Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 648
  • 649
  • 650
  • 651
  • 652
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#12981 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 October 2019 - 02:24 PM

Vezi postareamoatza, la 17 October 2019 - 02:04 PM, a spus:

Buey Giani, bine ca macar tu mai pui ceva dinaintea omului, ca noi toate ne machiem, ne-ncaltam,ne hahaim! :)
acuma intra Ani si ne face prezenta in bucatarie :)

Mnee! ca si eu trebuie sa-mi iau ghetutze,dar astept ca se deschide un magazin nou aici langa mine zilele astea :) sa vad ce oi gasi,daca oi gasi ceva,ca eu tare greu imi gasesc ,laboantza' cu platfus,e destul de dificil :)

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 October 2019 - 02:17 PM, a spus:

Imagine postataImagine postataImagine postata

Pentru altii, la intamplare:
Atasament 73018884_2419795664948674_752894916446650368_n.jpg

Spaghetti cu carnati polonezi afumati , de la un magazin rusesc descoperit foaaaaarte aproape, yu-huuu! Si cu sos de rosii, lucru foaaaarte rar la mine. Cu cimbru si patrunjel proaspat. Ma, da' miroase de mori.

Arata suuppeerr!!! :D

#12982 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 October 2019 - 02:30 PM

Lasa ca si eu balesc la ghebele cu coditele de ciuperci ale tale, aolo!
Anyyyyy, esti bine puiu? Imagine postata

Lilly e ocupata cu domnisoara ei frumoasa si sportiva, cred Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12983 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,050
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 17 October 2019 - 02:39 PM

eu le-am băgat pe astea in cuptor si au iesit ca rosiile deshidratate + condimentarea de deasupra. poze de după nu am ca au dispărut rapid, roșiile, nu pozele Imagine postata

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-1215-0-60410700-1571315785.jpg

#12984 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 October 2019 - 10:10 PM

Da Lori, totul e sub control :rolleyes: !
In seara asta am facut chiftele cu cartofi si sos de rosii .
Apoi o oala cu suc de rosii.
Nu stiu de cand nu am mai stat asa de mult prin bucatarie. Ce-am ajuns =))!

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-13-0-16774300-1571429397.jpg

#12985 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 October 2019 - 08:56 AM

Mi-ai facut pofta! Eu am altele in program.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12986 Useril este offline   Oana Adriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 146
  • Inregistrat: 08-August 19

Postat 19 October 2019 - 08:03 PM

Mușchi de vițel cu sos de piper verde (după rețeta lui KikenHana de aici de pe forum)

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-2240-0-31739300-1571508176.jpg

#12987 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,817
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 20 October 2019 - 12:01 AM

Vezi postareaOana Adriana, la 19 October 2019 - 08:03 PM, a spus:

Mușchi de vițel cu sos de piper verde (după rețeta lui KikenHana de aici de pe forum)

Atasament IMG_5099.JPG


Aaa, acum vreo 2 zile ma uitam si eu prin magazin dupa piper verde sa fac reteta asta, dar n-am gasit :rolleyes: . Ce pofta mi-ai facut =)) ...

#12988 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 October 2019 - 12:30 AM

Eu am in slowcooker 3 ossobuco plus o bucata de picior de porc un pic afumat, sper sa nu se arda toata noaptea :rolleyes:
In cuptor am facut pulpele de pui marinate ca any, in marinata ramasa in care am mai pus un pic de vin si ulei am pus 2 rulade pe care o sa le coc miine, apoi o tava de verdeturi de tot felul bucati amestecate cu sare aromata si ulei si apoi varza rosie felii pentru mine pe care am amestecat-o cu ulei otet si sare cit era calda si inchisa cutiuta si o sa mi-o maninc eu ca ceilalti nu prea se omoara cu varza si strimba din nas.
In tigaie am facut fenel si vinetele cu metoda povestita de Carmela din care am facut salata de vinete, o bucata le-am congelat ca sa nu fac prea multa acu.
In oala am fiert o juma de conopida.
La prinz risotto cu dovleac si gorgonzola.

#12989 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 October 2019 - 10:35 AM

Io am pus rapid de o fasole cu afumatura ca se anuntasera musafiri...care nu or mai aparut. Am luat si muraturi de la magazinul rusesc....musafirii nu au mai venit, io am un oloi de fasole. Imagine postata Si-acu ce fac?

