Tartine cu somon - paine prajita, unsa cu unt, taiata in cateva bucati si ornata cu ardei gras rosu si somon afumat - asta a servit sefu' drept mic dejun. Pe la 11 juma'.

Cartofi dulci, la cuptor. Succes total si chiar nesperat!

Prietenii veniti in vizita m-au intrebat numa' de vreo 5 ori care-i reteta!

Friptura de porc, tot la cuptor: cateva felii de ceafa si o bucata usor afumata de muschi de
porc-adevarat adusa de prieteni. Plus niste carnati (facuti in casa de parintii lor). Friptura a fost facuta la gramada cu cartofii.
Salata de vinete.
Pulpe de
piu-piu facute in oala, inainte sa aflam ca vin musafirii.
Carnurile au fost savurate alaturi de mujdei. Care fu si asta indelung savurat si apreciat.
Supa de broccoli (ieri).
Placinta cu mere (culese de mine din gradina).
Acu' astept sa se-ndulceasca niste coji de portocale, pe care-o sa le ciocolatesc maine.
Si cam atat.