Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#6161 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 September 2012 - 12:49 PM

Ciorbita de legume!

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-405-13477924930909.jpg

Si ardei umpluti, poza derect' de la locul faptei,din ceaun :pupic:

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-405-13477925252574.jpg

#6162 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 16 September 2012 - 02:04 PM

Tre' sa-mi fac ardei umpluti ca de prea mult timp poftesc :pupic: chit ca-mi pun fierea in pioneze

Astazi piure de cartofi cu chiftelute si sos de rosii

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-780-13477970493014.jpg

#6163 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 16 September 2012 - 04:06 PM

Vezi postareaizuk, la 16 September 2012 - 10:59 AM, a spus:

Conopida fiarta in apa cu sare , strecurata , pasata . Usturoiul tocat marunt sau pisat , dupa gust ,se adauga la conopida pasata , se pune putina zeama de lamaie ( optional) , se adauga maioneza , sare si piper daca mai e necesar si se omogenizeaza.
Mie imi place taare mult.

Suna si arata bine, de incercat cat mai repede.
Mie mi-a cules sotul ieri o groaza de pastai fragede si le-am atacat frontal. Le-am facut cu pui din vara asta.Am servit cu salata de varza si morcov, dreasa cu balsamic si ulei EV.
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1400-13478043018825.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1400-13478043396497.jpg

#6164 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 16 September 2012 - 04:13 PM

Ha, ha, Geany, Izuk, ce harnice sunteti, sa va fie de bine!Cat am cautat eu pozele, voi, pac la razboiu cu postatul! Brava!
La mine e frigutz si am dus dorul unei ciorbite. Am avut ieri, dar nu am mancat, au nimicit-o culegatorii de vie cand s-au intors acasa si un pilaf bun am mai avut, din pasare de curte, dar nu am avut timp sa postez ieri ca am gatit pentru multa lume.
Un piure n-am mai facut si eu cam demult, uite, daca intru pe topicul asta, mai stiu si eu ce sa pun in oala! :pupic:

#6165 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 September 2012 - 05:01 PM

Buna fetelor,

Vad ca azi este ziua pastailor:)

Eu ciorba de pastai versi (nepozata poate mai tarziu)

Si pastai prajite cu mujdei scurt pus cand au fost gata si o fripturica de porc (nu am mai avut timp si de mamaliga asa ca am papat cu painica)

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1316-13478077061944.jpg

#6166 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 September 2012 - 05:49 PM

Pastai verzi facut si eu , dar fara poza , cu mult usturoi.
in rest friptana de vaca la gratar. am balit excesiv la vazul salatei de varza si la copanul de pui , fugarit prin ograda Gelei.

#6167 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 16 September 2012 - 06:10 PM

am măritat shakshuka cu ratatuiu' şi a ieşit un ... shakşui :occasion14:

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1215-13478115363194.jpg

#6168 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 September 2012 - 09:50 PM

Tot fara poze, sa ma credeti pe cuvant de pioneeeer ....foarte nedietetic da bun....cartofi prajici, ou ochi si ardei copti ( din borcan de la lidl :occasion14: )

#6169 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 17 September 2012 - 08:42 AM

Vezi postareaizuk, la 16 September 2012 - 10:59 AM, a spus:

Conopida fiarta in apa cu sare , strecurata , pasata . Usturoiul tocat marunt sau pisat , dupa gust ,se adauga la conopida pasata , se pune putina zeama de lamaie ( optional) , se adauga maioneza , sare si piper daca mai e necesar si se omogenizeaza.
Mie imi place taare mult.


multumesc!

#6170 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 17 September 2012 - 01:36 PM

Eu am facut tocanita de cartofi (Geany :) )
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6171 Useril este offline   Miti 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 10-March 10

Postat 17 September 2012 - 06:48 PM

Vin si eu cu o tocanita servita alaturi de un piure de cartofi, care a fost servita duminica!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_09_2012/post-614-13479004951851.jpg


#6172 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 17 September 2012 - 08:04 PM

Astazi,fara poze,cartofi zdruntzuitzi,alaturi de cotlet afumat de porc si fasole ca a lui Bud Spencer Imagine postata (numai asa o manca copiii )
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#6173 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 September 2012 - 08:17 PM

Cum e fasolea lui Bud Spencer?
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6174 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 17 September 2012 - 08:38 PM

Vezi postareazerda, la 17 September 2012 - 08:17 PM, a spus:

Cum e fasolea lui Bud Spencer?


Imagine postata ,na,fasole scazuta,iau din aia de la conserva cu boabe mari,fara prajeala de ceapa,numai cu putin sos de rosii...dar lui Patrick ii place de Bud Spencer si asa l-am pacalit sa manance fasole,si spanac mananca sa fie puternic ca si Popeye...nu stiu cat mai tin pacalelile astea Imagine postata

Ah si mi-am mai adus aminte de o "pacaleala" de asta:verdeata din mancare e impotriva capuselor(aici sunt foarte multe) Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#6175 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 September 2012 - 09:31 PM

Si mie imi place Bud Spencer, de aia ma miram ca n-am retinut ceva legat de fasole!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6176 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 September 2012 - 09:17 AM

Pate de pui aromat (ceapa aurita,piper, chilli, putina boia dulce,sare, usturoi granulat,unt).

imediat preparat caldut

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1316-13479523288405.jpg

Acuma dimineata rece

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1316-13479523521867.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1316-1347952364927.jpg

servit cu putin gulas deasupra

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1316-1347952385707.jpg

S ptr ca aveam 1 ciolan mititel si 2 adidasi am pus la kucta si am facut si oleaca de racitura. Sectiunea cand mancam din ea azi ca aseara cand a fost buna de mancat era prea tarziu.

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1316-13479549111149.jpg

Sotul meu a papat asa calda cu usturoi pisat in ea si cu ardei iute si restul ce a ramas am pus la prins.

#6177 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 18 September 2012 - 03:00 PM

Cerra, la racituri ma tot gandesc si eu de ceva timp, dar sa-mi taie omu' cocosul! :P
Vad ca e tocanita in trend, ce bine ca sunt pe val, :lol: a mea e de cartofi si alte barabule pe langa, fara pic de carne...nu stiu ce se intampla cu mine ca am devenit alergica la carnea de orice fel. Tocanita am servit-o cu salata de cruditati, d'asta de la topicul asta, ca tot am umblat cu ea si am pus-o la borcane astazi!
http://artaculinara....i-pentru-iarna/

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1400-13479731486376.jpg

#6178 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 September 2012 - 03:31 PM

Vezi postareaGelutza, la 18 September 2012 - 03:00 PM, a spus:

Cerra, la racituri ma tot gandesc si eu de ceva timp, dar sa-mi taie omu' cocosul! :P

Si eu vreu de cucos dar mai tre sa astept cucosu:)

Vad ca e tocanita in trend, ce bine ca sunt pe val, :lol: a mea e de cartofi si alte barabule pe langa, fara pic de carne..

Arata super toate tocanitele voastre de aici o sa fac si eu intr`o zi

nu stiu ce se intampla cu mine ca am devenit alergica la carnea de orice fel.

Se poate sa nu iti pice bine carnea de la ceva medicamente care le ai in schema (citeste prospectul de la ele)








#6179 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 September 2012 - 05:14 PM

Cel mai bine de intrat aici e dupa ce ai mancat,asa nu risti sa dai in benga :lol: la cate bunatati se afiseaza.
eu ceva rapid, o amestecatura romano-frantuzeasca-chineza :P
Omleta cu ciuperci Enoki alaturi de varza Pak Choi crocanta
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-479-13479812315353.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6180 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 19 September 2012 - 01:06 AM

In seara asta a fiert o supa de gaina cica "de camp". Avea grasime galbena. Am facut galustele cu cascaval dupa reteta Carmellei:

"Reteta de galuste de cascaval, asa cum am facut-o ultima data si mi-au iesit geniale e asta:

4 linguri de cascaval ras pe razatoarea mica
2 oua intregi
1 lingurita unt moale
Sare
Faina

Se amesteca cascavalul cu ouale si untul, se pune sare, se adauga ~ 3 linguri de faina, se amesteca f. bine si se lasa citeva minute. Se ia compozitie cu lingurita si se pune in supa.
Fierb foarte repede."


Supa ca supa, asta stim ca-i buna, insa galustele au fost surpriza placuta a serii! :wacko:

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-97-13480095369783.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

19 useri citesc topicul
0 membri, 19 vizitatori, 0 utilizatori anonimi