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-12-0-54558700-1571560476.jpgImagine atasata: monthly_10_2019/post-12-0-73539000-1571560488.jpg
Care veniti incoa?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12990 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,004
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 20 October 2019 - 11:34 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 October 2019 - 10:35 AM, a spus:

Io am pus rapid de o fasole cu afumatura ca se anuntasera musafiri...care nu or mai aparut. Am luat si muraturi de la magazinul rusesc....musafirii nu au mai venit, io am un oloi de fasole. Imagine postata Si-acu ce fac?

Atasament 73067821_2434670273521991_6126969936658038784_n.jpgAtasament 72770689_989398644750870_5269113883582267392_n.jpg
Care veniti incoa?


Eu as veni, dar ti se face parul alb pana ajung . Asa ca imparti fasolea in caserole si bagi la congelator ce nu mananci acum. Cand esti in pana de chef, idei sau timp scoti o caserola, o dezgheti, tragi un clocot si ai masa gata!

Eu ieri am avut aripioare cu smantana!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2019/post-343-0-78813900-1571564091.jpg


#12991 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 20 October 2019 - 11:47 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 October 2019 - 10:35 AM, a spus:

Io am pus rapid de o fasole cu afumatura ca se anuntasera musafiri...care nu or mai aparut. Am luat si muraturi de la magazinul rusesc....musafirii nu au mai venit, io am un oloi de fasole. Imagine postata Si-acu ce fac?

Atasament 73067821_2434670273521991_6126969936658038784_n.jpgAtasament 72770689_989398644750870_5269113883582267392_n.jpg
Care veniti incoa?



Uhh acu am pofta de fasole... arata tare bine fasolica ta.

Eu am facut 2 puiuti la cuptor cu sirop de curmale

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-591-0-14917000-1571564835.jpg

#12992 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 October 2019 - 12:32 PM

La noi urat, intunericios,cetzos', a si burat...Domnul Geany' si poftele sale :rolleyes: cica vrea pui la ceaun :P ,am loat'(vb. lui Dragos),un pui intreg refrigerat nu congelat,l-am parlit la flacara,desi nu era necesar dar imi face pielea mai gustoasa,l-am portionat si la ceaun cu putin ulei, ca el isi mai lasa si zeama si grasimea lui si presarat cu sare mare si putin piper,si cateva bucatele de slaninuta afumata ici si colo ,poza urata direct de la locul comiterii faptei

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-405-0-19925300-1571566877.jpg

Am intors ,asa arata


Imagine atasata: monthly_10_2019/post-405-0-36346100-1571566868.jpg

La sf. cativa catei de usturoi intregi in coaja doar zdrobiti cu latul lamei de la cutit,putin unt si stropit cu vin sa se rumeneasca frumos ,servit cu mamaliguta si branza de oi


Imagine atasata: monthly_10_2019/post-405-0-53335200-1571567105.jpg


Si mujdei de usturoi(zdrobit cu chisatorul de lemn in farfuria de tabla emailata ,mostenire veche,dar de care domnul Geany e f. atasat :P )

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-405-0-08411100-1571567181.jpg

The end ! =))

#12993 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 October 2019 - 12:54 PM

Mie mi s-o facut acu pohtăh de puiu Geaninei si de arichiuatili Minodorei. Bai , ce ti-e si cu omu asta...niciodata multumit! :rolleyes:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12994 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,004
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 20 October 2019 - 12:58 PM

Friptura de azi, a mea servita cu salata de varza rosie, a lui cu usturoi cu smantana!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2019/post-343-0-51173200-1571569095.jpg


#12995 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 October 2019 - 01:14 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 October 2019 - 12:54 PM, a spus:

Mie mi s-o facut acu pohtăh de puiu Geaninei si de arichiuatili Minodorei. Bai , ce ti-e si cu omu asta...niciodata multumit! :rolleyes:

Draga mea si mie imi e tare pofta de fasolica :hug: ,imi pare rau ca nu putem face schimb,ca stii ca eu cu carnea,Ntzz!!!,nu prea :sad3: imi pare de asemeni rau ca iar ai avut parte de musafiri care nu au mai aparut ,vazui si placintica si arata totul super,eu asi infuleca totul mai ceva ca lupul din capra cu trii' iezi' =)) ...ai mei huni poti sa le dai orice delicatese,tot la astea tzaranesti si traditionale trag :71: ,in locul tau asi pune totul la congi' ...

