Cum s-a comportat aluatul foietaj cu varza,nu s-a umezit dedesupt?! a crescut frumos ?!
Ce ati gatit astazi?
#5721
Postat 25 June 2012 - 08:50 PM
Cum s-a comportat aluatul foietaj cu varza,nu s-a umezit dedesupt?! a crescut frumos ?!
#5722
Postat 25 June 2012 - 09:27 PM
Geany, la 25 June 2012 - 08:50 PM, a spus:
Cum s-a comportat aluatul foietaj cu varza,nu s-a umezit dedesupt?! a crescut frumos ?!
Geany, sa comportat foarte bine aluatul ptr ca : am facut aceiasi placinta cu spanac, doar ca am inlocuit spanacul cu varza dulce calita inainte si am pus in ea ouale si tot ce am zis ca am pus la cea cu spanac. Peste foaia de aluat se pune primadata baconul si cascavalul care face asa un star protector:)si apoi compozitia cu varza sau spanac, iar peste compozitia de varza/spanac se pune iarasi bacon si cascaval si peste cele din urma se pune grilajul pe rand (eu asa pun si dupa fiecare rand pensulez cu ou batut si face asa priza buna si se lipesc fasiile de aluat una de alta).
Duminica trecuta a fost cu spanac si duminica asta cu varza dulce.
Numai zic ca am facut si pachetele din foi de placinta ,prajite in ulei si umplute cu cas putin sarat (nu am poze)
Alea pina sa gatat placinta ca era lumea infometata.
#5723
Postat 25 June 2012 - 09:33 PM
#5724
Postat 25 June 2012 - 09:45 PM
#5725
Postat 25 June 2012 - 09:49 PM
#5726
Postat 26 June 2012 - 12:46 PM

Pe seara poate fac o pizza
#5727
Postat 26 June 2012 - 02:33 PM

restul nu conteaza
doar cum mi-a aranjat Dan legumele pe care voiam eu sa le mananc
#5728
Postat 26 June 2012 - 11:57 PM
Putina loboda

un strop de leustean

si a iesit asta

Imi era tare dor de ciorbica asta,nu mai mancasem de vreo 2 ani.Am pus in ea pe langa cartofi noi si niste Rhabarba.
Am mai avut si niste rulouri din piept de curcan umplute cu gorgonzola si infasurate in sunca, servite alaturi de o salata din varza chinezeasca (gimbir,ardei iute, ceapa rosie, ridichi, susan)
#5729 Guest_Gelutza_*
Postat 27 June 2012 - 12:09 PM
#5730
Postat 27 June 2012 - 01:25 PM
O tocana?!
Am inabusit 2 cepe mari taiate mai grosolan,morcov si razuit si rondele,ardei gras rosu,usturoi,ardei iute ,o rosie mare,bulion,inca o ceapa rosie ca asa mi-a venit,cuburele de carne (porc pt. mancaruri ashea' scria pe etichet')boia duce,cilli ,enibahar,boabe de piper,crengut' de cimbru,vin (la greu) cam acruta asa ca am pus si un pic de zahar ,olea' de pudra de scortisoara...Atata cred!
#5731
Postat 27 June 2012 - 02:25 PM
#5732
Postat 27 June 2012 - 09:36 PM
Fiindca au inceput sa creasca dovleceii la gradina, zilele astea incercam sa ii mancam. Vazusem mai demult o reteta la Maya, si-am facut ceva asemanator: dovlecei pusi in straturi, sunca de curcan, unsi cu un sos facut din usturoi, busuioc, sare, ulei de masline si suc de rosii, mozzarella, dovlecei cubulete si tot asa pana am terminat ingredientele. Foarte buni.
#5733
Postat 27 June 2012 - 09:42 PM
Adevarate bombe calorice dar bun, bun
Imagini atasate
#5734
Postat 27 June 2012 - 09:58 PM
#5736
Postat 28 June 2012 - 07:56 AM
ela, la 27 June 2012 - 09:36 PM, a spus:
#5737
Postat 28 June 2012 - 12:15 PM
#5738
Postat 28 June 2012 - 01:03 PM
Geany, la 28 June 2012 - 12:15 PM, a spus:
Daci chiar imi era foame, deci sa inteleg ca asta-i farfuria mea, da!
Pastaile acelea prajite cu usturoi sunt favoritele "moldoveanului" meu.
#5739
Postat 28 June 2012 - 01:54 PM
O sa mai fac pastai(na ca era sa scriu ''potai''
#5740
Postat 28 June 2012 - 01:57 PM
boni, la 28 June 2012 - 07:56 AM, a spus:
ela, la 27 June 2012 - 09:36 PM, a spus:
Si eu tot fara sunca de nimic si felii de rosii. Noi mancam cu paine si iaurt.

Ajutor












