Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

• 792 Pagini +
  • « Prima
  • 584
  • 585
  • 586
  • 587
  • 588
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#11701 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 February 2019 - 05:30 PM

Lilly, ce idee bună că am niște veal chops (cotlete de vițel?) și nu (mai) știam cum să le fac

#11702 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 February 2019 - 09:05 PM

Dex, tie ca-ti place mancarea italiana, da o cautare si la urechi de elefant(orecchie d'elefante milanesi). :-*
In general e cea fara os, batuta subtire, subtire.De la 25 cm diametru in sus. :P

Daca e cu os o chema neaparat cotoletta.

#11703 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 February 2019 - 02:59 PM

Azi intunericios si urat la noi ploua cu ninge'' :angryfire: am inaugurat noua mea tigaie cu orez cu legume la tigaie (pusei si omleta fasiute si mix de legume chinezesc congelate ce contine si muguri de bambus si ciuperci mung etc si putin curry si putin sos de soya ,etc) alaturi de carnat proaspat ca asa fu pofta lui domnul Geany si salata verde doar condimentata cu otet balsamic servit cu grisine

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-405-0-51826200-1549976214.jpg

Aperitiv sarat de pateuri cu aluat de foietaj umplute cu branza sarata telemea,astea n-am nici un merit decat ca le-am copt ca asa le-am luat gata preparate doar trebuiesc bagate in cuptor cu 6 lei mi-a iesit o tava mare plina,bune rau...

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-405-0-49779700-1549976326.jpg

Aceasta postare a fost editata de Geany: 12 February 2019 - 03:03 PM

#11704 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2019 - 04:00 PM

Vezi postareaEataly, la 11 February 2019 - 09:05 PM, a spus:

Dex, tie ca-ti place mancarea italiana, da o cautare si la urechi de elefant(orecchie d'elefante milanesi).

mulțumiri, m-am documentat, urechiușa e pe lista de încercari

#11705 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,467
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 February 2019 - 10:52 PM

salsiccia di Bra e peperoni
e cirnat din carne de vita, cu ardei
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-4-0-30667300-1550004762.jpg

#11706 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 February 2019 - 11:31 PM

Ce pacat ca aici gasesc carnati italieni proaspeti dar groaznic de sarati...vazand carnatul Geaninei, m-a luat o pofta crunta de carnati romanesti Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#11707 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2019 - 11:50 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 February 2019 - 11:31 PM, a spus:

Ce pacat ca aici gasesc carnati italieni proaspeti dar groaznic de sarati...vazand carnatul Geaninei, m-a luat o pofta crunta de carnati romanesti Imagine postata

Hi hi hi! incep cu o gluma =)) dupa ce am vazut topicul cu gramatica ma gandeam ca o sa pun de acum doar poze si maimutoii de la emoticoane =)) stii,vb. prin semne genul ;) :P :D :D etc Glumesc ,cred ca sunt totusi in stare sa scriu fara sa dau cosmaruri membrilor !Cel putin nu f. mari! =))
Despre carnati,va povestisem ca s-a deschis Kaufland chiar langa mine ,la doi pasi,zahar ulei faina bulioane etc nu ma intereseaza eu pt. a economisi cativa banuti nu car,astea mi le voi cumpara tot de la magazinasul meu de la scara blocului,pot sa ma duc si in slapi ,doar ies din scara,urc cu liftul n-am nici un stres,dar intr-adevar ma incanta acolo pestii proaspeti de apa dulce ,crap,caras pt . domnul Geany,nu i-am cumparat inca urmeaza, si el mai are un mare of,nu e multumit de produsele lactate de la magazinasele noastre si a gasit cateva mai deosebite aici de incercat (iaurt de capra,telemea de capra de oaie etc) chiar sper sa gaseasca sa-l multumeasca,si iar mare-mare of al dumisale,carnatii proaspeti deci ne afumati,nu gasea pe la diferite macelarii ,care sa-i placa,peste tot cam carne cruda in matz',nu usturoiat,nu picant,nu piperat nimic ,gust 0, si aici am gasit multe sortimente de incercat,cu astia primii am nimerit-o e multumit sunt gustosi asa ca sunt multumita de achizitie,o sa mai incercam si altii sa facem comparatie sa vedem,dar astia ii plac sunt buni,deci inceputul e promitator :D

#11708 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 February 2019 - 12:36 AM

Vezi postareaGeany, la 12 February 2019 - 11:50 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 February 2019 - 11:31 PM, a spus:

Hi hi hi! incep cu o gluma =)) dupa ce am vazut topicul cu gramatica ma gandeam ca o sa pun de acum doar poze si maimutoii de la emoticoane =)) stii,vb. prin semne genul :P :P ;) :D etc Glumesc ,cred ca sunt totusi in stare sa scriu fara sa dau cosmaruri membrilor !Cel putin nu f. mari! =))
Despre carnati,va povestisem ca s-a deschis Kaufland chiar langa mine ,la doi pasi,zahar ulei faina bulioane etc nu ma intereseaza eu pt. a economisi cativa banuti nu car,astea mi le voi cumpara tot de la magazinasul meu de la scara blocului,pot sa ma duc si in slapi ,doar ies din scara,urc cu liftul n-am nici un stres,dar intr-adevar ma incanta acolo pestii proaspeti de apa dulce ,crap,caras pt . domnul Geany,nu i-am cumparat inca urmeaza, si el mai are un mare of,nu e multumit de produsele lactate de la magazinasele noastre si a gasit cateva mai deosebite aici de incercat (iaurt de capra,telemea de capra de oaie etc) chiar sper sa gaseasca sa-l multumeasca,si iar mare-mare of al dumisale,carnatii proaspeti deci ne afumati,nu gasea pe la diferite macelarii ,care sa-i placa,peste tot cam carne cruda in matz',nu usturoiat,nu picant,nu piperat nimic ,gust 0, si aici am gasit multe sortimente de incercat,cu astia primii am nimerit-o e multumit sunt gustosi asa ca sunt multumita de achizitie,o sa mai incercam si altii sa facem comparatie sa vedem,dar astia ii plac sunt buni,deci inceputul e promitator :D

Geany, noi aici ne "batem" in oale, cratiti, farfurii, mai bine spus in ce e in ele. Asta e un forum de gatit nu de dat doctoratul in limba romana :D Asa ca scrieti linistiti, puneti carnati, sarmale, torturati-i pe aia care tin post intermitent... Imagine postata
Nu mai zi de crapii si carasii aia ca ma ucizi cu zile, maica!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#11709 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2019 - 12:43 AM

Dragutzam' (si-mi dau singura pt. dragutzam' =)) ) amenint cu crap si caras proaspat,dar sa nu va asteptati la cine stie ce retete mai sanatoase,la cuptor ,pe pat de legume etc,nexam (si-mi dau singura si pt. nexam :D ... =)) ) ca domnul Geany vrea ca la noi tavalit prin malai si prajit servit cu mujdei si mamaliga,dar asta va fi doar inceputul,mai tarziu dupa ce-si va face pofta /damblaua,o sa ii mai fac ciorba de peste asa cum m-a invatat matusa de la Mangalia si saramura,macar va fi mai putin ''obscen'' =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 13 February 2019 - 12:44 AM

#11710 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2019 - 04:32 AM

Vezi postareaEataly, la 11 February 2019 - 09:05 PM, a spus:

Dex, tie ca-ti place mancarea italiana, da o cautare si la urechi de elefant(orecchie d'elefante milanesi)

orecchia milanese cu un os foarte mic sau e de fapt cotolleta? cu ciuperci fără traducere, pleurotus și shiitake. am scos serviciul de mare anvergură ( diametrul de 30 cm) ca să acomodez urechea ( da știu, Imagine postata Imagine postata )

