Adriana, la 03 September 2019 - 10:44 PM, a spus:
Oana Adriana, la 03 September 2019 - 09:37 PM, a spus:
Și de ieri, ciuperci la cuptor cu pecorino romano
ce ciuperci sint, pleurotus?
si cum le-ai facut?
io am o pb cu ciupercile, in sensul ca-mi plac doar atunci cand le fac.
a doua portie din aceeasi gateala nu ma mai satisface deloc, de multe ori arunc.
eu incerc sa nu le gatesc prea mult, adica le las pana-si lasa niste apa pe care-o arunc, ptr ca mi s-ar parea ca ar fi omorate de doua ori daca astept sa le scada zeama prin evaporare, plus ca-si schimba culoarea de la gatit indelungat. si nu-mi place maroneala aia in farfurie.
pana mananc a doua oara, sa zicem a doua zi, isi lasa alta zeama care ma face sa caut gunoiul imediat.
ciupercile Oanei mi-au reamintit chestia asta - ale tale-s minunate! adica ultima data le-am facut cu brie, au fost grozave atunci, a doua zi si-au lasat zeama si le-am dus direct la gunoi.
de-astea zic:
mino, la 04 September 2019 - 03:03 PM, a spus:
Ciorba radauteana... modificata si adaptata dupa mofturi...

da, da, fac si io, ca am doi piepti mari de cocos in congelator
azi fusei extrem de expeditiva:
fasole cu carnati trditionali, de la un mic producator local, f buni, imi pare rau ca n-am oprit eticheta, toate ingredientele-s naturale, si doar alea care trebuie.


ptr mine niste somon sa mai am ptr salatele de la birou
...care azi fu cu dorada