Ce ati gatit astazi?
#441
Postat 17 January 2010 - 03:26 PM
#442
Postat 17 January 2010 - 08:24 PM
placintele ANNEI FOSTER ,care au mai ramas de pozat 2 din 8 :?
pulpe de pui cu sote de morcovi si sfecla rosie ,cu muuult cimbru si usturoi, ca tot am poftit la farfuria ADRIANEI
ADRIANA ai tai au fost mai frumosi,recunosc,au avut culoarea aia superba ,dar eu iam vrut impreuna cu sfecla
piept de pui cu gorgonzola si piure
ciorba de conopida cu piept de pui
sarmale cu varza acra
Imagini atasate
#443
Postat 18 January 2010 - 12:38 AM

si piept de rata pe pat de piure de broccolo romanesco cu portocale
#444
Postat 18 January 2010 - 10:45 AM
#445
Postat 18 January 2010 - 10:46 AM

#447
Postat 18 January 2010 - 11:33 AM
Geany a spus:
cumparata de la macelar, din ce-mi dau eu seama pune doar prosciutto crudo in ea
#448
Postat 18 January 2010 - 12:44 PM
#449
Postat 18 January 2010 - 01:53 PM
stiu ca suna aiurea ,... facusem o indigestie nasoala, si am asociat-o cu rata pe care o mancasem la rude.rata pe varza era favorita mea....
cu pozele tale Adriana, mai ca m-ar tenta sa-ncerc din nou, dar doar cu pieptu` , deocamdata...
am facut si eu ,piept de pui imbracat in bacon, rulat cu cascaval ,fasole verde si ardei,si legume aburite sos de creme fraiche si piper schezuan,o nebunie de piper cu aroma de lamaie...bun si usor de digerat

#451
Postat 18 January 2010 - 04:20 PM
I-am pregatit o intoarcere triumfala si un cortegiu de rude care sa-i ureze bun venit.
Iahnie din sase tipuri diferite de boabe. Cinci varietati de fasole (mi se par de fapt trei: violet, alba si maro cu cate doi hibrizi) + bob uscat ( Vicia faba).
Nu am avut nici Chianti-ul, nici ficatul de care face vorbire un anume doctor cu veleitati culinare :twisted: asa ca am folosit carnat de porc afumat de casa.

.

.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#452
Postat 18 January 2010 - 06:06 PM
#453
Postat 18 January 2010 - 06:23 PM
Geany a spus:
Aia e cu totul o alta mincare de ...iepure.
#454
Postat 18 January 2010 - 06:39 PM
Adriana a spus:
Geany a spus:
Aia e cu totul o alta mincare de ...iepure.
Asa este dar ma interesa cum coci tu rulada o data facuta
#455
Postat 18 January 2010 - 06:56 PM
Geany a spus:
ea are pusa pe ea de catre macelar si o ramurica de rozmarin deci eu pun un pic de ulei intr-o tigaie, pun rulada, apoi capacul si coc vreo citeva minute la foc mare, sar stropi pe-acolo, face poc dar nu e o problema pentru ca are capacul, dupa faza asta o intorc (sting focul si las vreo 5 minute sa se calmeze uleiul incins) si repet procedura, dupa care adaug un pic de vin alb sec, sau doar apa simpla si mai las pina se coace, timpul depinde de marimea ruladei. Imi place sa o coc si sa o las sa se raceasca, apoi de racita o tai felii si o incalzesc in sosuletul care l-a format.
#456
Postat 18 January 2010 - 07:15 PM
#457
Postat 18 January 2010 - 11:41 PM
http://artaculinara....ile.php?id=7162
cu brinzeturi, fontal, auricchio piccante si gorgonzola piccante
#458
Postat 19 January 2010 - 02:12 PM
Imagini atasate
#459
Postat 19 January 2010 - 02:15 PM
#460
Postat 19 January 2010 - 02:17 PM
taylor a spus:
Ce faina e, ai pus maslinele si ceapa cind ai copt-o si apoi cind ai rulat-o ai pus brinza inauntru?

Ajutor