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-1215-0-33707000-1550024265.jpg

#11711 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 February 2019 - 09:13 AM

Cotoletta cu urechi sau ureche cu os nu mai conteaza.Are 30 de cm?Are!😁 :D

#11712 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,467
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 February 2019 - 07:15 PM

In oala fierb urmatoarele:
-cartofi
-morcovi
-un piept de pui ca de nu maica-mea nu maninca salata boeuf
-bucata de vita din care atunci o sa fac vitello tonnato
dar miine :occasion14:

#11713 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 14 February 2019 - 08:14 PM

noi tocmai am luat o cina romantica :toothy9; in tril de canari si fara lumanari:io o salata cu ton (ca am remuscari dupa cate s-au intamplat azi la ziua colegului) si omu' o bucata de pastrama la jar plus un carnat home=made
love is in the air! :occasion14:

#11714 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 14 February 2019 - 08:42 PM

Si eu o cina foarte romantica, o mozzarella amarata cu vreo 300 de grame de zucchine la vapori facute in microunde. Plus 50 de grame de paine.

Cand vine dl.Any are alt meniu dar tot "curat", piept de pui cu salata.

Datorita faptului ca orice ocazie e buna pentru a sari peste dieta, am zis pas cinei de ziua indragostitilor, mananc ce am la dieta. Si datorita foamei, am mancat deja eu cu juniorul.

Deci tre' sa ma felicit singura, daca nu e vointa asta......
Si aveam in plan stridii si ceva peste. Dar lasa ca putem sarbatori si in martie, nu-i problema. Dupa dieta.

#11715 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 February 2019 - 08:44 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 February 2019 - 08:42 PM, a spus:

Si eu o cina foarte romantica, o mozzarella amarata cu vreo 300 de grame de zucchine la vapori facute in microunde. Plus 50 de grame de paine.

Datorita faptului ca orice ocazie e buna pentru a sari peste dieta, am zis pas cinei de ziua indragostitilor, mananc ce am la dieta. Si datorita foamei, am mancat deja eu cu juniorul.

Si aveam in plan stridii si ceva peste. Dar lasa ca putem sarbatori si in martie, nu-i problema. Dupa dieta.

stridii...nebunatico!

#11716 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2019 - 08:56 PM

Vezi postareamoatza, la 14 February 2019 - 08:44 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 February 2019 - 08:42 PM, a spus:

stridii...nebunatico!

Pai da =)) =)) :71:

#11717 Useril este offline   mihamarky 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Locationconstanta

Postat 14 February 2019 - 09:17 PM

Buna seara!
Noi in seara asta salata de avocado cu ton si rosioare, pulpe de pui sub cartofi, ca mi placu ideea lui Any de mai sus.
Pupicei, miha🌼

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2019/post-124-0-47792500-1550171607.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2019/post-124-0-62427600-1550171741.jpg

#11718 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2019 - 09:23 PM

Miha ma bucur tare mult! Cum ti s-a parut?

Arata super!!

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 14 February 2019 - 09:24 PM

#11719 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2019 - 09:54 PM

tocană de miel cu garnitură de dovleac (butternut squash) și sfeclă la cuptor

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-1215-0-91017300-1550174009.jpg

#11720 Useril este offline   mihamarky 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Locationconstanta

Postat 14 February 2019 - 10:26 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 February 2019 - 09:23 PM, a spus:

Miha ma bucur tare mult! Cum ti s-a parut?

Arata super!!

Foarte bun! Pitica mea a mancat o pulpita, a iesit extrem de frageda. Carnea am marinat o peste noapte intr un amestec de curry, apoi in tava incinsa am fript pupele dezosate, putin vin alb si cartofii deasupra. Mereu faceam pe pat de cartofi, dar asa ne a placut mai mult! Multumesc!

Arata acest topic

• 792 Pagini +
  • « Prima
  • 584
  • 585
  • 586
  • 587
  • 588
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul