Carmella, la 23 March 2013 - 11:06 PM, a spus:
Ce ati gatit astazi?
#7501
Postat 23 March 2013 - 11:20 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#7502
Postat 24 March 2013 - 01:56 AM
rulouri de foietaj cu sunca si cascaval, dupa reteta lui Alexandru
tarta (fara blat) de broccoli si zucchini
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#7503
Postat 24 March 2013 - 03:22 PM
Asadar, azi:
- salata de morcov, telina, mar, maioneza si carne de pui ( o pulpa fiarta, din supa);
- oua umplute cu sunca, sos de maioneza, smantana, castraveti murati si patrunjel verde- cateva oua fierte neumplute pentru copii, lor nu le plac umplute;
- rulouri de sunca si branza topita, preferatele copiilor- varianta lenesa a rulourilor cu paine intinsa cu sucitoarea si trecute apoi prin seminte de susan, azi n-am avut timp;
- supa de pui cu galuste;
- cartofi pai cu gratar de porc si salata- nepozate, ca mi s-au descarcat bateriile exact atunci.
Imagini atasate
#7504
Postat 24 March 2013 - 03:35 PM
Frumos Cori, frumos totul, pe gustul meu.
#7505
Postat 24 March 2013 - 04:48 PM
#7506 Guest_Gelutza_*
Postat 24 March 2013 - 04:53 PM

Si ciupercutele cu usturoi& ceapa verde si mult cascaval.

#7507
Postat 24 March 2013 - 05:45 PM
Pregatit totul ptr dus la masa

barcute din vinete umplute

sectiunea la barcuta

si inca una

Legume la tigaie cu urechi de lemn si mijlocul de la vinete si dovlecel,apio,praz, morcov fasii pus la sfarsit si amestecat 2-3 ori si oprit focul salata verde, marar verde, usturoi verde.

peste la cuptor (un crap mareee si un pastrav de vreo 350-400 gr )

mujdei de usturoi
farfuria mea
#7508
Postat 24 March 2013 - 08:43 PM
any_annette, la 24 March 2013 - 03:35 PM, a spus:
Frumos Cori, frumos totul, pe gustul meu.
Multumesc, Any... data viitoare viseaza si tu o mina de diamante
#7509
Postat 24 March 2013 - 08:45 PM
zerda, la 24 March 2013 - 04:48 PM, a spus:
Deci nu-mi mai pot schimba nick-name-ul, ca de-acum ma recunosti oriunde
Multumesc, Zerda, au iesit cam decolorate, ca numai maine primesc oua de taran . S-au mancat si asa.
#7510
Postat 25 March 2013 - 01:42 PM
#7511
Postat 25 March 2013 - 10:38 PM
cerra, la 24 March 2013 - 05:45 PM, a spus:
Pregatit totul ptr dus la masa
barcute din vinete umplute
sectiunea la barcuta
si inca una
Legume la tigaie cu urechi de lemn si mijlocul de la vinete si dovlecel,apio,praz, morcov fasii pus la sfarsit si amestecat 2-3 ori si oprit focul salata verde, marar verde, usturoi verde.
peste la cuptor (un crap mareee si un pastrav de vreo 350-400 gr )
mujdei de usturoi
farfuria mea
Cerraaaa...mai un pic si ma dadeam pe spate de pofta.Noroc ca stau jos.
Mi-e groaznic de pofta de tot ce ai acolo, in special de peste.
#7512
Postat 26 March 2013 - 04:31 PM
#7514
Postat 26 March 2013 - 11:38 PM
Geany, la 22 March 2013 - 06:41 PM, a spus:
Foxyy, la 22 March 2013 - 03:44 PM, a spus:
Dap',mai e Fox! shapai' pt. mneatali',numa sa spui si se rezolva
Cel mare nu a avut timp sa fie gata puiul ca a trebuit sa fuga, asa ca a servit o ciorbita,cu ocazia asta si eu,in schimb ceilalti 2 huni au prestat pui cu mamaliga si branza de oi,cum a ramas pui si pe seara o sa le fac si niste cartofi si salata,de asta data.
Bucatile de pui le-am uns cu o alifie din: iaurt,1 lingurita de miere,putin sos de soia,condiment de pui,piper ,cilli..le-am dat un masaj si le-am lasat vreo 20-30 de min sa se odihneasca,apoi le-am dat la cuptor intr-un vas rezistent la foc (mai tii minte puiul spanzurat ?!
Asa-i ca acu' e mai usor, nu mai tre' sa faci scamatorii cu puiu' suspendat....
#7515
Postat 26 March 2013 - 11:39 PM
#7516
Postat 26 March 2013 - 11:40 PM
#7517
Postat 26 March 2013 - 11:43 PM
#7518
Postat 27 March 2013 - 12:22 AM
Foxyy, la 26 March 2013 - 11:40 PM, a spus:
Cum facusi piureul? E musai sa pun in el si faina de naut?
Da, ptr ca lintea chiar daca o fierbi scazut, tot nu are chiar consistenta piureului(lintea rosie) si atunci pui si putina faina de naut desfacuta in putina apa sa ingrosi.
Simplu se face piureul cam tot atata timp pierzi cat ai face din cartof.
Pui lintea spalata(cantitatea depinde de cat piure vrei sa faci) intr`o cratita antiaderenta si torni apa fierbinte peste ea sa fie cam de 2 deste peste linte si pui capac si amesteci din cand in cand in ea. Completezi cu apa dar cate putin si apa fierbinte pina este moale apoi pui faina de naut, lasi sa fiarba sa se ingroase, sarezi,pui untul amesteci bine si maninci.
Dc va feriti de faina de naut? este foarte buna. Daca faci piureul asta o sa il mai faci.
#7519
Postat 27 March 2013 - 10:26 AM
cerra, la 27 March 2013 - 12:22 AM, a spus:
Foxyy, la 26 March 2013 - 11:40 PM, a spus:
Cum facusi piureul? E musai sa pun in el si faina de naut?
Da, ptr ca lintea chiar daca o fierbi scazut, tot nu are chiar consistenta piureului(lintea rosie) si atunci pui si putina faina de naut desfacuta in putina apa sa ingrosi.
Simplu se face piureul cam tot atata timp pierzi cat ai face din cartof.
Pui lintea spalata(cantitatea depinde de cat piure vrei sa faci) intr`o cratita antiaderenta si torni apa fierbinte peste ea sa fie cam de 2 deste peste linte si pui capac si amesteci din cand in cand in ea. Completezi cu apa dar cate putin si apa fierbinte pina este moale apoi pui faina de naut, lasi sa fiarba sa se ingroase, sarezi,pui untul amesteci bine si maninci.
Dc va feriti de faina de naut? este foarte buna. Daca faci piureul asta o sa il mai faci.
N-am zis ca ma feresc. Pur si simplu nu am cumparat naut niciodata, sub nici o forma.
Multumesc pentru informatii!
#7520
Postat 27 March 2013 - 12:40 PM
Foxyy, la 27 March 2013 - 10:26 AM, a spus:
N-am zis ca ma feresc. Pur si simplu nu am cumparat naut niciodata, sub nici o forma.
Multumesc pentru informatii!
Sa cumperi faina de naut, ptr ca acasa nu iese asa de fin sa rasnesti tu nautul(si nu cred ca se merita cad se gaseste de`a gata).
Asa am crezut ca te feresti de faina de naut. No, mai pricepe omu si gresit uneori.

Ajutor










