Eu azi am facut la om cavatelli de casa:
Ce ati gatit astazi?
#4901
Postat 09 March 2012 - 11:05 PM
Eu azi am facut la om cavatelli de casa:
#4902
Postat 10 March 2012 - 12:09 AM
'Pachetele surpriza' din carne de porc cu ananas,ciuperci si cascaval,iar celelalte din dreapta, umplute doar cu ciuperci si cascaval,dar mai deosebite de primele ,pentru ca au fost imprietenite cu scortisoara.Prima data am experimentat asa ceva si am ramas placut surprinsi.
#4903
Postat 10 March 2012 - 12:12 AM
Ellani, la 10 March 2012 - 12:09 AM, a spus:
'Pachetele surpriza' din carne de porc cu ananas,ciuperci si cascaval,iar celelalte din dreapta, umplute doar cu ciuperci si cascaval,dar mai deosebite de primele ,pentru ca au fost imprietenite cu scortisoara.Prima data am experimentat asa ceva si am ramas placut surprinsi.
Zi si mie cum e experimentu'. Adicatelea cumm se procedeaza. Ca noua ne place carnea cu dulce.
#4904
Postat 10 March 2012 - 01:26 AM
#4905
Postat 10 March 2012 - 08:17 PM

de post


si portia mea de pizza (eu azi mi`am luat dezlegare si la carne)


imi place cum a iesit si pe partea cealalta
#4906
Postat 10 March 2012 - 09:36 PM
F. fain arata si pe dos...
Voiam sa nu mai mananc in seara asta..mi s-a facut foame
#4907
Postat 10 March 2012 - 10:13 PM
Geany, la 10 March 2012 - 09:36 PM, a spus:
F. fain arata si pe dos...
Voiam sa nu mai mananc in seara asta..mi s-a facut foame
Multumesc!
Am copt pe hartie dar aluatul infainat pe dos.Imi place asa ai impresia ca este pe vatra.
Tot atata umplutura intra Geanny. Vezi dupa gratar ca sunt lungi cat tava dar inguste si imi place mai mult asa. Se feliaza frumos.
Numa ca intinzi dreptunghi aluatul, pui umplutura si capetii cu amandoua mainile deodata faci gurguiiul de opinca, apoi rulezi pic marginile laterale rulezi inspre mijloc si o lungesti din varfuri.Mie mi`a placut asa pide la turci. Umpli cu ce vrei tu doar esti specialista la pizze.
#4908
Postat 10 March 2012 - 11:06 PM
#4909
Postat 10 March 2012 - 11:22 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#4911
Postat 10 March 2012 - 11:41 PM
#4912
Postat 11 March 2012 - 01:54 PM
Acum am pus farfuria sotului. In a mea o sa`mi pun si smantana.
#4913
Postat 11 March 2012 - 03:25 PM
Salată orientală şi salată de vinete la aperitiv:
Imagini atasate
#4914
Postat 11 March 2012 - 03:27 PM
Imagini atasate
#4916
Postat 11 March 2012 - 03:29 PM
Imagini atasate
#4917
Postat 11 March 2012 - 03:30 PM
#4918
Postat 11 March 2012 - 03:48 PM
koral, la 11 March 2012 - 03:27 PM, a spus:
Supeer meniu!
Saptamana viitoare si eu o sa fac zupa de chimin. Mai am lipii crocantzoase si o sa fac supe de astea sa le folosesc. Vin mai tarziu si eu cu felul al doilea dar este inca in cuptor ptr ca am pregatit ptr cina si ptr maine.
#4919
Postat 11 March 2012 - 03:58 PM
#4920
Postat 11 March 2012 - 04:08 PM
koral, la 11 March 2012 - 03:58 PM, a spus:
hi,hi eu am pus vreo 4 legaturi de frunze. Sti ceva? asa as fi prajit ceva costitza si pe linga toate astea mai ceva cascaval deasupra dar...... nu vreau sa fiu eu ispita.

Ajutor










