Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#3561 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 September 2011 - 11:48 AM

Bine ai venit Anca !

Eu am in plan pui cu sos si piure,muraturi,poate vin cu dovada mai pe seara...

#3562 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 September 2011 - 12:01 PM

Bine ai venit Anca, tarta e excelenta pentru recuperat "resturile" din frigider :)

#3563 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 27 September 2011 - 12:38 PM

Vezi postareaDexter, la 25 September 2011 - 05:42 PM, a spus:

anghinări, destul de mici, dau au fost foarte fragede

Welldone, Dex! :)

Eu nu am gatit - inca - artişoace.

Azi am pus de-o supa din gâţi de curcan, m-am dus didi-mau la piata si daca am gasit fasole teci frageda, praz si cimbru verde, ceva mai rasarit ca cel de rasad, am pus si de-o mancare scazuta sa fie si maine ca-i miercuri si doamnele mele tin postul.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#3564 Useril este offline   MariaSan 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 27 September 2011 - 12:54 PM

Aseara am facut somon la cuptor, cartofi fierti in coaja dresi cu unt, conopida la aburi + mujdei. Si pentru azi am facut o ciorba de curcan cu dovlecei, pe care am terminat-o de dimineata. Au iesit f bune, de aia am venit aici sa ma laud :)

#3565 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 September 2011 - 10:37 PM

Spezzatino alla birra con polenta adica mincarica de carne de vitel si cirnat cu bere si mamaliga
Imagine atasata: monthly_09_2011/post-4-13171558413393.jpg

#3566 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 27 September 2011 - 10:40 PM

Adriana, arata DELICIOS!!!! Imi place ce frumos ti-a iesit mamaliga. Lecker!

#3567 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 September 2011 - 10:46 PM

Era bunuta desi o prefer pe cea mai "integrala" pe care o fac in oala de cupru, paiolo ii zice aici. Asta e varianta rapida si netraditionala facuta in Thermomix, ce a ramas am mincat cu "scamorza afumata" :blackeye:

#3568 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 September 2011 - 10:26 AM

O salata orientata'',contine: cartofi,ceapa violeta,maioneza facuta de io',si masline.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13171983787413.jpg

#3569 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 September 2011 - 11:16 AM

Geany ...ce-mi faci tu? Sper ca ai o portie in plus , ca tare mi-e pofta si am o lene sa mai fac altceva azi ...

Eu , piept de pui cu sos de rosii si orez

Imagine postata

#3570 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 September 2011 - 11:24 AM

Vezi postareaizuk, la 28 September 2011 - 11:16 AM, a spus:

Geany ...ce-mi faci tu? Sper ca ai o portie in plus , ca tare mi-e pofta si am o lene sa mai fac altceva azi ...


Iestem :) si daca-ti place trantim deasupra si o conserva de tono cu lamaie :D

#3571 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 September 2011 - 11:25 AM

Perfect :D

#3572 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 September 2011 - 02:08 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 September 2011 - 10:37 PM, a spus:

Spezzatino alla birra con polenta adica mincarica de carne de vitel si cirnat cu bere si mamaliga
Atasament spezzatinopolenta.jpg


ma arunc si eu pe ea ...e irezistibila!!! cum se face spezzatino, Adriana?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3573 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 September 2011 - 06:31 PM

Eu pe asta l-am facut asa: am pus bucatelele de carne si cirnat intr-un strop de ulei in Le Creuset, capac, foc mare, s-au dunstuit acolo in legea lor. Apoi vroiam sa le scot si sa pun un pic de ceapa dar apoi m-am razgindit, am turnat peste ele 2 cutii de bere si m-am ocupat de cei care montau divanul :hug: apoi m-am dus in curte si m-a luat soacra-mea la intrebari si cind am venit sus era pe cale de a se carboniza :rolleyes: am avut noroc ca am salvat-o, am scos tot si pus oala cu apa in chiuveta, din fericire Le Creuset-a se curata perfect. Cum consumasera tot lichidul am presarat un pic de faina, am amestecat bine si apoi ca sa o incalzesc am adaugat cite un pic de apa, mi-a placut cum a iesit pentru ca s-a legat sosul asta sa-i zicem.

In orice caz spezzatino se face in general cu orice carne taiata bucatele adaugind un lichid care poate fi si sos de rosii, si bere.

#3574 Useril este offline   MariaSan 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 28 September 2011 - 06:40 PM

Aseara am facut carne de curcan in sos de cedar cu ceapa verde. langa am avut salata de frunze cu ceapa verde si cartofi fierti in coaja.

#3575 Useril este offline   snej 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 28 September 2011 - 07:41 PM

Vezi postareaMariaSan, la 28 September 2011 - 06:40 PM, a spus:

Aseara am facut carne de curcan in sos de cedar cu ceapa verde. langa am avut salata de frunze cu ceapa verde si cartofi fierti in coaja.



Maria, imi spui te rog cum ai facut acel sos? Carnea ai prajit-o un pic sau era fiarta?
Merci :rolleyes:

#3576 Useril este offline   MariaSan 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 28 September 2011 - 07:54 PM

Vezi postareasnej, la 28 September 2011 - 07:41 PM, a spus:

Vezi postareaMariaSan, la 28 September 2011 - 06:40 PM, a spus:

Aseara am facut carne de curcan in sos de cedar cu ceapa verde. langa am avut salata de frunze cu ceapa verde si cartofi fierti in coaja.



Maria, imi spui te rog cum ai facut acel sos? Carnea ai prajit-o un pic sau era fiarta?
Merci :rolleyes:



Carnea era fiarta (facusem o ciorba de curcan inainte si am ramas cu multa carne in plus).
Pentru sos, reteta mea e una f simpa: smantana dulce, curgatoare (double cream) se pune intr-o tigaie la foc potrivit pana da in fiert, apoi se adauga branza rasa care se topeste (cedar am pus eu); se amesteca intr-una pana cand se omogenizeaza, eventual la foc mai mic sa nu se prinda. ceva sare si la sfarsit frunze de ceapa verde tocate dupa pofta inimii + carnea. se amesteca si se ia de pe foc. atat. se poate incalzi a doua zi fara probleme.

#3577 Useril este offline   snej 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 28 September 2011 - 08:51 PM

Merci frumos, zilele astea o sa imprumut reteta ca prea suna bine :rolleyes:

#3578 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 29 September 2011 - 05:15 AM

Eu am facut Supa de pasare cu fructe goji in stil chinezesc reteta a lui KikenHana
Foarte buna!!

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1297-13172660827005.jpg

Pupici!!

ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#3579 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 September 2011 - 12:48 PM

Musaca

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13172932585098.jpg

Cu gogosari si ardei copti ,castraveciori murati sau pepenas.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13172932502298.jpg

#3580 Useril este offline   Maneki Neko 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 September 2011 - 01:04 PM

Focaccia umpluta a Mayei, in interior am pus feta, busuioc, rosii, masline, iar desupra rosii uscate, masline. Extraordinar de buna. nu inteleg cum am putut trai pana acum fara sa o fac :D. Merci, Maya!

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-65-13172941464355.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-65-13172941702465.jpg

Si o pizza hawaiiana:

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-65-1317294182819.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi