Ce ati gatit astazi?
#3561
Postat 27 September 2011 - 11:48 AM
Eu am in plan pui cu sos si piure,muraturi,poate vin cu dovada mai pe seara...
#3562
Postat 27 September 2011 - 12:01 PM

#3563
Postat 27 September 2011 - 12:38 PM
Dexter, la 25 September 2011 - 05:42 PM, a spus:
Welldone, Dex!

Eu nu am gatit - inca - artişoace.
Azi am pus de-o supa din gâţi de curcan, m-am dus didi-mau la piata si daca am gasit fasole teci frageda, praz si cimbru verde, ceva mai rasarit ca cel de rasad, am pus si de-o mancare scazuta sa fie si maine ca-i miercuri si doamnele mele tin postul.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#3564
Postat 27 September 2011 - 12:54 PM

#3565
Postat 27 September 2011 - 10:37 PM

#3566
Postat 27 September 2011 - 10:40 PM
#3567
Postat 27 September 2011 - 10:46 PM

#3568
Postat 28 September 2011 - 10:26 AM

#3569
Postat 28 September 2011 - 11:16 AM
Eu , piept de pui cu sos de rosii si orez
#3572
Postat 28 September 2011 - 02:08 PM
Adriana, la 27 September 2011 - 10:37 PM, a spus:

ma arunc si eu pe ea ...e irezistibila!!! cum se face spezzatino, Adriana?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#3573
Postat 28 September 2011 - 06:31 PM


In orice caz spezzatino se face in general cu orice carne taiata bucatele adaugind un lichid care poate fi si sos de rosii, si bere.
#3574
Postat 28 September 2011 - 06:40 PM
#3576
Postat 28 September 2011 - 07:54 PM
snej, la 28 September 2011 - 07:41 PM, a spus:
Carnea era fiarta (facusem o ciorba de curcan inainte si am ramas cu multa carne in plus).
Pentru sos, reteta mea e una f simpa: smantana dulce, curgatoare (double cream) se pune intr-o tigaie la foc potrivit pana da in fiert, apoi se adauga branza rasa care se topeste (cedar am pus eu); se amesteca intr-una pana cand se omogenizeaza, eventual la foc mai mic sa nu se prinda. ceva sare si la sfarsit frunze de ceapa verde tocate dupa pofta inimii + carnea. se amesteca si se ia de pe foc. atat. se poate incalzi a doua zi fara probleme.
#3577
Postat 28 September 2011 - 08:51 PM

#3578
Postat 29 September 2011 - 05:15 AM
Foarte buna!!

Pupici!!
#3579
Postat 29 September 2011 - 12:48 PM

Cu gogosari si ardei copti ,castraveciori murati sau pepenas.

#3580
Postat 29 September 2011 - 01:04 PM



Si o pizza hawaiiana:
