[quote name='Gelutza' date='28 February 2012 - 07:24 PM' Initial, aveam in plan o rulada de sfecla rosie cu umplutura de branza pe care eu o fac![/quote]
Faci tu pls un amar de bine si-mi spui si reteta de rulada din sfecla?! Sfecla e favorita! Si am descoperit nu de mult ca o pot gati in mai multe feluri:P
[quote name='Gelutza' date='04 March 2012 - 07:28 PM' timestamp='1330882128' post='134277']
In timp ce era ciorba pe foc, am altoit si niste mere:)))))))))))))
Le-am umplut cu varza, bine ca am gata tocata, dar si asa a trebuit putin calita.
[/quote]
Doar 2 ore ti-au fost suficiente pentru asa o masa

..spune repede ce bei de ai asa avant

.
Arata intr-un mare fel toate!
Detaliaza putin reteta merelor cu varza. Suna tare bine si gustul cred ca e bestial.
[quote name='Dexter' date='04 March 2012 - 07:53 PM' timestamp='1330883608' post='134285']
sparanghel la cuptor cu fulgi de ardei iute şi ev
anghinare[/quote]
Din jumarile astea m-as infrupta si eu ...la greu

. tare bine arata toate.
Am rugamintea sa-mi spui cum ai facut garniturile astea 2: sparanghelul si anghinarea.
N-am mancat pana acum anghinare. Nici n-am idee cum se prepara si nici cum se pregateste....dar, cum am invatat n lucruri de la voi toti asa pot invata sa le prepar si aceste 2 legume.
Angel, arata asa bine clatitele tale..sau cum s-or numi.
Cand ai mai facut ceva cu porumb si fetele refuza da numai un tzzzrr si instat m-am teleportat

.