Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9401 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 May 2015 - 10:48 AM

Vezi postareabristena, la 21 May 2015 - 10:45 AM, a spus:

Vezi postareamihamarky, la 21 May 2015 - 10:04 AM, a spus:

Buna! La multi ani frumosi sarbatoritilor de azi! am mai facut de mancare, of corz, dar eu din pricina de doua liniute n-am putut manca decat zacusca.
azi chiftelute cu sos dulce acrisor :

va pup si va imbratisez cu drag, miha :occasion14:


felicitari (sau am inteles gresit?)
chiftelutele arata tare bine



M-am intrebat si eu ce-s doua liniute, dar cred ca Bris are simt de observatie mai bun decat am eu!

:rolleyes:
Miha B)

#9402 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 May 2015 - 11:43 AM

Si eu m-am gandit tot la asta! Felicitari!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9403 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 May 2015 - 11:52 AM

Vezi postareamihamarky, la 21 May 2015 - 10:04 AM, a spus:

Buna! La multi ani frumosi sarbatoritilor de azi! am mai facut de mancare, of corz, dar eu din pricina de doua liniute n-am putut manca decat zacusca.




Felicitari :occasion14: !!!!!!!

#9404 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 May 2015 - 10:05 PM

Încep liniuțele pe forum? :occasion14:
Felicitări, gravidutelor! La toamna numaram bobocii :rolleyes:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#9405 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 22 May 2015 - 02:51 PM

Miha, felicitari si sarcina usoara! :)

Zilele trecute rasfoind poze pe Pinterest am gasit o chestie care arata si suna interesant. Nu am mancat pana acum si nu stiu daca la gust se apropie cu originalul dar noua ne-a placut: Lahmacun - pizza turceasca.

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-729-14322989198961.jpg

Crusta intinsa la 2 mm grosime peste care se intinte o lingura dintr-un amestec de carne tocata si legume. Se coace de preferat pe piatra. Se poate servi simpla, rulata sau cu un adaos de salata si rulata. Eu am imbogatit-o cu cateva frunze de salata, ceapa verde si castravete.

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-729-14322989427525.jpg

PS: photoshop-ate cu un pic de rosu pozele ar arata mai bine :)

#9406 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 May 2015 - 04:23 PM

Mie-mi fac cu ochii si asa!! Nici eu n-am mancat, dar am vazut in poze si as vrea!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9407 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 23 May 2015 - 07:29 PM

Se poate stoarce lămîie și se poate adauga pătrunjel verde tocat mare și ceapă la fel. E minunat!

#9408 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 26 May 2015 - 01:17 AM

Vezi postareamihamarky, la 21 May 2015 - 10:04 AM, a spus:

Buna! La multi ani frumosi sarbatoritilor de azi! am mai facut de mancare, of corz, dar eu din pricina de doua liniute n-am putut manca decat zacusca.
azi chiftelute cu sos dulce acrisor :
va pup si va imbratisez cu drag, miha :)

Felicitari si sarcina usoara! :)

#9409 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 May 2015 - 02:02 PM

Vezi postareaEataly, la 21 May 2015 - 10:40 AM, a spus:

Miha cu astea m-ai omorat.
As manca si-n somn! :)


si eu la fel ca Eataly :)!

Felicitari pt cele 2 liniute si sarcina usoara, Miha!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9410 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 May 2015 - 09:19 PM

Barcute din andive umplute cu hummus si decorate cu rosioare si menta
Imagine atasata: monthly_05_2015/post-4-14326679734743.jpg

#9411 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 May 2015 - 08:36 AM

Ce frumos arata! Nu m-as fi gandit la combinatia cu hummus!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9412 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 May 2015 - 11:42 AM

Mi se pare ca traditional hummusul se maninca pe turte sa le zic asa pe romaneste, nu?
In modul asta, determinat de ceea ce oferea frigiderul, mie mi-a placut. Pentru ca andivele dau hummusului, care mie mi se pare ca aluneca destul de greu pe git, prospetime.

#9413 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 May 2015 - 12:45 PM

Si e usor amarui, gust care-mi place mie! :snorting:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9414 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 May 2015 - 10:15 PM

Vezi postareazerda, la 27 May 2015 - 12:45 PM, a spus:

Si e usor amarui, gust care-mi place mie! :snorting:

Din cauza tahinei care e usor amaruie. Tahini/tahina facuta din susan decojit însa, nu e amaruie deloc.

Adriana, mi se pare geniala ideea cu humus pe frunza pentru party/bufet. Daca merge greu pe gît, fa humusul putin mai moale adaugînd apa de la fiert sau din borcan (daca ai nautul gata fiert) sau daca-ti place mai fresh, cu mai multa zeama de lamîie. Eu asa îl fac :sad3:

Si eu am facut zilele astea.

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-5-14327576884197.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-5-14327576969127.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#9415 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 May 2015 - 07:59 AM

Asa e, al meu e prea tare ca am aruncat toata apa, o sa mai fac ca mie imi place tare nautul plus ca acu tre sa termin borcanul de pasta de susan ca de fiecare data il folosesc apoi il tin acolo mult si bine si tre sa il arunc.
Vad ca voi puneti mult ulei deasupra, asa se serveste sau asa va place?

#9416 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 May 2015 - 08:11 AM

Cred ca raspunsul este si, si! :snorting:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9417 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 28 May 2015 - 11:03 AM

Exact. Si, si :snorting:
E mai bun, aluneca mai bine, si poate așa pare, dar nu e mult. În farfurioara din imagine am pus o lingura de ulei deasupra. S-a scurs tot pe margine si pare mai mult decit este. În humus nu am pus ulei, doar zeama de lamîie si apa de la fiert. Pe restul de humus din castronel ( cel din farfurioara din imagine l-am mîncat noi doi pe loc, imediat cum l-am facut) am mai pus vreo doua linguri deasupra. Deci in total am folosit aproximativ 3 linguri de ulei de măsline.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#9418 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 May 2015 - 11:20 AM

Mersi :snorting:

#9419 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 May 2015 - 03:47 PM

Toata lumea hummus:) , n-am mai facut de vre-o luna ar fi cazul sa refac.

Noi ne jumam cu sparaghelul ca tot e vremea lui.Supa crema de spranghel(eu pun doar sparanghel, cartofi si telina, plus smantana lichida)
Imagine atasata: monthly_05_2015/post-479-14328208194703.jpg

Miha, felicitari si sarcina usoara!
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#9420 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 May 2015 - 11:07 AM

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14328901120517.jpg

Cartofi noi prajiti, dovlecei baby trecute sub grill-ul cuptorului 10 minute si burgeri de linte rosie si conopida.

Linte fiarta si scursa, conopida cruda rasa pe razatoare mare si calita lejer ca pentru baza de la "conopizza", un albus de ou, ceapa tocata si condimente dupa gust(eu curcuma, tabasco).
Stropite cu ulei si sub grill si ele.

Data viitoare pun si o lingura de faina ca se sfaramitau.
Bune rau si reci!

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi