Ce ati gatit astazi?
#13201
Postat 02 December 2019 - 09:50 PM
Pe azi la pranz am mai avut lasagne, vai ce bune au fost (lauda-ma gura), apoi in seara asta, care a vrut supa, care branza, salam, de astea.
#13202
Postat 02 December 2019 - 10:02 PM
any_annette, la 02 December 2019 - 09:50 PM, a spus:
Pe azi la pranz am mai avut lasagne, vai ce bune au fost (lauda-ma gura), apoi in seara asta, care a vrut supa, care branza, salam, de astea.
si noi facem gratar mai mult, se mananca si friptura rece.
Juniorul e trecut cu portie intreaga?

#13203
Postat 02 December 2019 - 10:09 PM
moatza, la 02 December 2019 - 10:02 PM, a spus:
any_annette, la 02 December 2019 - 09:50 PM, a spus:
Pe azi la pranz am mai avut lasagne, vai ce bune au fost (lauda-ma gura), apoi in seara asta, care a vrut supa, care branza, salam, de astea.
si noi facem gratar mai mult, se mananca si friptura rece.
Juniorul e trecut cu portie intreaga?

Noi de obicei duminica facem gratar mai mult, eu zic mereu lasa mai bine sa ramana decat sa nu fie de ajuns si oricum se mananca apoi seara incalzit la microunde.
Juniorul ieri de ex a mancat o farfurie de lasagne, 2 pulpe inferioare de pui(copanele) si 2 aripioare. Deci da portie intreaga

Desert a zis ca nu mai poate. Pai cred si eu!
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 02 December 2019 - 10:09 PM
#13205
Postat 03 December 2019 - 04:16 AM


#13206
Postat 03 December 2019 - 11:40 AM
boni, la 02 December 2019 - 12:26 PM, a spus:
Poza pe intuneric...
adica ai amestecat varza cu quinoa si mei si apoi ai gatit-o, calita?
any_annette, la 02 December 2019 - 10:09 PM, a spus:
idem, mi il incalzesc si continua placerea de a minca carne la gratar

Dexter, la 03 December 2019 - 04:16 AM, a spus:
da' erau asa de fragede de le-ai lasat asa de mari?
stii ca exista tagliapuntarelle?


#13207
Postat 03 December 2019 - 01:02 PM
Adriana, la 03 December 2019 - 11:40 AM, a spus:
#13209
Postat 03 December 2019 - 03:49 PM
#13210
Postat 03 December 2019 - 04:37 PM
tre sa ma duc la Ramy sa le culeg

#13211
Postat 03 December 2019 - 04:59 PM
Adriana, la 03 December 2019 - 11:40 AM, a spus:
boni, la 02 December 2019 - 12:26 PM, a spus:
Poza pe intuneric...
adica ai amestecat varza cu quinoa si mei si apoi ai gatit-o, calita?
any_annette, la 02 December 2019 - 10:09 PM, a spus:
idem, mi il incalzesc si continua placerea de a minca carne la gratar

Dexter, la 03 December 2019 - 04:16 AM, a spus:
da' erau asa de fragede de le-ai lasat asa de mari?
stii ca exista tagliapuntarelle?


Eu si lasagne cand fac, fac o tava mare sa avem si pe a doua zi. Sunt excelente.
#13212
Postat 03 December 2019 - 09:02 PM


Cate-i faza cu puntarelle si tagliapuntarelle? Aia ce neam de verzatura mai e?

#13213
Postat 03 December 2019 - 11:41 PM
Puntarellele sint verdeața din poza lu Dexter, am mai vorbit noi de ele prin forum. La Roma se taie cilindrul prin sita aceea și astfel se desprind in fisii subțiri care se pun in apă rece și in momentul ăla se incretesc, se scot si se papă ca salata condimentate cu o emulsie de ulei, ansoa si usturoi, nespus de bune
#13215
Postat 05 December 2019 - 05:59 PM
Imagini atasate
#13216
Postat 05 December 2019 - 06:32 PM


#13217
Postat 05 December 2019 - 09:10 PM
Mino, e prima oara cand vad chiftele cu smantana! Cum le faci?
Geanyyyyy, tu faci chiftelele marinate ca mama, spune-mi si mie cum, te rog!
Mulsumex!

#13218
Postat 05 December 2019 - 09:57 PM
Lapona Enigel, la 05 December 2019 - 09:10 PM, a spus:
Mino, e prima oara cand vad chiftele cu smantana! Cum le faci?
Geanyyyyy, tu faci chiftelele marinate ca mama, spune-mi si mie cum, te rog!
Mulsumex!
Lori, am facut ca aici, doar ca am scos usturoiul din sos! I-au placut omului maxim, au iesit moi si sosul cremos!
https://www.bucatara...tana-85492.html
#13219
Postat 05 December 2019 - 10:41 PM

#13220
Postat 06 December 2019 - 12:58 PM



Asta e...nici nu o recomand,dar eu din cand in cand am luat...


Aceasta postare a fost editata de Geany: 06 December 2019 - 01:12 PM