Mino' chiar ca e buna ideea cu salatica de varza rosie :71:

#12996 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 October 2019 - 04:08 PM

Apai cred caa o sa va ascult si fac frumos portii si la congi cu ele!
Au , mama, adineaori eram la sala si de pe telefon nu am vazut si puiu Claudiei. Cu sirop de curmale, zici? Habar nu am cum e siropul, nici nu am auzit de el pana acum, dar arata si puiul tau de am inceput sa fac socoteli pe-aici: daca scot acum aripioarele de la congi si pana le fac, plus mamali, plus ceva usturoi, oare dureaza mult? Mai bine ma duc sa citesc pe la topicul cu Rina...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#12997 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 20 October 2019 - 05:38 PM

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-142-0-05816400-1571585683.jpg

Work in progress (pentru cina)

Va spun mai incolo ce si cum, ma duc sa termin (ca mi.i foame 😄)

Edit: am revenit cu iesplicatia 🙂

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-142-0-10171500-1571596199.jpg

De la Any citire: fasii de vinete coapte (metoda carmellei), fasii de ardei copti
(metoda lenei 😃) , ceapa, rosii, sare, doua fire de busuioc (care nu vroiau de nici o culoare sa stea in paharul cu apa) si gata.i cina de cinat
Mai trebuia niste ulei, dar pentru gustul meu a fost perfect asa

Any, saru.mana pentru reteta bunicii, repetir din portioara de vinete de la congelator

Aceasta postare a fost editata de bristena: 20 October 2019 - 08:34 PM

fiica dacilor

#12998 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 20 October 2019 - 05:46 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 October 2019 - 04:08 PM, a spus:

Apai cred caa o sa va ascult si fac frumos portii si la congi cu ele!
Au , mama, adineaori eram la sala si de pe telefon nu am vazut si puiu Claudiei. Cu sirop de curmale, zici? Habar nu am cum e siropul, nici nu am auzit de el pana acum, dar arata si puiul tau de am inceput sa fac socoteli pe-aici: daca scot acum aripioarele de la congi si pana le fac, plus mamali, plus ceva usturoi, oare dureaza mult? Mai bine ma duc sa citesc pe la topicul cu Rina...



La noi aici in Israel se numeste Silan. Are consistenta mierii numai ca este maro inchis de tot. Se manaca la greu si in iaurt cu musli si tot felul...

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-591-0-06228200-1571586346.jpg

#12999 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 October 2019 - 07:06 PM

I-auzi! Habar nu aveam de el, multumesc ca imi spui de el!
La noi este un sirop de sfecla de zahar si mai avem si melasa din trestie de zahar.

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-12-0-99386800-1571591143.png
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#13000 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 October 2019 - 08:14 PM

:rolleyes: la noi Silan e-un balsam de rufe.
gata si noi cu musafirii si ospetia!

ieri musafirilor mei le-am facut o masa din peste: bors de peste ca la carte, e prima data cand fac asa. de fapt, mai mult omu', io am strans dupa el.
am fiert trei carasi medii, dar mult, pana s-au sfaramat. i-am strecurat si stors bine, apoi la pisici. am fiert in zeama aia legumele si cand erau aproape gata am adaugat borsul si 2 capete de somon, un somn si un crap, medii, facuti bucati.
potrivit de gust, leustean mult, gata!
apoi 4 bucati macrou curatate, despicate ca avionul, facuti la gratar, le-a facut omul un sos care semana c-o saramura deasa, io am prestat o mamaliga si niste mujdei.
ptr eventuale mofturi am facut si-o salata de vinete cu maioneza si ceafa de porc la gratar.
desert am avut baclavale cumparate de la niste turci cinstiti, pripasiti pe-aici. au descoperit nuca romaneasca si-o folosesc cu incredere in prajiturile lor, nu se-ncurca in gris insiropat, cum fac majoritatea.

azi, pe unde-am fost, am mancat o saramura de novac, o tentativa de risotto cu friptura de porc si salata de varza, un cheesecake cu prea multi biscuiti in blat si prea putina crema de branza, dar f aspectuos.

doamnelor din Romania, stiti pe undeva ca se vinde melasa la noi?
dar extract gros de vanilie?

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 648
  • 649
  • 650
  • 651
  • 652
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi