rata de azi. :huh:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9145 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 January 2015 - 11:09 AM

Am inceput operatiunea "ratusca". Deja de acum stiu ca iasa perfect. Ce combinatie faina cu portocalele.

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14221769411413.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9146 Useril este offline   mihamarky 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 25 January 2015 - 11:48 AM

howdy! falafel (reteta Falafel Sihab), sos de gogoshar, paine cu mac, me happy (cred ca de la mac):

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-124-14221784647.jpg

pupicei, miha :drool:

#9147 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 January 2015 - 12:42 PM

Vezi postareaPeter, la 25 January 2015 - 07:33 AM, a spus:

Adriana :drool: Mi-ai adus aminte de mancarica de varza dulce. Demult nu am mai facut. Merge bine cu țîmpi de pui.

pai sa-mi povestesti cind ai timp ca mie imi place mult varza

#9148 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 January 2015 - 02:40 PM

Ficatei de pui cu ceapa,mujdei,mamaliguta,branza de burduf de oi

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-405-14221896096547.jpg

#9149 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 January 2015 - 04:58 PM

Am prajit un piept de pui feliute in tigaie fara alte adaosuri si l-am pus la cutie la frigider (il pot folosi apoi taiat rece in salate sau incalzit ca felul II), in acea tigaie am dunstuit legume gasite prin frigider mai mult sau mai putin vestejite: morcov, 2 dovlecei, un fenel, jumatate de ardei, patrunjel, praj si citeva rosioare.
Apoi am facut tarta sarata cu frunzele de la conopida fierte ieri, 2 oua si mult parmigiano, cu aluat frantuzesc cumparat
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-4-14221978475581.jpg
Bilutele cu naut si speck
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-4-14221978822864.jpg
si risotto care e la locul lui :drool:

#9150 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 26 January 2015 - 08:33 AM

Ieri deci pulpele de rata in sos de portocale cu Spätzle. Un deliciu, ce sa spun? Reteta salvata ptr. viitor. :drool:
Portia copilului de dincolo(nu a mai vazut asa...) numai ptr. gustare:

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14222533288017.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9151 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 January 2015 - 02:46 PM

Mancarica de ardei copti(fasiute :crying: )alaturi de o pulpa de pui dezosata,salata(nepoznat')

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-405-14223627420675.jpg

#9152 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 27 January 2015 - 10:28 PM

Musaca :floare:

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-244-14223905074397.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#9153 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 January 2015 - 03:19 PM

Vezi postareaDestiny, la 27 January 2015 - 10:28 PM, a spus:

Musaca :)



Tre sa fac si eu de curind. :floare:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9154 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 January 2015 - 03:24 PM

Auzi asa...pe Bolognese ala Cluj o mai stiti? Sivia parca ii spunea?

Azi dupa retea ei: tocana de burta cu fasola uriasa.. :floare: Merci - inca odata - de idee. :)

Poza o pun dupa ce am terminat-o(nu poza...mancarea)
Ptr. toti iubitorii(stiti voi-> burta). "Lecker"

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9155 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 January 2015 - 06:41 PM

Ioi da, Silvia sau Bolo cum ii spuneam, ce retete faine de goanje facea.
Sa va fie de bine Pitt.

#9156 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 January 2015 - 07:40 PM

Da Stella, Bolo.

Reteta este perfecta. Zice doamna ca o sa inoate in ea. Cu gogosari murati. :floare:

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14224668367504.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9157 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 January 2015 - 10:15 PM

Muschiulet de porcusor in crusta de piinica :occasion14:
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-4-14224761306313.jpg

#9158 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,644
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 29 January 2015 - 10:48 AM

Vezi postareaPeter, la 25 January 2015 - 07:33 AM, a spus:

si piftia care a fost impartita la tot boborul din casa.

Peter, ce ai pus in piftii de sunt asa de roscovane? Boia?

#9159 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 January 2015 - 12:10 PM

Vezi postareabellamama, la 29 January 2015 - 10:48 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 25 January 2015 - 07:33 AM, a spus:

si piftia care a fost impartita la tot boborul din casa.

Peter, ce ai pus in piftii de sunt asa de roscovane? Boia?


Da, fiindca de mic copil tot am vazut ca pune -bunicul facea pe timpul ala- boia (bineinteles si usturoi sa te saturi de el). Cred si pe net se gasesc retete cu boia.
El, daca imi amintesc bine, punea cind deja a fost mai coagulata piftia. Eu(pro...) am pus mai repede) :occasion14: De aia culoarea, poate.

Peter

PS. Azi, finalmente...ardei umpluti. :) cu smantina si pita proaspata homemade.
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9160 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 January 2015 - 10:33 PM

In seara asta mincare de-aia de se face singura la cuptor cum zice Peter, experiment reusit, de refacut cu siguranta ca era foarte bun.
am spray-at pyrex-ul cu ulei, am pus 2 feneli mari taiati in 8, sare, pulpele de pui (4) si un picut de ulei, mi-era teama ca n-aveau timp suficient sa se coaca la cuptor asa ca le-am pus in microunde 10 minute, cu capac, apoi in cuptoras la 250°C cred ca vreo 40 de minute cel putin, ca ma tot uitam la ele si tot maream timpul, dar erau pulpe de taran nu de supermarket, spre sfirsit am luat capacul si le-am intors o data, asa s-au rumenit bine peste tot dar nu erau tari
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-4-14225636035589.jpg

Arata acest topic


  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi