Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#3361 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,623
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 August 2011 - 11:47 AM

Eu dupa o vacanta plina de carnuri, inghetata si alcool am ajuns la vatra si mi-am trantit niste pästäri cu mamaliguta si usturoi. Doamne ce bune is!

Geany :thumleft:
Imagine atasata: monthly_08_2011/post-12-13141792491714.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3362 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 August 2011 - 12:15 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 August 2011 - 11:47 AM, a spus:

Eu dupa o vacanta plina de carnuri, inghetata si alcool am ajuns la vatra si mi-am trantit niste pästäri cu mamaliguta si usturoi. Doamne ce bune is!


gand la gand cu bucurie! Si eu tot pastai am de gand sa fac azi. Si tot asa ca tine, cu usturoi si mamaliga :thumleft:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3363 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 August 2011 - 02:13 PM

Si eu am pastai de 2 saptamini incoace, cu usturoi dar fara mamaliga ca ma topesc singura la cit e de cald aici, darmite daca as minca si mamaliga.
Am gasit o ferma si ma duc in fiecare simbata sa cumpar si au niste pastai foarte frumoase, cre ca simbata asta imi pun si de-o ciorbica pentru mine acrita cu rosii, o faceam anul trecut in Thermomix, anul asta inca n-am facut-o ca daca nu mai sunt pastai in gradina cumparind mai multe imi vine sa le fac asa in tigaie.

#3364 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 24 August 2011 - 05:44 PM

sunt în trend, cotleţele de porc stropite cu vin alb şi aromate cu salvie, acompaniate de fasole cu usturoi şi suc de lămâie

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-1215-13142004791234.jpg

#3365 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 24 August 2011 - 06:52 PM

Eu azi am facut spare ribs la cuptor in bere. Bune de te lingi pe degete! :angryfire:
(Dexter, la capitolul porc, mentin trend-ul :D )

#3366 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 24 August 2011 - 06:58 PM

eu am făcut spare ribs în cuptor acum două zile, deci tot in trend :angryfire:

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-1215-13142050648559.jpg

#3367 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 24 August 2011 - 07:01 PM

Vezi postareaDexter, la 24 August 2011 - 06:58 PM, a spus:

eu am făcut spare ribs în cuptor acum două zile, deci tot in trend :D


Bune, bune! :angryfire: as mai repeta figura dar dupa vacanta :(

#3368 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,623
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 August 2011 - 07:55 PM

Eu am avut spare ribs in vacanta, grill, grill, grill. Deja cred ca pe guitz-guitz il agat in cui pentru ceva saptamani si ma dau pe vegetale.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3369 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 August 2011 - 09:15 PM

Wow , ce de bunatati aici. maya...am admirat maliga cu branza preferata. si la fel si pastaile loricai :floare: , plus restul de minunate bucate puse de domniile voastre.

#3370 Useril este offline   Olavlahola 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 30-January 11

Postat 27 August 2011 - 03:50 PM

Un soi de tarta... un melanj de branzeturi autohtone si de prin tarile calde, iuteli si alte nebunii!!!

Imagine postata
Poti sa cumperi mancare, dar nu si pofta! Arne Garborg

Ironia e grauntele de sare, datorita caruia mancarea capata gust! Thomas Mann

#3371 Useril este offline   Maneki Neko 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 August 2011 - 08:52 PM

Mancarea de naut postata aici de Ioana

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-65-1314471083213.jpg

#3372 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 August 2011 - 11:22 PM

Pentru iubitorii de ardei, ardei prajiti in ulei, pentru cine nu suporta s-ar putea folosi si ardei copti intregi dar pierde din gust, alternati cu un amestec de piine mixata in robot cu usturoi, patrunjel si capere, trebuia sa pun si masline dar am uitat. Sublimi
Imagine atasata: monthly_08_2011/post-4-13144801685566.jpg

#3373 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 28 August 2011 - 11:13 AM

Am avut probleme cu conexiunea de net cateva zile dar revin in forta, sau mai molcom :D

Azi am gatit vinetele mele cu sos de masline, un fel de melanzane alla tapenade. Mai am sa pun (g)usturoiul si busuiocul verde...
Gata nu mai am.
Dacii ne-au invatat sa dzicem: barza, viezure, brazda, manz si ... branza. Mare BRANZA !!! ❤❤❤ "Big Bada Boom!" cum spunea Lello in The fith element.
Popoarele mediteraneene ne-au invatat sa o marinam pe ultima.
Cas maturat de capra, frecat cu sare si lasat asa o noapte, marinat in untdelemn de masline, usturoi, busuioc, oregano, cimbru si feliute de chili.
Los mexicanos (chili bre!) sunt pe partea cu eticheta necuratata a borcanului caci s-au ferit de cei mai, si cei mai dintre traci :)
.
Imagine atasata: monthly_08_2011/post-168-13145225807129.jpg
.
Imagine atasata: monthly_08_2011/post-168-1314522626409.jpg
.

(ne-taiate =)))prin'prejur sunt borcanasele din transa #2 de chili sauce.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#3374 Useril este offline   Liliana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-April 10
  • LocationDej

Postat 28 August 2011 - 07:58 PM

ce de bunatati...azi am facut un pui la cuptor...
Imagine postata

#3375 Useril este offline   Liliana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-April 10
  • LocationDej

Postat 28 August 2011 - 08:00 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 28 August 2011 - 11:13 AM, a spus:

Am avut probleme cu conexiunea de net cateva zile dar revin in forta, sau mai molcom :D

Azi am gatit vinetele mele cu sos de masline, un fel de melanzane alla tapenade. Mai am sa pun (g)usturoiul si busuiocul verde...
Gata nu mai am.
Dacii ne-au invatat sa dzicem: barza, viezure, brazda, manz si ... branza. Mare BRANZA !!! ❤❤❤ "Big Bada Boom!" cum spunea Lello in The fith element.
Popoarele mediteraneene ne-au invatat sa o marinam pe ultima.
Cas maturat de capra, frecat cu sare si lasat asa o noapte, marinat in untdelemn de masline, usturoi, busuioc, oregano, cimbru si feliute de chili.
Los mexicanos (chili bre!) sunt pe partea cu eticheta necuratata a borcanului caci s-au ferit de cei mai, si cei mai dintre traci :)
.
Atasament Branza- Sos 02.jpg
.
Atasament Branza- Sos 01.jpg
.

(ne-taiate =)))prin'prejur sunt borcanasele din transa #2 de chili sauce.


Cum ai facut chili? imi dai reteta?

#3376 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 August 2011 - 10:03 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 28 August 2011 - 11:13 AM, a spus:

Azi am gatit vinetele mele cu sos de masline, un fel de melanzane alla tapenade. Mai am sa pun (g)usturoiul si busuiocul verde...

Adica amesteci vinetele coapte cu masline, usturoi si busuioc?

#3377 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 29 August 2011 - 10:48 AM

Vezi postareaAdriana, la 28 August 2011 - 10:03 PM, a spus:

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 28 August 2011 - 11:13 AM, a spus:

Azi am gatit vinetele mele cu sos de masline, un fel de melanzane alla tapenade. Mai am sa pun (g)usturoiul si busuiocul verde...

Adica amesteci vinetele coapte cu masline, usturoi si busuioc?

Ai intuit foarte bine.
E o reinterpretare (am inavatat sa zic asa din show-ul MasterChef :sad3: - a retetei vinetelor picante asiatice.
Pasta de masline am folosit. Si ieri am avut si rosii uscate.

Am pus linkul aici acum cateva zile:
http://artaculinara....-mediteraneene/
Sunt bune rau, altfel nu le-as fi repetat.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#3378 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 29 August 2011 - 11:00 AM

Vezi postareaLiliana, la 28 August 2011 - 08:00 PM, a spus:


Cum ai facut chili? imi dai reteta?

am facut-o deja fara sa sti :sad3:

Am postat-o aici pe reteta arzatoare de curand:

http://artaculinara....ot-chili-sauce/

Azi am dus un borcanel nou la servici si colegii au luat-o de dimineata fara sa mai astepte pauza de lucru.

Parerea mea e ca trebuie actionat acum, in urmatoarele saptamini, cata vreme ardeii iuti sunt inca suculenti. Spre sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie in piete sunt saci de ardei iuti la un pret si mai mic decat cel actual (sambata sun un Euro kg)insa aceia sunt mai uscati, dar sunt numai buni de intins spre sfoara si apoi uscati, se afuma scurt la flacara aragazului, cel care il folositi in mancare. Astfel castiga enorm in savoare.(eu am invatat de la mexicani)
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#3379 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 August 2011 - 11:40 AM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 29 August 2011 - 10:48 AM, a spus:

Ai intuit foarte bine.
E o reinterpretare (am inavatat sa zic asa din show-ul MasterChef :sad3: - a retetei vinetelor picante asiatice.
Pasta de masline am folosit. Si ieri am avut si rosii uscate.

Am pus linkul aici acum cateva zile:
http://artaculinara....-mediteraneene/
Sunt bune rau, altfel nu le-as fi repetat.

Eu ma gindeam ca amesteci vinetele coapte pe flacara ca la salata, alea asiatice sunt foarte bune ca le-am facut si eu o data dar au prea mult ulei pentru limita mea de suportabilitate.
Eu as incerca sa amestec miezul copt al vinetelor ca pentru salata cu pasta de masline, usturoi si busuioc.
De la o vreme vreau sa elimin maioneza din salata de vinete dar sa mentin sistemul de copt ca imi place :sad3:

#3380 Useril este offline   Liliana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-April 10
  • LocationDej

Postat 29 August 2011 - 04:59 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 29 August 2011 - 11:00 AM, a spus:

Vezi postareaLiliana, la 28 August 2011 - 08:00 PM, a spus:


Cum ai facut chili? imi dai reteta?

am facut-o deja fara sa sti :lol:

Am postat-o aici pe reteta arzatoare de curand:

http://artaculinara....ot-chili-sauce/

Azi am dus un borcanel nou la servici si colegii au luat-o de dimineata fara sa mai astepte pauza de lucru.

Parerea mea e ca trebuie actionat acum, in urmatoarele saptamini, cata vreme ardeii iuti sunt inca suculenti. Spre sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie in piete sunt saci de ardei iuti la un pret si mai mic decat cel actual (sambata sun un Euro kg)insa aceia sunt mai uscati, dar sunt numai buni de intins spre sfoara si apoi uscati, se afuma scurt la flacara aragazului, cel care il folositi in mancare. Astfel castiga enorm in savoare.(eu am invatat de la mexicani)


Multumesc ca m-ai luminat!!!!am notat reteta!!!

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi